Μπράβο και καλά κάνεις.Πηγαινω και πολυ συχνα !
Η πιστη μου με έχει βοηθησει πολλες φορες !
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ουδέω σχόλιο... Speechless!!!!!!!!!!!!την αγαπη μου![]()
Μπράβο και καλά κάνεις.Πηγαινω και πολυ συχνα !
Η πιστη μου με έχει βοηθησει πολλες φορες !
![]()
Ουδέω σχόλιο... Speechless!!!!!!!!!!!!την αγαπη μου![]()
Στην υγειά σου κουκλαρα Έλενα!
Παντα με υγεια ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ !Στην υγειά σου κουκλαρα Έλενα!
Στο φτιαξα λιγο!!!Παντα με ΚΑΒΛΕΣ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ !
Κούκλα όπως πάντα
γυναικάρα !!!
Το έφτιαξες, αλλά νομίζω η "κουκλαρα"ξεπερναει όλες τις πανέμορφες!κι εγωωωωω![]()
Σε ευχαριστώ !Το έφτιαξες, αλλά νομίζω η "κουκλαρα"ξεπερναει όλες τις πανέμορφες!
Η τιμή είναι δική μου ,να το ακουω από μια κουκλαρα όπως εσύ!Σε ευχαριστώ !
Μεγάλη μου τιμή να μου το λεει ένας γοητευτικός άντρας όπως εσύ![]()
ραντεβου στο άγνωστο !Ραντεβού την.. Πεμπη;
Με βάρκα την ελπίδα!ραντεβου στο άγνωστο !
Η ελπίδα πεθαινει τελευταια !Με βάρκα την ελπίδα!
Έλενα ομολογώ ότι μου έχεις λείψει....Σοβαρά προσωπικά ζητήματα με έχουν κρατήσει για καιρό εκτός δράσης αλλά ελπίζω να τα πούμε σύντομα. Μέχρι τότε μόνη παρηγοριά οι φωτογραφίες σου μαζί με μπολική αναστάτωση εκεί χαμηλά.... Τα φιλιά μου και να περνάς υπέροχα....
Η ομορφιά είναι το πως αισθανομαστε μέσα μας και αυτό καθρεφτιζεται στα μάτια μας !Η τιμή είναι δική μου ,να το ακουω από μια κουκλαρα όπως εσύ!
Δεν ξέρω πως αισθανεσαι μεσα σου,σίγουρα όμορφα,αλλά στα μάτια μου όταν σε βλέπω καθρεφτιζεται μια πολύ ελκυστική γυναίκα!Η ομορφιά είναι το πως αισθανομαστε μέσα μας και αυτό καθρεφτιζεται στα μάτια μας !
Μερικές φορές μοιάζει να υπάρχουν περισσότερες λύσεις από προβλήματα !Έλενα ομολογώ ότι μου έχεις λείψει....Σοβαρά προσωπικά ζητήματα με έχουν κρατήσει για καιρό εκτός δράσης αλλά ελπίζω να τα πούμε σύντομα. Μέχρι τότε μόνη παρηγοριά οι φωτογραφίες σου μαζί με μπολική αναστάτωση εκεί χαμηλά.... Τα φιλιά μου και να περνάς υπέροχα....
ραντεβου στο άγνωστο !
Με βάρκα την ελπίδα!
Σέ εμένα δεν έχεις απαντήσει ακόμα
Μόλις σου έστειλα στο viber.
Νά σου στείλω sms; Γιατί Viber δεν τό βλέπω να τό δεις.
Τώρα αυτό είναι Νάι η όχι.
....αφου ρε αρχοντα στο λεειρε αγαπη μαλλον σε έχω μπλοκαρει !
![]()