πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.691
- Πόντοι
- 12.056
ηρθες ?Καλημέρα αγάπη!
![]()
ηρθες ?Καλημέρα αγάπη!
![]()
Ήρθα γιατί οι αγάπεςηρθες ?
ρε τον μπιμ τον μητσο τα παντα ξερειΉρθα γιατί οι αγάπεςμου είσαστε εσείς και δεν σας αφήνω!!
![]()
Μια μικρή λαμπάδα όμως!!ρε τον μπιμ τον μητσο τα παντα ξερειναι να παμε να μου παρεις και λαμπαδα
![]()
καλημέρα κορίτσι...Σήμερα δεν θα πω καλημέρα αλλά μια όμορφη μέρα όπως εσείς την θέλετε !
![]()
Αχ , περίμενες να ξεκινήσει το καλάθι του νουνού για να πεις στον πολυζώη για δώρα...Μια μικρή λαμπάδα όμως!!
Και ένα σοκολατένιο αυγουλακι αντε και μια σοκολατιτσα !!
Υ..Γ...για νύχια και μαλλιά ούτε με μεσον δεν βρίσκουν κενό!!....ΣΟΚ....χαχαχαχχαχ
![]()
mikρη σαν το μποι σου και το αυγουλακι οταν το χαρακτηριζεις ετσι και αυτο μικρο θα ειναι και απο οτι φαινεται και η σοκολατιτσα μικρηΜια μικρή λαμπάδα όμως!!
Και ένα σοκολατένιο αυγουλακι αντε και μια σοκολατιτσα !!
Υ..Γ...για νύχια και μαλλιά ούτε με μεσον δεν βρίσκουν κενό!!....ΣΟΚ....χαχαχαχχαχ
![]()
ρε μητσο να πας σε οφθαλμιατροΑχ , περίμενες να ξεκινήσει το καλάθι του νουνού για να πεις στον πολυζώη για δώρα...
Το καλάθι έχει σίγουρα και λαμπάδα. Δεν θα του πάρεις??
Sorry μεγάλε. Τώρα ξύπνησα και είμαι ακόμα λίγο.....ρε μητσο να πας σε οφθαλμιατροτο γραφει και το παραθετεις κιολας για την λαμπαδα
ελεος
![]()
εχεις λιωσει ερημε απο τις πολλες παρακολουθησειςSorry μεγάλε. Τώρα ξύπνησα και είμαι ακόμα λίγο.....
Κακίες . Χθες δεν είχε παρακολουθήσεις. Μια σειρά έβλεπα και ξέφυγε η ώρα. ...εχεις λιωσει ερημε απο τις πολλες παρακολουθησειςτι θα τα κανεις τοσα γκαφρα
![]()
συννελαβε τηνΚακίες . Χθες δεν είχε παρακολουθήσεις. Μια σειρά έβλεπα και ξέφυγε η ώρα. ...
Το θέμα λύθηκε άμεσα . Μην ανησυχείς.. και η χαμένη ώρα καλύφθηκεσυννελαβε τηνμην διαφυγει στο εξωτερικο γιατι μετα θα μπλεξεις με την ιντερπολ
![]()
νουνα επειδη το αρνι στην τιμη που εχει φτασει στον θεοΑγόρια μου γλυκά γιατί να λέω τα ίδια και τα ίδια???
Αχχχ !!
Να τα πω ακόμα μια φορά!
Όσα παιδάκια έχω μπλοκάρει στο Viber μην με παίρνετε τηλ από αλλά νούμερα γιατί πολύ απλά θα έρχομαι στο δωμάτιο και θα αποχωρώ!!
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ !!
![]()
Αγριεμένη γύρισε...Αγόρια μου γλυκά γιατί να λέω τα ίδια και τα ίδια???
Αχχχ !!
Να τα πω ακόμα μια φορά!
Όσα παιδάκια έχω μπλοκάρει στο Viber μην με παίρνετε τηλ από αλλά νούμερα γιατί πολύ απλά θα έρχομαι στο δωμάτιο και θα αποχωρώ!!
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ !!
![]()
Εγώ??στο σεξ παντα ηταν αγρια![]()
nai ναι κακομοιρο εσυΕγώ??
Ήσυχο κοριτσακι είμαι!!
![]()