πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.703
- Πόντοι
- 12.056
και εγω ο τζεισον βορχες αγαπημενη νουναΕιμασταν στο δάσος εγώ ήμουν η κοκκινοσκουφιτσα και αυτος ο ξυλοκόπος !!
![]()
![Headbaning1 :headbaning1: :headbaning1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning1.gif)
![Headbaning2 :headbaning2: :headbaning2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning2.gif)
και εγω ο τζεισον βορχες αγαπημενη νουναΕιμασταν στο δάσος εγώ ήμουν η κοκκινοσκουφιτσα και αυτος ο ξυλοκόπος !!
![]()
την ευχη σου να την δωσεις μπας και γλυτωσεις την κουλουραΑμα ειναι να παντρευτεις απο καπριτσιο τι να πω και εγω δεν ξερω;![]()
Κατι μου θυμιζει αυτοΕιμασταν στο δάσος εγώ ήμουν η κοκκινοσκουφιτσα και αυτος ο ξυλοκόπος !!
![]()
Εμενα λες να παντρευτει στο τελος;την ευχη σου να την δωσεις μπας και γλυτωσεις την κουλουρα![]()
δεν στο ευχομαι γιατι σε βλεπω βοναπαρτηΕμενα λες να παντρευτει στο τελος;![]()
και στα σεξουαλικα καλα το πας αστα τα κομματα και τις ομαδες....Από κόμματα και ομάδες δεν ξέρω καθόλου δεν ασχολούμαι!
Ρώτα με για ζώδια για λουλουδια ότι θέλεις εκεί παίρνω άριστα με τόνο!
![]()
Ευτυχως εχεις ανθρωπο στο Σινουρι που μπορει να με βολεψει.δεν στο ευχομαι γιατι σε βλεπω βοναπαρτη![]()
εχω και ιδιοκτητη σουιτα φιλε μουΕυτυχως εχεις ανθρωπο στο Σινουρι που μπορει να με βολεψει.![]()
Μικρήκαι στα σεξουαλικα καλα το πας αστα τα κομματα και τις ομαδες....
εννοειται οτι εχεις μελλον ακομηΜικρήείμαι ακόμα και άπειρη έχω χρόνια μπροστά μου να μάθω σεξουαλικα κόλπα!
![]()
Πολυζωη μην μου κάνεις χαλάστρατην ευχη σου να την δωσεις μπας και γλυτωσεις την κουλουρα![]()
Μικρήείμαι ακόμα και άπειρη έχω χρόνια μπροστά μου να μάθω σεξουαλικα κόλπα!
![]()
ασε να σωσουμε κανενανΠολυζωη μην μου κάνεις χαλάστραμπορεί να με έχει αγαπήσει το παιδι απλά ντρέπεται να μου εκφράσει τα αισθήματα ίσως θέλει τον χρόνο του !
ωχ πριν ακομη την παντρευτεις την ψωνισεςΛαλαλαλαλαλολολολολαλαλαλα........
![]()
Να ξεκινησεις τις διαδικασιες εγκλεισμου μου στο Σινουρι το συντομοτερον δυνατον κυριε Πολυζωη μας......ωχ πριν ακομη την παντρευτεις την ψωνισες![]()
οι τις ελενας 110 να ξερεις εχουν voucher εκπτωσης -30%Να ξεκινησεις τις διαδικασιες εγκλεισμου μου στο Σινουρι το συντομοτερον δυνατον κυριε Πολυζωη μας......![]()
έχω πολλέςωχ πριν ακομη την παντρευτεις την ψωνισες![]()