πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.182
- Πόντοι
- 12.056
μπλεχτηκαμε τωρα πολλοι χωριατες μαζευτηκατεΧωριάτισσα εσυ,καραβλαχος εγώ, ΤΕΛΕΙΑ!
Εμείς οι βλάχοι όπου λαχει!!!
Πριν κάποια χρόνια κάποιος κύριος σε κριτική είχε γράψει ότι έχω βλάχικο πρόσωπό μου Αν βρεθεί κάποιος που μπορεί να μου αποδείξει ότι είναι χαλαζοαιματος εγώ θα το χαρίσω το ραντεβού!!απο τον ολυμπο
εγω εγω εχω μεγαλωσει στα βασιλικα κτηματα διπλα στο χωραφι που ειχε ο παππους βοσκανε οι αγελαδες του κων/νουΠριν κάποια χρόνια κάποιος κύριος σε κριτική είχε γράψει ότι έχω βλάχικο πρόσωπό μου Αν βρεθεί κάποιος που μπορεί να μου αποδείξει ότι είναι χαλαζοαιματος εγώ θα το χαρίσω το ραντεβού!!
Και δώρο μια σοκολατα !!
Καλά επειδή υποψιάζομαι ποιος είναι,άστο!Πριν κάποια χρόνια κάποιος κύριος σε κριτική είχε γράψει ότι έχω βλάχικο πρόσωπό μου Αν βρεθεί κάποιος που μπορεί να μου αποδείξει ότι είναι χαλαζοαιματος εγώ θα το χαρίσω το ραντεβού!!
Και δώρο μια σοκολατα !!
Και εγώ είμαι η Βασίλισσα Ελισάβετ!!εγω εγω εχω μεγαλωσει στα βασιλικα κτηματα διπλα στο χωραφι που ειχε ο παππους βοσκανε οι αγελαδες του κων/νου
μαλλον σε καμιλα μου κανειςΚαι εγώ είμαι Βασίλισσα Ελισάβετ!!
Καλημέρα μελλοντικέ σύζυγε μου !!Καλημέρα Έλενα μου! Καυλιάρα και τρελιάρα!
Καλημέρα φίλτατοι συνοδοιπόροι στο νήμα ετούτο
Το αγαπημένο μου!απο τον ολυμπο
ρε λαμογιο βιομηχανε που ειναι η κατσικουλα εχω φαει ολο τον ολυμποΚαλημέρα Έλενα μου! Καυλιάρα και τρελιάρα!
Καλημέρα φίλτατοι συνοδοιπόροι στο νήμα ετούτο
και εγω του κιλουΤο αγαπημένο μου!
Τρώω ένα καθε βραδυ!!!!
Δεν έχει χρόνο τώρα γιατί προετοιμάζουμε το γάμο μας!ρε λαμογιο βιομηχανε που ειναι η κατσικουλα εχω φαει ολο τον ολυμπο
Δραπέτευσε η ρουφιάνα λόγω Πάσχαρε λαμογιο βιομηχανε που ειναι η κατσικουλα εχω φαει ολο τον ολυμπο
Μάλλον η λαίδη Godiva!Και εγώ είμαι η Βασίλισσα Ελισάβετ!!
στις δικαιολογιες εισαι μανουλα για αυτο θα γινεται το πιο ταιριαστο ζευγαρι με την 110Δραπέτευσε η ρουφιάνα λόγω Πάσχα
Η Λαίδη και ο αλήτης !!Μάλλον η λαίδη Godiva!
Πολυζώη Εγώ δύσκολα να ταιριάξω με έναν άντρα κανένας δεν με έχει αντέξει πάνω από δύο ώρες !!στις δικαιολογιες εισαι μανουλα για αυτο θα γινεται το πιο ταιριαστο ζευγαρι με την 110
μονο που εσυ το εχεις κανει στον πλυθηντικοΗ Λαίδη και οι αλήτες !!
Αφού όταν γνωριστήκαμε με ρώτησε αν ξέρω να λέω καλές δικαιολογίες να φανταστείςστις δικαιολογιες εισαι μανουλα για αυτο θα γινεται το πιο ταιριαστο ζευγαρι με την 110
θα σου κανει και φροντιστηριο για να παρεις το πτυχιο γρηγοραΑφού όταν γνωριστήκαμε με ρώτησε αν ξέρω να λέω καλές δικαιολογίες να φανταστείς
Θα τα πάμε καλά μου λέει εμείς οι δύο