Nevio
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 5.863
- Πόντοι
- 1.046
ρε λαμογιο βιομηχανε που ειναι η κατσικουλα εχω φαει ολο τον ολυμπο
Δραπέτευσε η ρουφιάνα λόγω Πάσχα
ρε λαμογιο βιομηχανε που ειναι η κατσικουλα εχω φαει ολο τον ολυμπο
Δραπέτευσε η ρουφιάνα λόγω Πάσχα
Ti παραμύθια λες του ανθρώπου??? Θα νομίζει οτι απο τρίτη θα μας γεμίσεις φωτογραφίες... κάτι σαν τα δω΄ρα του βαφτιστηριού....Καλησπέρα κουκλε !!
Αυτό το νήμα είναι ιδιαίτερο και διαφορετικό από τα άλλα!!
Μεγάλη Εβδομάδα δεν βάζω ποτέ γυμνή φωτο !!
Ελέησον ημάς!!
Υ..Γ...όσο για την παρέα στο νήμα μου κάνουμε πρόβες στο γούτσου γουτσου διότι επρόκειτο να παραβρεθουμε στα γυρίσματα του σασμού!!
Φιλάκια
Θα σου πω μητσο !Ti παραμύθια λες του ανθρώπου??? Θα νομίζει οτι απο τρίτη θα μας γεμίσεις φωτογραφίες... κάτι σαν τα δω΄ρα του βαφτιστηριού....
Φίλε, φωτό αραιά και που διαφορετικές απο αυτές που περιμένεις, αλλά καλές, καλιτεχνικές, μα αίσθημα, ψυχή και καρδιά...
Γίνε λίγο πιο αναλυτική τι φυλλάδα θα βγάλει αύριο ο ΜήτσοςΘα σου πω μητσο !
Εγω δεν περιμένω να βάλω φωτο για να έχω περισσότερη δουλειά που έχω αρκετή κι ας βάζω πολύ σπάνια φωτο παράξενο κι όμως αληθινό..
Οφείλω να ομολογήσω ότι τον τελευταίο χρόνο είμαι πάρα πολύ επιλεκτική στα ραντεβού μου..
Το νήμα μου το διαχειριζομαι διαφορετικά χωρίς να θέλω να κρίνω άλλες κοπέλες για όνομα του Θεού...
Φιλακι
Η καθε κοπελα εχει το δικο της τροπο και στυλ. Σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι.Θα σου πω μητσο !
Εγω δεν περιμένω να βάλω φωτο για να έχω περισσότερη δουλειά που έχω αρκετή κι ας βάζω πολύ σπάνια φωτο παράξενο κι όμως αληθινό..
Οφείλω να ομολογήσω ότι τον τελευταίο χρόνο είμαι πάρα πολύ επιλεκτική στα ραντεβού μου..
Το νήμα μου το διαχειριζομαι διαφορετικά χωρίς να θέλω να κρίνω άλλες κοπέλες για όνομα του Θεού...
Φιλακι
Η Εφημερίδα espresso είναι έτοιμη !!Γίνε λίγο πιο αναλυτική τι φυλλάδα θα βγάλει αύριο ο Μήτσος
Πιάσε ένα λουνγκο άνευ ζάχαρηςΗ Εφημερίδα espresso είναι έτοιμη !!
Θα πω μία Αλήθεια εσένα έχω ερωτευθεί εσένα θέλω να παντρευτώ Είσαι πολύ γλυκός άνθρωπος!!
Τι θα γίνει ρε νουνα θα αφήσεις κάνα αγοράκι ατραγανιστοΘα πω μία Αλήθεια εσένα έχω ερωτευθεί εσένα θέλω να παντρευτώ Είσαι πολύ γλυκός άνθρωπος!!
Τοτε να παντρευτουμε και να μην πουμε σε κανεναν τιποτα....Θα πω μία Αλήθεια εσένα έχω ερωτευθεί εσένα θέλω να παντρευτώ Είσαι πολύ γλυκός άνθρωπος!!
Άσε με τώρα που πήρα φόρα και είμαι εκδηλωτική !!Τι θα γίνει ρε νουνα θα αφήσεις κάνα αγοράκι ατραγανιστο
Θα σκισω το πτυχιο μου.....απετυχα ως δασκαλος.Τι θα γίνει ρε νουνα θα αφήσεις κάνα αγοράκι ατραγανιστο
Δεν ξέρω αν με θέλεις Έχω λίγα ελαττώματα δηλαδή έχω Ψύχωση με την καθαριότητα μιλάω πολύ γελάω πολύ αυτά τα λίγα !Τοτε να παντρευτουμε και να μην πουμε σε κανεναν τιποτα....
Και το σημαντικότερο ανοιχτοχεραΔεν ξέρω αν με θέλεις Έχω λίγα ελαττώματα δηλαδή έχω Ψύχωση με την καθαριότητα μιλάω πολύ γελάω πολύ αυτά τα λίγα !
Έπιασες το τζόκερ....κελεπουρι μεγάλο...Τοτε να παντρευτουμε και να μην πουμε σε κανεναν τιποτα....
Θα πα να βρω παπα να μας παντρεψει.....τελοςΔεν ξέρω αν με θέλεις Έχω λίγα ελαττώματα δηλαδή έχω Ψύχωση με την καθαριότητα μιλάω πολύ γελάω πολύ αυτά τα λίγα !
Δε νομιζω το τελευταιο να ειναι ελαττωμα αντιθετα ειναι αυτο που σε χαρακτηριζει και σε κανει ερωτευσιμη.Δεν ξέρω αν με θέλεις Έχω λίγα ελαττώματα δηλαδή έχω Ψύχωση με την καθαριότητα μιλάω πολύ γελάω πολύ αυτά τα λίγα !
Και στο είπα δάσκαλε χουφτωστηνΘα σκισω το πτυχιο μου.....απετυχα ως δασκαλος.
Αυτα δεν της μαθαινω εγω.