Zimpampoue89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2021
- Like
- 1.538
- Πόντοι
- 206
Το χρώμα στα νύχια υπέροχο έχεις το ίδιο και στα πόδια ?
Το χρώμα στα νύχια υπέροχο έχεις το ίδιο και στα πόδια ?
Εσυ εισαι Δρομοκαιτειο να υποθέσω και η Έλενα Σινουρι? Θα μείνω Σινουρι τότε! Αν έρθω σε εσένα, όλη μέρα θα χουφτωνουμε τις νοσηλευτριες! Μπα αστο, σε εσένα θα έρθω τωρα που το ξανασκεφτομαι!!γαμπρουλη τελικα ο εγκλεισμος στο υπογειο δεν σε συνετισαι πολυ φοβαμαι οτι θα αρχισεις το δρομολογιο κηφισια -χαιδαρι κοινως σινουρι - δρομοκαιτειο και τουμπαλιν
Στο σινουρι να ερθει που ειναι υπερλουξ και να αφησει το υπογειο.....( γαμπρουλη γαμπρουλη ελα στο σινουρι, βορεια ειναι ερχεσαι; σου κανω καλαμπουρι)......γαμπρουλη τελικα ο εγκλεισμος στο υπογειο δεν σε συνετισαι πολυ φοβαμαι οτι θα αρχισεις το δρομολογιο κηφισια -χαιδαρι κοινωςς δρομοκαιτειο - σινουρι και τουμπαλιν
Όπου και να πας, για σκέψου μήπως είναι καλύτερα στην υπόγα......Εσυ εισαι Δρομοκαιτειο να υποθέσω και η Έλενα Σινουρι? Θα μείνω Σινουρι τότε! Αν έρθω σε εσένα, όλη μέρα θα χουφτωνουμε τις νοσηλευτριες! Μπα αστο, σε εσένα θα έρθω τωρα που το ξανασκεφτομαι!!
τους καλους πελατες τους στελνω βορεια η ελενα ειναι το δολωμαΣτο σινουρι να ερθει που ειναι υπερλουξ και να αφησει το υπογειο.....( γαμπρουλη γαμπρουλη ελα στο σινουρι, βορεια ειναι ερχεσαι; σου κανω καλαμπουρι)......
Καταπληκτική φωνή!!Απο εδω ξεκινησε και τον ειχα δει. Πολυ ωραια φωνη.
Πραγματικα σε ταξιδευει....κλεινεις τα ματια και ονειρευεσαι....Καταπληκτική φωνή!!
Τα ταξίδια είναι η αδυναμία μου !!Πραγματικα σε ταξιδευει....κλεινεις τα ματια και ονειρευεσαι....
Και εμένα...που θα με πας??Τα ταξίδια είναι η αδυναμία μου !!
Θα σε πάω σε ένα .όμορφο νησί που δεν θα έχει καθόλου κόσμο μόνο τα 2 μας !!Και εμένα...που θα με πας??
Πρεπει τις επιθυμιες να τις πραγματοποιουμαι. Μην μας μεινουν αποθημενα.Τα ταξίδια είναι η αδυναμία μου !!
Μόλις με κάλεσαν φαντάρο...σε 15 μήνες θα γυρίσωΘα σε πάω σε ένα .όμορφο νησί που δεν θα έχει καθόλου κόσμο μόνο τα 2 μας !!
Τυχερουλη
Μην πάρεις πολλά ρούχα και κουβαλάς την βαλίτσα τσαμπα... έτσι κάνει και με εμενα, θα και θα και θα... χορτάσαμε στα θα...Και εμένα...που θα με πας??
Όπου και να πας ο μητσος θα σε βρει και θα σε φέρει σε εμένα!Μόλις με κάλεσαν φαντάρο...σε 15 μήνες θα γυρίσω
Μου διέφυγε ότι είναι στις υπηρεσίες σου ο απόλυτος πράκτοραςΌπου και να πας ο μητσος θα σε βρει και θα σε φέρει σε εμένα!
Ξέρεις ότι είμαι κοριτσι του καλοκαιριού!!Πρεπει τις επιθυμιες να τις πραγματοποιουμαι. Μην μας μεινουν αποθημενα.
Οποτε μην περιμενεις......ξεκινα...
Πράκτορες πολλοί μητσος μόνο ένας!!Μου διέφυγε ότι είναι στις υπηρεσίες σου ο απόλυτος πράκτορας