πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.642
- Πόντοι
- 12.056
εσυ αμεσως να την μεθυσειςΜε λεμονι αν ειδα καλα απο την φωτο που ανεβασες.
Στην υγεια σου
εσυ αμεσως να την μεθυσειςΜε λεμονι αν ειδα καλα απο την φωτο που ανεβασες.
Στην υγεια σου
Αμαρετο με λεμόνι εξαιρετικό και ελαφρύ ποτό γιατί αν πιω βοτκα μετά θα χορέψω στην πλατεία συντάγματος!!Με λεμονι αν ειδα καλα απο την φωτο που ανεβασες.
Στην υγεια σου
Θα σου κανω παρεαΑμαρετο με λεμόνι εξαιρετικό και ελαφρύ ποτό γιατί αν πιω βοτκα μετά θα χορέψω στην πλατεία συντάγματος!!
Θα γίνω μπεκρου !!
Πίνω ένα λικέρ και παραπατάω μετά !!
Παλι να κατηγορισεις τις αθωες μου προθεσεις.........αξιοπισταεσυ αμεσως να την μεθυσεις
bravo η λουμιδης ??Παλι να κατηγορισεις τις αθωες μου προθεσεις.........αξιοπιστα
Αξιόπιστος ο λουμιδης....bravo η λουμιδης ??
Ας μου πει κάποιος το φλιτζάνι θα καλό παντρευτώ ??
πρεπει να σε δωσω εστω και αν χρειαστει να κανουμε διαλυση τις επιχειρησειςΑς μου πει κάποιος το φλιτζάνι θα καλό παντρευτώ ??
Μπα δεν με θέλει κανένας για γάμο οπότε με βλέπω στην Αννίτα πανια στο χρυσό κουφέτο!πρεπει να σε δωσω εστω και αν χρειαστει να κανουμε διαλυση τις επιχειρησεις
ε μα και εσυ το παιζεις δυσκολη μην στεναχωριεσαι ολο και καποιο κοροιδο θα βρεθειΜπα δεν με θέλει κανένας για γάμο οπότε με βλέπω στην Αννίτα πανια στο χρυσό κουφέτο!
Αυτοι χανουν εσυ εισαι λαχειο....Μπα δεν με θέλει κανένας για γάμο οπότε με βλέπω στην Αννίτα πανια στο χρυσό κουφέτο!
πρωτοχρονιατικο οποιος το κερδισει ελυσε το προβλημα της ζωης του οσο καταφερει ο δυστηχωςΑυτοι χανουν εσυ εισαι λαχειο....
Επιτέλους και καφεδάκια κατ εξακολουθηση...
Υπομονή ... Θα έρθει καβάλα στο άσπρο άλογο...Μπα δεν με θέλει κανένας για γάμο οπότε με βλέπω στην Αννίτα πανια στο χρυσό κουφέτο!
Υπομονή ... Θα έρθει καβάλα στο άσπρο άλογο...