Nevio
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 5.869
- Πόντοι
- 1.046
Λες να εχει κι αλλους εκει που τους ζούρλανε η 110 ;οι τις ελενας 110 να ξερεις εχουν voucher εκπτωσης -30%
Λες να εχει κι αλλους εκει που τους ζούρλανε η 110 ;οι τις ελενας 110 να ξερεις εχουν voucher εκπτωσης -30%
Εκλεκτός σιγουρα,δεν θα σου ταιριαζε τίποτε λιγοτερο!έχω πολλές προτάσεις γάμου απλά είμαι σε δίλημμα θέλω ο άντρας που θα κατακτήσει την καρδιά μου να είναι ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ !!
έχω πολλές προτάσεις γάμου απλά είμαι σε δίλημμα θέλω ο άντρας που θα κατακτήσει την καρδιά μου να είναι ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ !!
πως λέμε για τον καφέ jacombs εκλεκτός... Κατι τέτοιοέχω πολλές προτάσεις γάμου απλά είμαι σε δίλημμα θέλω ο άντρας που θα κατακτήσει την καρδιά μου να είναι ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ !!
Καταλαβα μεχρι να ξαναβαλει γυμνες φωτο της....Ποιες φωτογραφίες ρε νουνα...2 χρόνια έχεις να βάλεις
Και δωρεαν μετακινηση για τον τελικο προορισμο...οι τις ελενας 110 να ξερεις εχουν voucher εκπτωσης -30%
Και εγώ η οδηγός !!Και δωρεαν μετακινηση για τον τελικο προορισμο...
Συμφωνοι εσυ θα εισαι η οδηγος ......αλλα στο σινουρι να με πας και οχι στον αλλο κοσμο.Ετσι προσωπικε μου σωφερ;Και εγώ η οδηγός !!
Είμαι καλή οδηγός στο κόκκινο φανάρι πατάω γκάζι και στο πράσινο σταματάω!Συμφωνοι εσυ θα εισαι η οδηγος ......αλλα στο σινουρι να με πας και οχι στον αλλο κοσμο.Ετσι προσωπικε μου σωφερ;
Σωφερινα πρώτη είσαι!Είμαι καλή οδηγός στο κόκκινο φανάρι πατάω γκάζι και στο πράσινο σταματάω!
Καλησπέρα αδυναμία μου μεγαληΣωφερινα πρώτη είσαι!
Ναιιιι,και με την αμφίεση της σωφερινας!Καλησπέρα αδυναμία μου μεγαλη
Να σε πάω μια βόλτα με το αυτοκίνητο μου !!
Ίσως ολόγυμνη καλύτερα!Ναιιιι,και με την αμφίεση της σωφερινας!
Και σε μενα ολογυμνη να εισαι για να με οδηγησεις στην ελευθερια μου........ αααχχχχχχΊσως ολόγυμνη καλύτερα!
Ότι θέλεις εσύ αγάπη μου χατήρι δεν σου χαλαωωω!!Και σε μενα ολογυμνη να εισαι για να με οδηγησεις στην ελευθερια μου........ αααχχχχχχ
Ότι θέλει η βασίλισσα της καβλας!Ίσως ολόγυμνη καλύτερα!
Μαζί μου μην φοβάσαι!!!Ελενα εγω θα ειμαι βρακωμενος.... θελω να πω οτι στο σινουρι δεν θελω να μπω τσιτσιδι .....φοβουμαι!!!!
Μαζί μου μην φοβάσαι!!!
Θα σου κρατώ το χέρι!!
Το χέρι ή το .......!!!Μαζί μου μην φοβάσαι!!!
Θα σου κρατώ το χέρι!!