Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 111.206
Όταν τον είχα στο υπογειο του έκανα σεξουαλικα παιχνιδάκια!!Σου λείπει ο γαμπρουλης εεε όταν τον είχες κλεισμένο στο υπόγειο δεν τον εκτιμουσες
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
Όταν τον είχα στο υπογειο του έκανα σεξουαλικα παιχνιδάκια!!Σου λείπει ο γαμπρουλης εεε όταν τον είχες κλεισμένο στο υπόγειο δεν τον εκτιμουσες
ωραιος τιτλος για ταινιαΌταν τον είχα στο υπογειο του έκανα σεξουαλικα παιχνιδάκια!!
![]()
Δεν φταίω εγώ αυτός ποθούσε το κορμί μου !ωραιος τιτλος για ταινια( Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥΛΗ)
![]()
ΚΑΙ εσυ τον εκμεταλευτηκες κακουργα τον ξεπουπουλιασεςΔεν φταίω εγώ αυτός ποθούσε το κορμί μου !![]()
Δεν μπόρεσα να αντισταθώ!!ΚΑΙ εσυ τον εκμεταλευτηκες κακουργα τον ξεπουπουλιασες
μολις γυρισει θα του κανω φροντιστηριο πως να διαφυλασει την κορμαρα του απο κατι λυσσαρες σαν του λογου σουΔεν μπόρεσα να αντισταθώ!!
![]()
Υπάρχει άνθρωπος επί της γης που να μη το ποθεί?Δεν φταίω εγώ αυτός ποθούσε το κορμί μου !![]()
το κακο ειναι φιλε πως δεν εχει ζητηση απο τον αλλο κοσμοΥπάρχει άνθρωπος επί της γης που να μη το ποθεί?
To ερώτημα είναι όμως αν θα γυρίσει.... Καλά τα ban κλπ, αλλά απο οτι βλέπω τίθενται και θέματα σωματικής ακεραιότητας.μολις γυρισει θα του κανω φροντιστηριο πως να διαφυλασει την κορμαρα του απο κατι λυσσαρες σαν του λογου σου
Πρέπει να το ποθεί τόσο πολύ ώστε να το παντρευτείΥπάρχει άνθρωπος επί της γης που να μη το ποθεί?
καταλαβα νουνα για λακαμα ψαχνειςΠρέπει να το ποθεί τόσο πολύ ώστε να το παντρευτεί![]()
Η να το φάει!!!Πρέπει να το ποθεί τόσο πολύ ώστε να το παντρευτεί![]()
'Ελενα βρίσκεσαι Αθήνα τώρα?Πρέπει να το ποθεί τόσο πολύ ώστε να το παντρευτεί![]()
Επιτέλους!!!!Από αύριο πάλι κοντά σας !
![]()
Να σας λείπω λίγο για να με επιθυμείτε πιο πολύ!!Επιτέλους!!!!
Πάθαμε στερηση ανοιξιάτικα!!!
ναι ναιΝα σας λείπω λίγο για να με επιθυμείτε πιο πολύ!!
![]()
Λείπεις, δε λείπει, εμείς σε επιθυμούμε....Να σας λείπω λίγο για να με επιθυμείτε πιο πολύ!!
![]()
σκουπισε τα δακρυα μητσεΛείπεις, δε λείπει, εμείς σε επιθυμούμε....
Στείλε χαρτομάντηλα γιατί τα δάκρυα είναι ποτάμισκουπισε τα δακρυα μητσε