Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 111.180
Λείπει ο ένας λείπει ο άλλος στο τέλοςΕ ναι.....τι θα γινει αν λειπουν ολοι. Ντροπη.
Καλησπερα ομορφη Ελενσ
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Χρειάζομαι
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Καλησπέρα δάσκαλε!!
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
Λείπει ο ένας λείπει ο άλλος στο τέλοςΕ ναι.....τι θα γινει αν λειπουν ολοι. Ντροπη.
Καλησπερα ομορφη Ελενσ
![]()
Αγαπημενη μου μαθητρια μπορει να κανω απουσιες αλλα παντα επιστρεφω στον τοπο του ερωτικου εγκληματος. Δεν μπορω χωρις την δοση μου απο Ελενα. Ειτε απο μακρια ειτε απο κοντα.Λείπει ο ένας λείπει ο άλλος στο τέλοςμόνη μου θα γράφω τα ποιηματάκια μου και τα τραγουδάκια μου !!
Χρειάζομαιεπειγόντως απουσιολόγο να σημειώνει τις απουσίες !!
Καλησπέρα δάσκαλε!!![]()
Αγαπητέ μεγαλοβιομήχανε Ευπειθώς αναφέρω. Τίποτα το σημαντικό. Κάτι φωτογραφίες με λουλούδια και ένας να κρατά το χέρι της. Τίποτα άλλο...Ανέβασες καινούργια φωτο;;;; αυτό έχασα;
Για να δούμε τις πληροφορίες του Μητσου, αφού το λες κάτι θα ξέρεις παραπάνω
Α...δεν υπόσχομαιμπορεί να ξαναλείψω
![]()
Να είσαι καλά αστέρι μου !!Αγαπητέ μεγαλοβιομήχανε Ευπειθώς αναφέρω. Τίποτα το σημαντικό. Κάτι φωτογραφίες με λουλούδια και ένας να κρατά το χέρι της. Τίποτα άλλο...
Τόσα δίνει τόσα λαμβάνει.... Δεν μπορούμε να λέμε και παραπάνω πράγματα έτσι τζάμπα...Να είσαι καλά αστέρι μου !!
Ήσουν ακριβέστατος !!
Για το χέρι δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω πληροφορίες διότι με δεσμεύει το επαγγελματικό απορητο !!
![]()
Ελενα εχεις fan club απο το ιδρυμα μην σε νοιαζει καθολου.Σου στελνω φωτο με μενα καπετανιο και τα υπολοιπα παιδια πληρωμα στο πειρατικο.Φιλια πολλα!!!!!!Καινούρια φωτο με το νέο έτος!!
Αν λείπουμε όλοι τι θα γινει θα το κλείσω το νήμα??
![]()
Καλημερα.Οι περιορισμοί ζουν στο μυαλό μας εάν δοκιμάσουμε τη φαντασία οι πιθανότητες δεν έχουν όρια.
Οι δοκιμασίες κάνουν τη ζωή ενδιαφέρουσα και η επιτυχία τους κάνουν τη Ζωή να έχει νόημα...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ![]()
Καλημέρα Έλενα,περιορισμοί μαζι σου δεν υπαρχουν!Οι περιορισμοί ζουν στο μυαλό μας εάν δοκιμάσουμε τη φαντασία οι πιθανότητες δεν έχουν όρια.
Οι δοκιμασίες κάνουν τη ζωή ενδιαφέρουσα και η επιτυχία τους κάνουν τη Ζωή να έχει νόημα...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ![]()
Οι περιορισμοί ζουν στο μυαλό μας εάν δοκιμάσουμε τη φαντασία οι πιθανότητες δεν έχουν όρια.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ![]()
Καλημέρα!!Καλημέρα Έλενα. Πολύ ωραία λόγια
Και ο Ιούδας ήταν ο καλύτερος μαθητής του Χριστού!!
γιαουρτοβιομηχανε μονο συνταρακτικα γινονται εδω μεσαΈλα καλησπέρα σε όλους και στην Ελενάρα μας!
Πως είστε; έχασα κάτι συνταρακτικό; γιατί πρέπει να διαβάσω καμιά 40ρια σελίδες..
τι θελεις φωτοΑνέβασες καινούργια φωτο;;;; αυτό έχασα;
Για να δούμε τις πληροφορίες του Μητσου, αφού το λες κάτι θα ξέρεις παραπάνω
Α...δεν υπόσχομαιμπορεί να ξαναλείψω
![]()
το κραταει ο μητσος το απουσιολογιο και το εχει καλα κρυμμενο να μην μπορουν να το κλεψουνΛείπει ο ένας λείπει ο άλλος στο τέλοςμόνη μου θα γράφω τα ποιηματάκια μου και τα τραγουδάκια μου !!
Χρειάζομαιεπειγόντως απουσιολόγο να σημειώνει τις απουσίες !!
Καλησπέρα δάσκαλε!!![]()
Ξέρω στο δάσος ποιος κρατούσε κινητό!!το κραταει ο μητσος το απουσιολογιο και το εχει καλα κρυμμενο να μην μπορουν να το κλεψουν
Ξέρω στο δάσος ποιος κρατούσε κινητό!!
Ο Μήτσος!!
![]()
Μην λες ψέματα.... Απουσιολόγιο κρατάς εσύ, και έχεις πει οτι θα επιβάλεις ποινές σε ΄όσους απουσιάζουν...Ξέρω στο δάσος ποιος κρατούσε κινητό!!
Ο Μήτσος!!
![]()