Nevio
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 6.711
- Πόντοι
- 1.046
Λες να εχει κι αλλους εκει που τους ζούρλανε η 110 ;οι τις ελενας 110 να ξερεις εχουν voucher εκπτωσης -30%![]()
![Stretcher :stretcher: :stretcher:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/stretcher.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Λες να εχει κι αλλους εκει που τους ζούρλανε η 110 ;οι τις ελενας 110 να ξερεις εχουν voucher εκπτωσης -30%![]()
Εκλεκτός σιγουρα,δεν θα σου ταιριαζε τίποτε λιγοτερο!έχω πολλέςπροτάσεις γάμου απλά είμαι σε δίλημμα θέλω ο άντρας που θα κατακτήσει την καρδιά μου να είναι ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ !!
έχω πολλέςπροτάσεις γάμου απλά είμαι σε δίλημμα θέλω ο άντρας που θα κατακτήσει την καρδιά μου να είναι ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ !!
πως λέμε για τον καφέ jacombs εκλεκτός... Κατι τέτοιοέχω πολλέςπροτάσεις γάμου απλά είμαι σε δίλημμα θέλω ο άντρας που θα κατακτήσει την καρδιά μου να είναι ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ !!
Καταλαβα μεχρι να ξαναβαλει γυμνες φωτο της....Ποιες φωτογραφίες ρε νουνα...2 χρόνια έχεις να βάλεις![]()
Και δωρεαν μετακινηση για τον τελικο προορισμο...οι τις ελενας 110 να ξερεις εχουν voucher εκπτωσης -30%![]()
Και εγώ η οδηγός !!Και δωρεαν μετακινηση για τον τελικο προορισμο...![]()
Συμφωνοι εσυ θα εισαι η οδηγος ......αλλα στο σινουρι να με πας και οχι στον αλλο κοσμοΚαι εγώ η οδηγός !!
![]()
Είμαι καλή οδηγός στο κόκκινο φανάρι πατάω γκάζι και στο πράσινο σταματάω!Συμφωνοι εσυ θα εισαι η οδηγος ......αλλα στο σινουρι να με πας και οχι στον αλλο κοσμο.Ετσι προσωπικε μου σωφερ;
![]()
Σωφερινα πρώτη είσαι!Είμαι καλή οδηγός στο κόκκινο φανάρι πατάω γκάζι και στο πράσινο σταματάω!
![]()
Καλησπέρα αδυναμία μου μεγαληΣωφερινα πρώτη είσαι!
Ναιιιι,και με την αμφίεση της σωφερινας!Καλησπέρα αδυναμία μου μεγαλη
Να σε πάω μια βόλτα με το αυτοκίνητο μου !!
![]()
Ίσως ολόγυμνη καλύτερα!Ναιιιι,και με την αμφίεση της σωφερινας!
Και σε μενα ολογυμνη να εισαι για να με οδηγησεις στην ελευθερια μου........Ίσως ολόγυμνη καλύτερα!
![]()
Ότι θέλεις εσύ αγάπη μου χατήρι δεν σου χαλαωωω!!Και σε μενα ολογυμνη να εισαι για να με οδηγησεις στην ελευθερια μου........αααχχχχχχ
![]()
Ότι θέλει η βασίλισσα της καβλας!Ίσως ολόγυμνη καλύτερα!
![]()
Μαζί μου μην φοβάσαι!!!Ελενα εγω θα ειμαι βρακωμενος.... θελω να πω οτι στο σινουρι δεν θελω να μπω τσιτσιδι .....φοβουμαι!!!!![]()
Το χέρι ή το .......!!!Μαζί μου μην φοβάσαι!!!
Θα σου κρατώ το χέρι!!
![]()