πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.377
- Πόντοι
- 12.056
εσυ ειναι σκοπος πως βρισκεις τον δρομο καλα αστο τωρα το καταλαβα εχεις ιχνηλατη τον μητσοΣε ένα όμορφο μέρος που δεν το έχει ούτε ο χάρτης!!
εσυ ειναι σκοπος πως βρισκεις τον δρομο καλα αστο τωρα το καταλαβα εχεις ιχνηλατη τον μητσοΣε ένα όμορφο μέρος που δεν το έχει ούτε ο χάρτης!!
Περπατώντας αφήνω πετραδάκια πίσω μου και βρίσκω τον δρόμο!εσυ ειναι σκοπος πως βρισκεις τον δρομο καλα αστο τωρα το καταλαβα εχεις ιχνηλατη τον μητσο
Η αγάπη μου ταινία είναι το 《ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 》.Να δεις το me before you
Έχει κ εκεί λίγο κλάμα αλλά παρά πολύ νόημα
ρε νουνα να σε ρωτησω κατι ψαχνω να μανταρω κατι καλτσες και επειδη εκλεισε η ρωσσιδα κατασκοπος το μαγαζι δεν βρισκω πουθενα να αγορασω βελονεςΠερπατώντας αφήνω πετραδάκια πίσω μου και βρίσκω τον δρόμο!
εσυ μου το πηρες και το ψαχνωΗ αγάπη μου ταινία είναι το 《ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 》.
και μετά από χρόνια έμαθα τελικά ότι είναι αληθινή ιστορία είναι πολύ συναισθηματική ταινία!
Να με κάνεις γυναίκα σου να στις μανταρω εγώ γιατί είμαι και νοικοκυρουλα !ρε νουνα να σε ρωτησω κατι ψαχνω να μανταρω κατι καλτσες και επειδη εκλεισε η ρωσσιδα κατασκοπος το μαγαζι δεν βρισκω πουθενα να αγορασω βελονες
Άστα αυτα και έλα αθηναΣε ένα όμορφο μέρος που δεν το έχει ούτε ο χάρτης!!
Να σου συστήσω μια φίλη που κάνει βελονισμό!!!ρε νουνα να σε ρωτησω κατι ψαχνω να μανταρω κατι καλτσες και επειδη εκλεισε η ρωσσιδα κατασκοπος το μαγαζι δεν βρισκω πουθενα να αγορασω βελονες
καλτσες μανταρει ?Να σου συστήσω μια φίλη που κάνει βελονισμό!!!
παντρευτηκα πριν 2 λεπτα μολις τελειωσε την τελετη ο δημαρχος ...Να με κάνεις γυναίκα σου να στις μανταρω εγώ γιατί είμαι και νοικοκυρουλα !
Πότε παντρεύτηκαμε και δεν το θυμάμαι???παντρευτηκα πριν 2 λεπτα μολις τελειωσε την τελετη ο δημαρχος ...
Ήταν ένας γάμος σαν όνειρο!!!Πότε παντρεύτηκαμε και δεν το θυμάμαι???
με αλλη παντρευτηκαΠότε παντρεύτηκαμε και δεν το θυμάμαι???
Να χωρίσεις!με αλλη παντρευτηκα
Εχθές στο ονειρο μου είδα τον Λεονάρντο Ντι κάπριο αλλά δεν είμασταν στον τιτανικό!!Ήταν ένας γάμος σαν όνειρο!!!
Για θυμήσου τι είδες χτες βράδυ στο όνειρο σου!!!
Ο πολυζωης παντρεύτηκε ετσι για να στεναχωρησει !!Τι εγινε ρε παιδια; Ποιος,Ποια παντρευτηκε παλι;
Μηπως ειδες οτι εισασταν στην παιδικη χαρα;...Εχθές στο ονειρο μου είδα τον Λεονάρντο Ντι κάπριο αλλά δεν είμασταν στον τιτανικό!!
Ειμασταν στο δάσος εγώ ήμουν η κοκκινοσκουφιτσα και αυτος ο ξυλοκόπος !!Μηπως ειδες οτι εισασταν στην παιδικη χαρα;...