Nevio
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 6.711
- Πόντοι
- 1.046
Το ποδι ντε γραψτο μην ντρεπεσαι.Το χέρι ή το .......!!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Το ποδι ντε γραψτο μην ντρεπεσαι.Το χέρι ή το .......!!!
Το αυτί αν δεν είσαι καλό παιδί!!Το ποδι ντε γραψτο μην ντρεπεσαι.![]()
Εχω μικρα αυτακια,βλεπω να μου τα κανεις προπελες.....Το αυτί αν δεν είσαι καλό παιδί!!
![]()
Μόνο θα τα χαϊδέψω!Εχω μικρα αυτακια,βλεπω να μου τα κανεις προπελες.....![]()
Αααααχχχχχ.....ερεθιζομαι μ' αρεσει Ελενα εισαι πολυ σεξυ......Μόνο θα τα χαϊδέψω!
![]()
Ωχ,θα γίνουν σαν τα δικά μου!!!Εχω μικρα αυτακια,βλεπω να μου τα κανεις προπελες.....![]()
Και όποιος αντέξει!!!!Αααααχχχχχ.....ερεθιζομαι μ' αρεσει Ελενα εισαι πολυ σεξυ......![]()
Τι; εχεις αυτια γυρισμενα σαν κουπες δηλαδη;προπελακια;Ωχ,θα γίνουν σαν τα δικά μου!!!
Ναι,να φανταστείς όταν θέλω να φρεναρω, βγάζω κεφάλι έξω απο το παράθυρο!Τι; εχεις αυτια γυρισμενα σαν κουπες δηλαδη;προπελακια;
Τέλεια είναι τα αυτάκια σου σαν καραμελιτσες !!Ωχ,θα γίνουν σαν τα δικά μου!!!
Μάλλον σαν τουλουμπακια!!!!!Τέλεια είναι τα αυτάκια σου σαν καραμελιτσες !!
![]()
Τι έγινε ελενιτσα.. Χτυπάμε νέο γαμπρό????Ότι θέλεις εσύ αγάπη μου χατήρι δεν σου χαλαωωω!!
![]()
Εγώ θα σε εξετάσω γλυκό μου αγόρι..δυστυχώς δεν μπορούμε να ρωτήσουμε τον πολυζωη γιατί ως έφηβος κοιματε μόλις οι δείκτες του ρολογιού δείξουν 9....Ελενα λες να θελουν να μου κανουν γενικο τσεκ απ πριν με δεχτουνε στο ζουρλαδικο; Ο πολυζωης μηπως γνωριζει;
Σώθηκε ο άνθρωπος.....Εγώ θα σε εξετάσω γλυκό μου αγόρι..δυστυχώς δεν μπορούμε να ρωτήσουμε τον πολυζωη γιατί ως έφηβος κοιματε μόλις οι δείκτες του ρολογιού δείξουν 9....![]()
ΝομίζειςΕγώ θα σε εξετάσω γλυκό μου αγόρι..δυστυχώς δεν μπορούμε να ρωτήσουμε τον πολυζωη γιατί ως έφηβος κοιματε μόλις οι δείκτες του ρολογιού δείξουν 9....![]()
Με καποια θα ξενυχτας πονηρουλη κι εγώ μόνη σε διπλό κρεβάτι δεν μπορώ να κλείσω ματι !!Νομίζεις
Σου λείπει ο γαμπρουλης εεε όταν τον είχες κλεισμένο στο υπόγειο δεν τον εκτιμουσεςΜε καποια θα ξενυχτας πονηρουλη κι εγώ μόνη σε διπλό κρεβάτι δεν μπορώ να κλείσω ματι !!
Έτσι είναι στην ζωή. Τα καλά τα εκτιμάς οταν τα χάσεις. Μακάρι να μπορε΄ις να τα ξαναβρείς και να μην έχουν χαθεί παντοτινάΣου λείπει ο γαμπρουλης εεε όταν τον είχες κλεισμένο στο υπόγειο δεν τον εκτιμουσες