billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.108
- Πόντοι
- 5.956
Το μόνο σίγουρο είναι αυτο!Ας μου πει κάποιος το φλιτζάνι θα καλό παντρευτώ ??
Το πότε δεν ξέρω?
Το μόνο σίγουρο είναι αυτο!Ας μου πει κάποιος το φλιτζάνι θα καλό παντρευτώ ??
Μου κάνεις πρόταση??Το μόνο σίγουρο είναι αυτο!
Το πότε δεν ξέρω?
τους παιρνω εγω τα βιογραφικα και συντομα θα την δωσωΤο μόνο σίγουρο είναι αυτο!
Το πότε δεν ξέρω?
Πρόταση υπάρχει ανοιχτή εδώ και καιρό!Μου κάνεις πρόταση??
Αν με αντέξεις τι να πω??Πρόταση υπάρχει ανοιχτή εδώ και καιρό!
να την κλεισεις και να βαλεις κλειδαρια ασφαλειαςΠρόταση υπάρχει ανοιχτή εδώ και καιρό!
Αν με αντέξεις τι να πω??
Καλό κουράγιο!!
Ααα,όλα κι όλα,αοριστιεςδεν θέλω!!!Αν με αντέξεις τι να πω??
Καλό κουράγιο!!
Αφου εισαι το πιο γλυκο και ομορφο κοριτσακι που εχω γνωρισει.Αν με αντέξεις τι να πω??
Καλό κουράγιο!!
Εγω το δαχτυλίδι το εχω έτοιμο αλλά μάλλον φοβάσαι... δεν εξηγείται αλλιως. .Μπα δεν με θέλει κανένας για γάμο οπότε με βλέπω στην Αννίτα πανια στο χρυσό κουφέτο!
δασκαλε μια χαρα το πας το σκαρτο εμπορευμα το διωχνουμε πρωτοΑφου εισαι το πιο γλυκο και ομορφο κοριτσακι που εχω γνωρισει.
Ευκολα θα σε αντεξει.
Τωρα θα διαφωνησω μαζι σου....η νουνα σου ειναι διαμαντι.....ουρες θα κανουν οταν απιφασισει.δασκαλε μια χαρα το πας το σκαρτο εμπορευμα το διωχνουμε πρωτο
οποιος εχει σωσιβιο θα σωθειΤωρα θα διαφωνησω μαζι σου....η νουνα σου ειναι διαμαντι.....ουρες θα κανουν οταν απιφασισει.
Μπα δεν με θέλει κανένας για γάμο οπότε με βλέπω στην Αννίτα πανια στο χρυσό κουφέτο!
Δεν υπάρχουν .. Όλες κάπως ανοίγουν...... Μπορεί να θέλει κόπο και τέχνη, αλλά ανοίγουν......να την κλεισεις και να βαλεις κλειδαρια ασφαλειας
εισαι και κλειδαρας μητσο δεν πιστευω να εισαι ο ολα 6Δεν υπάρχουν .. Όλες κάπως ανοίγουν...... Μπορεί να θέλει κόπο και τέχνη, αλλά ανοίγουν......
Διαβάζεις διαγώνια. Δεν είπα ανοίγω την πόρτα. Είπα οτι η πόρτα ανοίγει (δηλαδή απο κάποιον που ξέρει)......εισαι και κλειδαρας μητσο δεν πιστευω να εισαι ο ολα 6
τωρα που το λες η ο υπολογιστης εχει πλαγιασει η εγωΔιαβάζεις διαγώνια. Δεν είπα ανοίγω την πόρτα. Είπα οτι η πόρτα ανοίγει (δηλαδή απο κάποιον που ξέρει)......
γαμπρουλη τελικα ο εγκλεισμος στο υπογειο δεν σε συνετισαι πολυ φοβαμαι οτι θα αρχισεις το δρομολογιο κηφισια -χαιδαρι κοινως σινουρι - δρομοκαιτειο και τουμπαλινΘα πετάξει το πουλάκι (μου) , να ξέρεις.. πάει, πέταξε το πουλάκι θα λές και θα κλαις!!! @Ελενα110