nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 10.993
- Πόντοι
- 5.784
Μέχρι να σε δω, θα σε φωνάζω Βαγγο εσενα!Εμενα με λένε Έλενα!!
Μέχρι να σε δω, θα σε φωνάζω Βαγγο εσενα!Εμενα με λένε Έλενα!!
Έχω μια ιδέα,δε τη ρωτας στο βαιμπερ αν είναι όντως γυναικα!!!!Μέχρι να σε δω, θα σε φωνάζω Βαγγο εσενα!
Το εορτολόγιο λεει οτι γιορταζουν και οι καυλιαρηδες πολυζωηδες!Της ζωοδόχου πηγής είναι,όχι της ζωοδοχου πολύς!!
Τα πάντα με έχουν ρωτήσει στο Viber το μόνο που δεν με έχουν ρωτήσει είναι το ΑΜΚΑ μου και το ΑΦΜ??Έχω μια ιδέα,δε τη ρωτας στο βαιμπερ αν είναι όντως γυναικα!!!!
Εχει Viber???? Πλάκα κανεις!!!!Έχω μια ιδέα,δε τη ρωτας στο βαιμπερ αν είναι όντως γυναικα!!!!
γαμπρουλη ερχεται να σε παρει αυτοκινητο της ΔΕΔΔΗΕ στο σινουρι δεν εχει πολυ ταση αλλα μην στεναχωριεσαι τα εχω κανονισει ολα θα σε πανε στον υποσταθμο τις καλλιθεαςΜέχρι να σε δω, θα σε φωνάζω Βαγγο εσενα!
Να προσεξει ομως μην κανει πολλες ερωτησεις και καει......μπλοκ...game over.....Έχω μια ιδέα,δε τη ρωτας στο βαιμπερ αν είναι όντως γυναικα!!!!
Και οχι μονο......Το εορτολόγιο λεει οτι γιορταζουν και οι καυλιαρηδες πολυζωηδες!
Εγώ δεν ξερω,από αυτά που μας λέει η Ελενα το έχω καταλάβει!Εχει Viber???? Πλάκα κανεις!!!!
δωσε κατευθειαν τα στοιχεια του στον μητσο να δεις για ποτε θα τον συλλαβουν για κατασκοποΤα πάντα με έχουν ρωτήσει στο Viber το μόνο που δεν με έχουν ρωτήσει είναι το ΑΜΚΑ μου και το ΑΦΜ??
Αν τολμήσει κάποιος και με ρωτήσει και αυτό δεν θα το αντέξω θα φαρμακωθώ
Έχω και ποδήλατο!Εχει Viber???? Πλάκα κανεις!!!!
Εγώ αν ποτε ρωταγα κάτι, θα είχα την απορία του πιτσιρικά!Τα πάντα με έχουν ρωτήσει στο Viber το μόνο που δεν με έχουν ρωτήσει είναι το ΑΜΚΑ μου και το ΑΦΜ??
Αν τολμήσει κάποιος και με ρωτήσει και αυτό δεν θα το αντέξω θα φαρμακωθώ
Το Μήτσο τον έχω στείλει σε άλλη αποστολή να μας πει αν τελικά ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένοχος ή όχι !!δωσε κατευθειαν τα στοιχεια του στον μητσο να δεις για ποτε θα τον συλλαβουν για κατασκοπο
εγω πεζο 2Έχω και ποδήλατο!
Πάμε μια βόλτα???
τελειωσε με το πορισμα στα τεμπηΤο Μήτσο τον έχω στείλει σε άλλη αποστολή να μας πει αν τελικά ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένοχος ή όχι !!
Εγώ πάλι συνεχίζω να τον παίζω κανονικά!!!και εγω εχω σταματησει νουνα να τον παιζω
Εεε με κάτι παίζω και εγω!!!!Εσύ αγάπη είσαι σοβαρό παιδί δεν παίζεις με το βαιμπερ για να περάσει η ώρα σου !!
Πολύ όμορφα τα νύχια σου
Μαζι σου εχουμε εμεις ξεχασει το ονομα μας....Εμενα με λένε Έλενα!!