πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.825
- Πόντοι
- 12.056
ειμαστε οικολογοι δεν καταστρεφουμε το περιβαλλον φυλλα απο τα δεντραΣτείλε χαρτομάντηλα γιατί τα δάκρυα είναι ποτάμι
ειμαστε οικολογοι δεν καταστρεφουμε το περιβαλλον φυλλα απο τα δεντραΣτείλε χαρτομάντηλα γιατί τα δάκρυα είναι ποτάμι
αγαπητέ , τα καλά χαρτομάντηλα είναι υδατοδιαλυτά . Είναι ελάχιστα ακριβότερα απαιτητικό βαφτιστήρι αλλά σώζουν το περιβάλλον. Το ίδιο ισχύει και για το χαρτί υγείας...ειμαστε οικολογοι δεν καταστρεφουμε το περιβαλλον φυλλα απο τα δεντρα
εσυ που εχεις λεφτα μητσο να περνεις και διαλυτικο -νεφτι ...εγω ειμαι φτωχαδακι περιμενω τα χριστουγενα και το πασχα να φαω τιποτααγαπητέ , τα καλά χαρτομάντηλα είναι υδατοδιαλυτά . Είναι ελάχιστα ακριβότερα απαιτητικό βαφτιστήρι αλλά σώζουν το περιβάλλον. Το ίδιο ισχύει και για το χαρτί υγείας...
Απο το υστέρημα μου και εγώ, αλλά προσέχω το περιβάλλον....εσυ που εχεις λεφτα μητσο να περνεις και διαλυτικο -νεφτι ...εγω ειμαι φτωχαδακι περιμενω τα χριστουγενα και το πασχα να φαω τιποτα
καποια ψυχη μου ειπε οτι εισαι στην κονομα παρακολουθηση και ταληρο με τεσσερα μηδενικα στο τελοςΑπο το υστέρημα μου και εγώ, αλλά προσέχω το περιβάλλον....
σσσσσ.. Υπάρχει και η ααδε. Προσοχή. Απο την άλλη αυτά είναι εξτραδάκια. Κάθε πότε πέφτουν???καποια ψυχη μου ειπε οτι εισαι στην κονομα παρακολουθηση και ταληρο με τεσσερα μηδενικα στο τελος
εγω ξερω οτι η μια αποστολη καπακι στην αλλησσσσσ.. Υπάρχει και η ααδε. Προσοχή. Απο την άλλη αυτά είναι εξτραδάκια. Κάθε πότε πέφτουν???
Συκοφαντίες.... Διαδρομιστές... Κομμουνιστές....εγω ξερω οτι η μια αποστολη καπακι στην αλλη
ωπ προσεχε τι λες για τα συντροφια γιατι το αιμα πρασινο δεν γινεταιΣυκοφαντίες.... Διαδρομιστές... Κομμουνιστές....
Για τσέκαρε αυτούς που ρυπαίνουν τη θάλασσα!Συκοφαντίες.... Διαδρομιστές... Κομμουνιστές....
Το πολιτικό αίμα αλλάζει, το αθλητικό δεν αλλάζει.. Και το δικό μου είναι πράσινο....ωπ προσεχε τι λες για τα συντροφια γιατι το αιμα πρασινο δεν γινεται
Τι κάνουν αυτά τα παιδάκια στην θάλασσα??Για τσέκαρε αυτούς που ρυπαίνουν τη θάλασσα!
Τα τσισακια τους....εκει βρηκανε εκει τα κανουνε.Τι κάνουν αυτά τα παιδάκια στην θάλασσα??
Καλημέρα καρδούλα μου.!!!!!Σήμερα δεν θα πω καλημέρα αλλά μια όμορφη μέρα όπως εσείς την θέλετε !
Καλημέρα Έλενα μου!Σήμερα δεν θα πω καλημέρα αλλά μια όμορφη μέρα όπως εσείς την θέλετε !
Καλημέρα αγάπη!Καλημέρα καρδούλα μου.!!!!!