πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.101
- Πόντοι
- 12.056
Φέρτο να κάνουμε ένα test drive μαζί!
Μόνο μια παράκληση ,μη μπεις στον κόπο να ντυθείς,μπορεί να στο σφιξω επί τόπου!!!
Φέρτο να κάνουμε ένα test drive μαζί!
Μόνο μια παράκληση ,μη μπεις στον κόπο να ντυθείς,μπορεί να στο σφιξω επί τόπου!!!
Πουτσα αποκαλείτε το ανδρικό μόριο?Αναγραμματισμός κούκλα μου!
Ναι έκοψα 6 πόντους τσαπου,που λεει και ο dark και έβαλα 3 πόντους ύψος!!!ρε θηριο εφτασες τοσο
μεγαλη θυσια φιλεΝαι έκοψα 6 πόντους τσαπου,που λεει και ο dark και έβαλα 3 πόντους ύψος!!!
Καλύτερα μικροτσουτσουνος,παρά κοντοπουτανος!μεγαλη θυσια φιλε
Έτσι λέγεται το αντρικό μόριο??Πουτσα αποκαλείτε το ανδρικό μόριο?
Oh tempora,oh mores!!!
Το δικό σου λέγεται, ΜΟΥΝΑΡΑΑΑΑ!!!Έτσι λέγεται το αντρικό μόριο??
Ειλικρινά δεν ξερω !!
Το γυναικείο πως λέγεται!!
Παπάκι???
Λεγεται Νιμου....απο τις καλυτερες μαρκες σε παπακια....οτι καλυτερο κυκλοφορει επανω στον πλανητη Γη.... τι Honda, Yamaha, Suzuki και πρασινα αλογα,..εμ βεβαια τι να λεμε τωρα!!!!!Έτσι λέγεται το αντρικό μόριο??
Ειλικρινά δεν ξερω !!
Παπάκι???
μεγάλη εβδομάδα, και λέτε τέτοια.... παπαπαπαΤο δικό σου λέγεται, ΜΟΥΝΑΡΑΑΑΑ!!!
Ντροπη σου αλητη !!!!!τετοιες μερες να λες βρωμολογα για Νιμου ,αλφα μαρκες και να αλλαζεις χρωμα στα καημενα τα αλογακια παλιορατσιστη.... φυγε απο 'δω γυφτοκαμικαζι ουστ,ουστ......Λεγεται Νιμου....απο τις καλυτερες μαρκες σε παπακια....οτι καλυτερο κυκλοφορει επανω στον πλανητη Γη.... τι Honda, Yamaha, Suzuki και πρασινα αλογα,..εμ βεβαια τι να λεμε τωρα!!!!!
Πάει στη ποταμιαΈτσι λέγεται το αντρικό μόριο??
Ειλικρινά δεν ξερω !!
Παπάκι???
Η στην ακρογιαλιά !!Πάει στη ποταμια
Σε μία γωνιά της σκέψης σου ασε με να κοιμάμαι και όταν νιώσεις μοναξιά ξύπνα με να μιλάμε!!Ποιητική Βραδιά: Το Σάββατο επήγαμε θαλασσινή βαρκάδα
και ο Λούτσος μου υψώθηκε πασχαλινή λαμπάδα
τον έπιανε τον χάιδευε με νάζι και με χάρη
και μπανιστήρι κάνανε ακόμα και οι γλαροί.
Το θέλω εγωωωωωωω!!
Ησουν καλη μαθητρια ομως;;;;Το θέλω εγωωωωωωω!!
Σε μία γωνιά της σκέψης σου ασε με να κοιμάμαι και όταν νιώσεις μοναξιά ξύπνα με να μιλάμε!!