Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.054
Ξέρω να μιλάω βλάχικα !!δεν ξερεις να μιλας μαγκικα
Ξέρω να μιλάω βλάχικα !!δεν ξερεις να μιλας μαγκικα
δεν ξερεις να μιλας μαγκικα
να κανεις μαθημα στον δασκαλοΞέρω να μιλάω βλάχικα !!
Μία απλή μαθήτρια δεν γίνεται να έχει περισσότερες γνώσεις από έναν δάσκαλο !!να κανεις μαθημα στον δασκαλο
Ρε παιδια συγνώμη που επεμβαίνω στην όμορφη συζήτηση σας .Άσε ρε Τασούλη, επειδή έχεις εσύ δεκαπέντε κλωνάρια θεωρείς ότι έχουμε όλοι μας? Άμε στην γωνίτσα σου και μην πετάγεσαι! Αρκεί που μας τα κάνεις ζέπελιν με το "νουνά" και "νουνα" , ΝΟΝΑ είναι η λέξη! Ούτε ελληνικά δεν μάθατε εκεί στην ανατολική Μακεδονία ακόμη!
νουνα οπως βλεπεις δεν ασχολουμαι και δεν μιλαω στον καθενα οποιος θελει κουβεντουλα αλλου οχι εδω μεσαΡε παιδια συγνώμη που επεμβαίνω στην όμορφη συζήτηση σας .
Μαλλον έχω χάσει επεισόδια!!
Ημέρες γιορτινές και χαράς έρχονται!!
Η σταθερότητα είναι ένα απο τα προτερήματα της 110.....νουνα οι ημερες περνανε και δεν σε βλεπω να αλλαζεις μενου παλι καβουρια εχεις σημερα
Καλημέρα γλυκέ μου !Καλημέρα λουλούδι του παραδείσου...
Οτι θέλεις μάτια μουΚαλημέρα γλυκέ μου !
Τι λουλούδι είμαι??
τριαντάφυλλο??
Η καλυτερη γλωσσα ειναι αυτη.Μία απλή μαθήτρια δεν γίνεται να έχει περισσότερες γνώσεις από έναν δάσκαλο !!
Οπότε θα αρκεστώ στη γλώσσα του σώματος !
με 1.58 δεν με λες και ψηλο!!!!Ψηλέ σίγουρα δεν είσαι εσύ! Ο πολυ-κλώνος Τασούλης που πετάγεται σαν τσαπού παντού, μια χαρά το κατάλαβε!
ρε θηριο εφτασες τοσομε 1.58 δεν με λες και ψηλο!!!!
Καλημέρα Έλενα μου χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση με υγεία σε εσένα και σε όλη την παρέα.!!!!!Καλημέρα γλυκέ μου !
Τι λουλούδι είμαι??
τριαντάφυλλο??
με 1.58 δεν με λες και ψηλο!!!!
ρε θηριο εφτασες τοσο
Απο αύριο και μέχρι την Τετάρτη δεν βγει ενημέρωση σε έντυπη μορφή λόγω των ημερών.Γίνε λίγο πιο αναλυτική τι φυλλάδα θα βγάλει αύριο ο Μήτσος
καταλαβα θα σκοτωθεις στην δουλεια να σου φερω πετσετα για τον ιδρωταΑπο αύριο και μέχρι την Τετάρτη δεν βγει ενημέρωση σε έντυπη μορφή λόγω των ημερών.
Φέρε 2. Και μία για σένα.....καταλαβα θα σκοτωθεις στην δουλεια να σου φερω πετσετα για τον ιδρωτα
μητσε εγω εργαζομαι ολημερης και οληνυχτης ... μερχρι και το μ.σαββατοΦέρε 2. Και μία για σένα.....