πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.029
- Πόντοι
- 12.056
δασκαλε σε γλυφιτζουρι πρεπει να βρεις κατι η σε παγωτο
δασκαλε σε γλυφιτζουρι πρεπει να βρεις κατι η σε παγωτο
Ετοιμοδασκαλε σε γλυφιτζουρι πρεπει να βρεις κατι η σε παγωτο
εξελισσεσαι σε τρολλακι δασκαλεΕτοιμο
Και δεν εχεις δει τιποτα ακομαεξελισσεσαι σε τρολλακι δασκαλε
ΕυγεΚάθε μέρα εδώ είναι του Αγίου Βαλεντίνου !
Είμαστε αγαπουληδες!
καταλαβα θα το κανουμε εδω τα τετραγωνα των αστερωνΚαι δεν εχεις δει τιποτα ακομα
Αστερι μονο η νουνα σου....και μετα το χαοςκαταλαβα θα το κανουμε εδω τα τετραγωνα των αστερων
Ναι,μηχανικος αυτοκινήτων είμαι!!!1.58? Τόσο λάθος κάνω? Πες μου ότι δεν είσαι και μηχανικός
τετοια λετε και δεν προκειτε ποτε να μας αδειασει την γωνιαΑστερι μονο η νουνα σου....και μετα το χαος
Αυτο θελουμε......ΠΟΤΕτετοια λετε και δεν προκειτε ποτε να μας αδειασει την γωνια
ναι αλλα εγω θα απεχω γιατι θα με βαλει να την κουβαλαω στην πλατη και δεν αντεχω τοσο ψυχολογικο βαροςΑυτο θελουμε......ΠΟΤΕ
Είσαι μηχανικός αυτοκινήτων??Ναι,μηχανικος αυτοκινήτων είμαι!!!
Αλλά που το ξέρεις?
εχει κολλησει ιωση νουνα απο εσεναΕίσαι μηχανικός αυτοκινήτων??
Να σου φέρω το δικό μου που χάνει λάδια ??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!
Καλή ανάσταση να έχουμε και υγεία σε όλο τον κόσμο!!Καλημέρα Έλενα μου χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση με υγεία σε εσένα και σε όλη την παρέα.!!!!!
Φυσικά,απο που τα χάνει όμως ξέρεις?Είσαι μηχανικός αυτοκινήτων??
Να σου φέρω το δικό μου που χάνει λάδια ??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!
Δεν ξέρω από που τα χάνει εσύ που είσαι ο ειδικός θα βγάλεις γνωμάτευση αλλιώς να απευθυνθώ αλλού!!Φυσικά,απο που τα χάνει όμως ξέρεις?
Από μηχανή ή από διαφορικό?
Με ένα σφιξιματακι θα σε φτιάξω τέλεια!
Ο ξυρισμένος είναι ο κουκλος?εδω φιλε μαφιοζε θα σου ληθουν ολες οι αποριες
Eva16 - Page 296 - bourdela.com forum
Μάγκες μου επειδή διάβασα πολλά είπα και ξανα δοκιμάσω κάλεσα την Ευα απο ανατολικά για ραντεβού. Από την αρχή λέω την προσωπική μου εμπειρια μαζί της μαζί μου δεν ξέρω αλλά πάντα περνάω πολύ καλά δυνατή βαθειά πίπα σημείωση είμαι πάντα ξυρισμένος εκεί οπότε το γουστάρει και περνάω και εγώ καλά...www.bourdela.com
Κουρασμένο , ταλαιπωρημένο, εξαντλημένο παλικάρι δηλαδή ..μητσε εγω εργαζομαι ολημερης και οληνυχτης ... μερχρι και το μ.σαββατο
Φέρτο να κάνουμε ένα test drive μαζί!Δεν ξέρω από που τα χάνει εσύ που είσαι ο ειδικός θα βγάλεις γνωμάτευση αλλιώς να απευθυνθώ αλλού!!
prosexe πως γραφεις γιατι υπαρχουν εδω μεσα γλωσσολογοι παραμορφωμενοι και θα σου βαλουν χεριΚουρασμένο , ταλαιπωρημένο, εξαντλημένο παλικάρι δηλαδή ..
Ανάσταση στην δουλειά...
Που μυαλό και χρόνος για κάτι άλλο.... Αρε κακούργα κενωνία