Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.837
- Πόντοι
- 5.956
Εσυ εισαι κρασι κοπελα μου
Χαβαλέ σου έκανα εννοείται κ δε περιμενα απαντησεις. Απλά αυτό που έγραψε ο συγκεκριμένος που δεν τον ξέρω κ δε με ξέρει προσωπικά ξέφυγε λίγο από το χαβαλέ ακριβώς επειδή δεν γνωριζόμαστε. Αλλά οκ πάμε παρακατω δε θα μαλωσουμε κιόλας. Φιλιά.Ξεφεύγεις λίγο από τα όρια του χαβαλέ!!
Θα σου πω πολύ ευγενικά επειδή μου εκανες αδιάκριτες ερωτήσεις σήμερα στο νήμα μου πότε δεν θα απαντούσα και το πήρα στο χαβαλέ γι αυτό έχω το βαιμπερ !
Ο μπιλ δεν χρειάζεται δώρα!!
Μόνο ο ίδιος κάνει δώρα στις γυναίκες γιατί είναι και πολύ μάγκας έχω την τιμή να τον ξερω χρόνια!!
Τα φιλιά μου !!
βασικα φιλε αυτο που εκανες δεν λεγεται χαβαλες ουτε αστειο ηταν.....για την ακριβεια ηταν προσβολη προς της ελενα και προς την καθε κοπελα που κανει ραντεβου κι εχει ενα νημα εδω να επικοινωνει μαζι μας. λιγο τακτ και λιγη ευγενεια δεν εβλαψε ποτε κανεναν.Χαβαλέ σου έκανα εννοείται κ δε περιμενα απαντησεις. Απλά αυτό που έγραψε ο συγκεκριμένος που δεν τον ξέρω κ δε με ξέρει προσωπικά ξέφυγε λίγο από το χαβαλέ ακριβώς επειδή δεν γνωριζόμαστε. Αλλά οκ πάμε παρακατω δε θα μαλωσουμε κιόλας. Φιλιά.
M αρεσειιιιιιι
Τι όμορφο αυτό που έγραψες!!Η αληθινη ευτυχια ειναι να ζεις
εχοντας διπλα σου ανθρωπους
απλους....ειλικρινεις...
αλλα με μεγαλη καρδια
που θα κανουν τα παντα
για να σε βλεπουν να χαμογελας.
Τοσο απλη η ευτυχια
Να χαμογελας παντα Ελενα
Καλημερα....
exω μια απορια οι χαζοι τι γινονται μην μου πης μονο οτι γινονται εξυπνοι θα τραβηξω τις κοτσιδες μουΕσυ εισαι κρασι κοπελα μου
Τα καλυτερα παιδια ειστε οι γυναικες που κανετε αυτη τη δουλεια αλλα λιγοι το εκτιμουνΑπό την καλοσύνη μου τα παθαίνω όλα!!
Παρόλο που έχω φάει πολλές πισώπλατες μαχαιριές μυαλό δεν έχω βάλει !!
Δεν μου αρέσει η αδικία και η αχαριστία !!
Μετά λένε κάποιοι άντρες ότι εμείς που κάνουμε ραντεβού είμαστε σκληρές γυναίκες !!
Χαχαχαχχαχα!!
Απο το σταφύλι δεν βγαίνει μόνο κρασι η ξύδι!!!exω μια απορια οι χαζοι τι γινονται μην μου πης μονο οτι γινονται εξυπνοι θα τραβηξω τις κοτσιδες μου
Καλημέρα Έλενα μου!Τι όμορφο αυτό που έγραψες!!
Καλημέρα γλυκέ μου
Πάντα μόνο με χαμόγελα!!
Αυτοι παραμενουν χαζοι...το προβλημα ειναι αυτοι που ειναι χαζοι και θεωρουν τον ευατο τους εξυπνο. Δεν υπαρχει σωτηρια.exω μια απορια οι χαζοι τι γινονται μην μου πης μονο οτι γινονται εξυπνοι θα τραβηξω τις κοτσιδες μου
Είναι σαν τους τρομπες που θεωρούν τον εαυτό τους γαμικουλα!Αυτοι παραμενουν χαζοι...το προβλημα ειναι αυτοι που ειναι χαζοι και θεωρουν τον ευατο τους εξυπνο. Δεν υπαρχει σωτηρια.
ευκαιρια να το ανοιξω το βουλγανιζατερ μαφιοζε πιασε τον λοστοΕίναι σαν τους τρομπες που θεωρούν τον εαυτό τους γαμικουλα!
Πιάσε μια βοτκα !!ευκαιρια να το ανοιξω το βουλγανιζατερ μαφιοζε πιασε τον λοστο
καλως τον ορεστη μακρη του νηματοςΠιάσε μια βοτκα !!
Θα γίνω μπεκρου !!καλως τον ορεστη μακρη του νηματος
Με λεμονι αν ειδα καλα απο την φωτο που ανεβασες.Πιάσε μια βοτκα !!