πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.825
- Πόντοι
- 12.056
εσυ φιλε κατοικος υπογειου ακομη και μετα το τελοςΕγω θα περιμενω να ανακοινωνησει ότι σταμάτησε για να της ζητήσω ραντεβού!
εσυ φιλε κατοικος υπογειου ακομη και μετα το τελοςΕγω θα περιμενω να ανακοινωνησει ότι σταμάτησε για να της ζητήσω ραντεβού!
Σε βαλίτσα τεμαχισμένο στην Κολομβία μην με βρουν και ας με έχει όπου θέλει!!Θα σε εχει κλεισμενο στο υπογειο....θα σε παρει μαζι της.
ο μονος που θα μπορει να σε βρει δουλευει για την ελενα οποτε στην ακρη του μυαλου σου πρεπει να σκεφτεσαι ολα τα σεναριαΣε βαλίτσα τεμαχισμένο στην Κολομβία μην με βρουν και ας με έχει όπου θέλει!!
Θα καταπιώ GPS!ο μονος που θα μπορει να σε βρει δουλευει για την ελενα οποτε στην ακρη του μυαλου σου πρεπει να σκεφτεσαι ολα τα σεναρια
εγω θα σου ελεγα να ζητησεις απο τον μητσο υδροκυανιο ολοι οι πρακτορες εχουν μαζι τουςΘα καταπιώ GPS!
Πολλές ταινίες βλέπεις!!!εγω θα σου ελεγα να ζητησεις απο τον μητσο υδροκυανιο ολοι οι πρακτορες εχουν μαζι τους
και εγω μονο μπολεκ και λολεκ εκτος αν το προγραμμα εχει καραγκιοζηΠολλές ταινίες βλέπεις!!!
Εγω μόνο κινούμενα σχέδια!!
φαντασου σε τι πεινα τον εχει η ελενα που τα φουντουκια τα τρωει με τα τσοφλια
Ήμουν σίγουρος!Πολλές ταινίες βλέπεις!!!
Εγω μόνο κινούμενα σχέδια!!
Ολα γινονται για εναν λογο τον οποιο ανακαλυπτουμε στη συνεχεια. Το ζητουμενο ειναι να παραμεινεις δυνατος και να συνεχισεις και να σηκωθεις.Και σιγά-σιγά συνηθίζεις γεγονότα .!
Δεν λυπάσαι πλέον ούτε τα αναλύεις.... Αφήνεις τον χρόνο να σε λυτρώσει σωστά
Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα
Ότι και αν συμβεί !
Να ξέρεις πως τα πάντα γίνονται για έναν λόγο.!
Στην ζωή μας μένουν όσοι αξίζουν νοιάζονται και το έδειξαν.!
Όχι με λόγια αλλά με πράξεις!
Όλοι έχουμε ένα ανυποψίαστο απόθεμα δύναμης που αναδύεται όταν η ζωή μας βάζει σε δοκιμασίαΟλα γινονται για εναν λογο τον οποιο ανακαλυπτουμε στη συνεχεια. Το ζητουμενο ειναι να παραμεινεις δυνατος και να συνεχισεις και να σηκωθεις.
Η ζωη χρειαζεται πολλες υπομονες ,επιμονες στα δυσκολα και στα ευκολα.....Όλοι έχουμε ένα ανυποψίαστο απόθεμα δύναμης που αναδύεται όταν η ζωή μας βάζει σε δοκιμασία
Η υπομονή είναι μία μικρή μορφή απελπισίας μεταμφιεσμένη σε αρετή!!Η ζωη χρειαζεται πολλες υπομονες ,επιμονες στα δυσκολα και στα ευκολα.....
Βρε τι γνωσεις μαθαινει κανεις στο νημα σου!!!!!.......πανεπιστημιο ολοκληρο εισαι!!!!!!.......Η υπομονή είναι μία μικρή μορφή απελπισίας μεταμφιεσμένη σε αρετή!!
Πανεπιστήμιο για εμένα ήταν η ίδια η ζωή!!Βρε τι γνωσεις μαθαινει κανεις στο νημα σου!!!!!.......πανεπιστημιο ολοκληρο εισαι!!!!!!.......