Zimpampoue89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2021
- Like
- 1.538
- Πόντοι
- 206
Το χρώμα στα νύχια υπέροχο έχεις το ίδιο και στα πόδια ?
Το χρώμα στα νύχια υπέροχο έχεις το ίδιο και στα πόδια ?
Εσυ εισαι Δρομοκαιτειο να υποθέσω και η Έλενα Σινουρι? Θα μείνω Σινουρι τότε! Αν έρθω σε εσένα, όλη μέρα θα χουφτωνουμε τις νοσηλευτριες! Μπα αστο, σε εσένα θα έρθω τωρα που το ξανασκεφτομαι!!γαμπρουλη τελικα ο εγκλεισμος στο υπογειο δεν σε συνετισαιπολυ φοβαμαι οτι θα αρχισεις το δρομολογιο
κηφισια -χαιδαρι
κοινως σινουρι - δρομοκαιτειο και τουμπαλιν
![]()
Στο σινουρι να ερθει που ειναι υπερλουξ και να αφησει το υπογειο.....( γαμπρουλη γαμπρουλη ελα στο σινουρι, βορεια ειναι ερχεσαι; σου κανω καλαμπουρι)......γαμπρουλη τελικα ο εγκλεισμος στο υπογειο δεν σε συνετισαιπολυ φοβαμαι οτι θα αρχισεις το δρομολογιο
κηφισια -χαιδαρι
κοινωςς δρομοκαιτειο - σινουρι και τουμπαλιν
![]()
Όπου και να πας, για σκέψου μήπως είναι καλύτερα στην υπόγα......Εσυ εισαι Δρομοκαιτειο να υποθέσω και η Έλενα Σινουρι? Θα μείνω Σινουρι τότε! Αν έρθω σε εσένα, όλη μέρα θα χουφτωνουμε τις νοσηλευτριες! Μπα αστο, σε εσένα θα έρθω τωρα που το ξανασκεφτομαι!!
![]()
τους καλους πελατες τους στελνω βορειαΣτο σινουρι να ερθει που ειναι υπερλουξ και να αφησει το υπογειο.....( γαμπρουλη γαμπρουλη ελα στο σινουρι, βορεια ειναι ερχεσαι; σου κανω καλαμπουρι)......![]()
Καταπληκτική φωνή!!Απο εδω ξεκινησε και τον ειχα δει. Πολυ ωραια φωνη.
Πραγματικα σε ταξιδευει....κλεινεις τα ματια και ονειρευεσαι....Καταπληκτική φωνή!!
![]()
Τα ταξίδια είναι η αδυναμία μου !!Πραγματικα σε ταξιδευει....κλεινεις τα ματια και ονειρευεσαι....![]()
Και εμένα...που θα με πας??Τα ταξίδια είναι η αδυναμία μου !!
![]()
Θα σε πάω σε ένα .όμορφο νησί που δεν θα έχει καθόλου κόσμο μόνο τα 2 μας !!Και εμένα...που θα με πας??
Πρεπει τις επιθυμιες να τις πραγματοποιουμαι. Μην μας μεινουν αποθημενα.Τα ταξίδια είναι η αδυναμία μου !!
![]()
Μόλις με κάλεσαν φαντάρο...σε 15 μήνες θα γυρίσωΘα σε πάω σε ένα .όμορφο νησί που δεν θα έχει καθόλου κόσμο μόνο τα 2 μας !!
Τυχερουλη![]()
Μην πάρεις πολλά ρούχα και κουβαλάς την βαλίτσα τσαμπα... έτσι κάνει και με εμενα, θα και θα και θα... χορτάσαμε στα θα...Και εμένα...που θα με πας??
Όπου και να πας ο μητσος θα σε βρει και θα σε φέρει σε εμένα!Μόλις με κάλεσαν φαντάρο...σε 15 μήνες θα γυρίσω
Μου διέφυγε ότι είναι στις υπηρεσίες σου ο απόλυτος πράκτοραςΌπου και να πας ο μητσος θα σε βρει και θα σε φέρει σε εμένα!![]()
Ξέρεις ότι είμαι κοριτσι του καλοκαιριού!!Πρεπει τις επιθυμιες να τις πραγματοποιουμαι. Μην μας μεινουν αποθημενα.
Οποτε μην περιμενεις......ξεκινα...
![]()
Πράκτορες πολλοί μητσος μόνο ένας!!Μου διέφυγε ότι είναι στις υπηρεσίες σου ο απόλυτος πράκτορας