billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.108
- Πόντοι
- 5.956
Ναι ,ο Όμηρος και η Σαπφώ ένα πράγμα!Να γίνουμε αχτύπητο δίδυμο!
Ο ποιητής και η ποιήτρια δημιουργούν!
Ναι ,ο Όμηρος και η Σαπφώ ένα πράγμα!Να γίνουμε αχτύπητο δίδυμο!
Ο ποιητής και η ποιήτρια δημιουργούν!
προχθές ανακοινώθηκε. Κουραστική δουλειά... Αντε τώρα, τρέχα στις Βρυξέλες και να βρεις ποια είναι η άλλη υποψήφια καταγγέλουσα...τελειωσε με το πορισμα στα τεμπη
Δεν φαταίω εγώ.. Εσύ έχεις κλείσει τα PM....Η αλήθεια είναι ότι έχω πολλά παράπονα από το Μήτσο και μάλλον θα τον απολύσω !
Επιτρέπεται τα νέα να τα μαθαίνω από τις ειδήσεις και όχι από τον ίδιο ??
να ζητας υπερηωριεςπροχθές ανακοινώθηκε. Κουραστική δουλειά... Αντε τώρα, τρέχα στις Βρυξέλες και να βρεις ποια είναι η άλλη υποψήφια καταγγέλουσα...
Αγαπητε μπιλ θα συμφωνησω μαζι σου οτι οταν παρει την αποφαση θα ειναι μια δυσκολη μερα. Αλλα ξερω πως θα συμφωνησεις και εσυ πως επισης θα θα χαρουμε ολοι που πλεον θα κανει αυτα που θελει. Αρκει να ειναι ευτυχισμενη.Να σταματήσεις?
Πάνω από το πτώμα μας,μόνο!!!!
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω!Αγαπητε μπιλ θα συμφωνησω μαζι σου οτι οταν παρει την αποφαση θα ειναι μια δυσκολη μερα. Αλλα ξερω πως θα συμφωνησεις και εσυ πως επισης θα θα χαρουμε ολοι που πλεον θα κανει αυτα που θελει. Αρκει να ειναι ευτυχισμενη.
Αγαπητε μπιλ θα συμφωνησω μαζι σου οτι οταν παρει την αποφαση θα ειναι μια δυσκολη μερα. Αλλα ξερω πως θα συμφωνησεις και εσυ πως επισης θα θα χαρουμε ολοι που πλεον θα κανει αυτα που θελει. Αρκει να ειναι ευτυχισμενη.
οι αληθεια ειναι κυριοι οτι θεωρω πως καποια ημερα πρεπει να εγκαταλειψη με το κεφαλι ομως ψηλα... οχι σαν κατι αλλες που πηδιονται και θα πηδιονται μεχρι τα 60 + γιατι δεν ειχανε(ΕΧΟΥΝ) μυαλο ...ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑΔεν μπορώ παρά να συμφωνήσω!
Πάνω από όλα η ευτυχία της Ελενας!
επειδη ο κοσμος ειναι πολυ μικρος και καπου καποτε στην πραγματικη της ζωη ισως να συναντηθει με καποιον (καποιους)οι αληθεια ειναι κυριοι οτι θεωρω πως καποια ημερα πρεπει να εγκαταλειψη με το κεφαλι ομως ψηλα... οχι σαν κατι αλλες που πηδιονται και θα πηδιονται μεχρι τα 60 + γιατι δεν ειχανε(ΕΧΟΥΝ) μυαλο ...ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ
Ευτυχώς αργεί ακόμα η μέρα αυτή!!!οι αληθεια ειναι κυριοι οτι θεωρω πως καποια ημερα πρεπει να εγκαταλειψη με το κεφαλι ομως ψηλα... οχι σαν κατι αλλες που πηδιονται και θα πηδιονται μεχρι τα 60 + γιατι δεν ειχανε(ΕΧΟΥΝ) μυαλο ...ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ
η ιδια θα αποφασισει το ποτε φιλε μασφιοζε ...οσο και να μας στεναχωρεσει αυτοΕυτυχώς αργεί ακόμα η μέρα αυτή!!!
Η κούκλα έχει ολα τα αντικειμενικά προσόντα που της επιτρέπουν να συνεχίσει για τουλάχιστον αλλά τόσα χρόνια να χαρίζει χαρά και καβλα σε όλους εμάς!
Είπαμε πάνω από όλα η ευτυχία της Ελενας!η ιδια θα αποφασισει το ποτε φιλε μασφιοζε ...οσο και να μας στεναχωρεσει αυτο
απλος εγω την ευχομαι ολο αυτο να τελειωσει σαν ενα ωραιο παραμυθι με ευτυχισμενο τελοςΕίπαμε πάνω από όλα η ευτυχία της Ελενας!
μητσο μηπως εχεις τους αριθμους του τζοκερ που θα κερδισουν την κυριακηΑυτό που πρέπει να εύχεται κανείς για την Ελενα είναι να σταματήσει όποτε η ίδια κρίνει οτι πρέπει / μπορεί να το κάνει. Φυσικά μέχρι την τελευταία στιγμή θα πρέπει να έχει το δημόσιο προφίλ που έχει και σήμερα , όπου υπάρχει τρέλα, ευγένεια, αξιοπρέπεια, και κυρίως γνω΄θι σαυτόν.
Μετα το τέλος αυτής της διαδρομής, θα μπορεί να έχει επαφή/επικοινωνία, με όσους εκείνη θέλει και με τον τρόπο που εκείνη θα θέλει.
Θα συμφωνήσω όχι μόνο για όσες κάνουν ραντεβού αλλά και για όλους τους ανθρώπους!οι αληθεια ειναι κυριοι οτι θεωρω πως καποια ημερα πρεπει να εγκαταλειψη με το κεφαλι ομως ψηλα... οχι σαν κατι αλλες που πηδιονται και θα πηδιονται μεχρι τα 60 + γιατι δεν ειχανε(ΕΧΟΥΝ) μυαλο ...ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ
τουλαχιστον πριν φυγεις ρε νουνα αυτη την γαμημενη την σοκολατα να μου παρεις αλλιως θα σε κυνηγαω σαν τις ερινυεςΘα συμφωνήσω όχι μόνο για όσες κάνουν ραντεβού αλλά και για όλους τους ανθρώπους!
Αν βγάζεις π..χ.. 5 ε την μέρα και χαλάς 10 ε ....συγνώμη τότε κάποιος θα δουλεύει μέχρι τα βαθιά γεράματα!!
Εγώ έναν στόχο έχω στην ζωή μου τα διαμάντια μου να βρουν το δρόμο τους εκεί μετά είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου και ήσυχα θα αποσυρθώ !!
Έχω μόνο όμορφες στιγμές να θυμαμε τις κακές τις έχει διαγράψει η μνήμη μου !!
Θα σου παρω εγω οσες θελεις....τι σοι δασκαλος ειμαι.τουλαχιστον πριν φυγεις ρε νουνα αυτη την γαμημενη την σοκολατα να μου παρεις αλλιως θα σε κυνηγαω σαν τις ερινυες
Δεν φαταίω εγώ.. Εσύ έχεις κλείσει τα PM....
Θα σε εχει κλεισμενο στο υπογειο....θα σε παρει μαζι της.Εγω θα περιμενω να ανακοινωνησει ότι σταμάτησε για να της ζητήσω ραντεβού!