Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.750
- Πόντοι
- 5.956
Εχεις και εσυ τον Γολγοθα σου τελικαπαω στην μητροπολη ολο και κανα κερι θα εχει ξεμεινει
Εχεις και εσυ τον Γολγοθα σου τελικαπαω στην μητροπολη ολο και κανα κερι θα εχει ξεμεινει
με αυτο το διοβολακι που επελεξα για νουνα με βλεπω οχι γολγοθα αλλα εβερεστΕχεις και εσυ τον Γολγοθα σου τελικα
Να υποθέσουμε ότι στις 5:00 έχεις επαγγελματικό μίτινγκ ??Εχω τρεξιματα σημερα και ξεκινηα νωρις. Πρεπει να εχω μαζευτει μεχρι της 5.
Καλημερα.
Λαμπαδα πηρες;;;;
Βαφτιστήρι σήμερα Έχω τρομερό πονοκέφαλο Έλα να με ξεματιάσεις !!με αυτο το διοβολακι που επελεξα για νουνα με βλεπω οχι γολγοθα αλλα εβερεστ
μεγαλη εβδομαδα ο δασκαλος ετοιμαζει παλι ιδιαιτερα ????Να υποθέσουμε ότι στις 5:00 έχεις επαγγελματικό μίτινγκ ??
Καλημερααααα
πιρουνι εχεις ?Βαφτιστήρι σήμερα Έχω τρομερό πονοκέφαλο Έλα να με ξεματιάσεις !!
Κουτάλι έχω!!!μεγαλη εβδομαδα ο δασκαλος ετοιμαζει παλι ιδιαιτερα ????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πιρουνι εχεις ?
εχω κατι προφιτερολ τα φερνω να τα τσακισουμεΚουτάλι έχω!!!
Αααα !!!εχω κατι προφιτερολ τα φερνω να τα τσακισουμε
Καλημερα ομορφο κοριτσακι.Να υποθέσουμε ότι στις 5:00 έχεις επαγγελματικό μίτινγκ ??
Καλημερααααα
εδω φιλε μαφιοζε θα σου ληθουν ολες οι αποριεςΠοιος είναι ο Τασούλης κουκλε?
κανταιφακια πιο καλα εχουν και μαλλια που εγω δεν εχω οποτε οτι μεινει θα το κανω χαιτηΑααα !!!
Μεγάλη Εβδομάδα νηστεύω!!
Φέρε μπκαλαβαδακια !!
Που πήγαν τα μαλλιά σου εκδρομή για τις γιορτές του Πάσχα??κανταιφακια πιο καλα εχουν και μαλλια που εγω δεν εχω οποτε οτι μεινει θα το κανω χαιτη
μυαλο ποσα κιλα θελεις ? να παραγγειλω στον χασαπηΠου πήγαν τα μαλλιά σου εκδρομή για τις γιορτές του Πάσχα??
Ευτυχώς μαλλιά έχω μυαλά δεν ξέρω!!
2 κιλά παρακαλω αλλά να είναι λίγο σκληρό!!μυαλο ποσα κιλα θελεις ? να παραγγειλω στον χασαπη
πως θα το μαγειρεψεις2 κιλά παρακαλω αλλά να είναι λίγο σκληρό!!
Κοκκινιστό θα το βάλω στη χύτρα για την Ανάσταση !!πως θα το μαγειρεψεις
που εισαι ρε kerk99 χαθηκεςΨηλέ σίγουρα δεν είσαι εσύ! Ο πολυ-κλώνος Τασούλης που πετάγεται σαν τσαπού παντού, μια χαρά το κατάλαβε!
Τι είναι το τσαπου???Ψηλέ σίγουρα δεν είσαι εσύ! Ο πολυ-κλώνος Τασούλης που πετάγεται σαν τσαπού παντού, μια χαρά το κατάλαβε!
δεν ξερεις να μιλας μαγκικαΤι είναι το τσαπου???