Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 32.884
- Πόντοι
- 5.956
Εχεις και εσυ τον Γολγοθα σου τελικαπαω στην μητροπολη ολο και κανα κερι θα εχει ξεμεινει![]()
Εχεις και εσυ τον Γολγοθα σου τελικαπαω στην μητροπολη ολο και κανα κερι θα εχει ξεμεινει![]()
με αυτο το διοβολακι που επελεξα για νουνα με βλεπω οχι γολγοθα αλλα εβερεστΕχεις και εσυ τον Γολγοθα σου τελικα
Να υποθέσουμε ότι στις 5:00 έχεις επαγγελματικό μίτινγκ ??Εχω τρεξιματα σημερα και ξεκινηα νωρις. Πρεπει να εχω μαζευτει μεχρι της 5.
Καλημερα.
Λαμπαδα πηρες;;;;
![]()
Βαφτιστήρι σήμερα Έχω τρομερό πονοκέφαλο Έλα να με ξεματιάσεις !!με αυτο το διοβολακι που επελεξα για νουνα με βλεπω οχι γολγοθα αλλα εβερεστ![]()
μεγαλη εβδομαδα ο δασκαλος ετοιμαζει παλι ιδιαιτερα ????Να υποθέσουμε ότι στις 5:00 έχεις επαγγελματικό μίτινγκ ??
Καλημερααααα![]()
πιρουνι εχεις ?Βαφτιστήρι σήμερα Έχω τρομερό πονοκέφαλο Έλα να με ξεματιάσεις !!
![]()
Κουτάλι έχω!!!μεγαλη εβδομαδα ο δασκαλος ετοιμαζει παλι ιδιαιτερα ????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πιρουνι εχεις ?
εχω κατι προφιτερολ τα φερνω να τα τσακισουμεΚουτάλι έχω!!!
Αααα !!!εχω κατι προφιτερολ τα φερνω να τα τσακισουμε![]()
Καλημερα ομορφο κοριτσακι.Να υποθέσουμε ότι στις 5:00 έχεις επαγγελματικό μίτινγκ ??
Καλημερααααα![]()
εδω φιλε μαφιοζε θα σου ληθουν ολες οι αποριεςΠοιος είναι ο Τασούλης κουκλε?
κανταιφακια πιο καλαΑααα !!!
Μεγάλη Εβδομάδα νηστεύω!!
Φέρε μπκαλαβαδακια !!
![]()
Που πήγαν τα μαλλιά σου εκδρομή για τις γιορτές του Πάσχα??κανταιφακια πιο καλαεχουν και μαλλια που εγω δεν εχω οποτε οτι μεινει θα το κανω χαιτη
![]()
μυαλο ποσα κιλα θελεις ? να παραγγειλω στον χασαπηΠου πήγαν τα μαλλιά σου εκδρομή για τις γιορτές του Πάσχα??
Ευτυχώς μαλλιά έχω μυαλά δεν ξέρω!!![]()
2 κιλά παρακαλω αλλά να είναι λίγο σκληρό!!μυαλο ποσα κιλα θελεις ? να παραγγειλω στον χασαπη![]()
πως θα το μαγειρεψεις2 κιλά παρακαλω αλλά να είναι λίγο σκληρό!!
![]()
Κοκκινιστό θα το βάλω στη χύτρα για την Ανάσταση !!πως θα το μαγειρεψεις![]()
που εισαι ρε kerk99 χαθηκεςΨηλέ σίγουρα δεν είσαι εσύ! Ο πολυ-κλώνος Τασούλης που πετάγεται σαν τσαπού παντού, μια χαρά το κατάλαβε!
Τι είναι το τσαπου???Ψηλέ σίγουρα δεν είσαι εσύ! Ο πολυ-κλώνος Τασούλης που πετάγεται σαν τσαπού παντού, μια χαρά το κατάλαβε!
δεν ξερεις να μιλας μαγκικαΤι είναι το τσαπου???