DimosEfthy
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Εγώ έλεγα να έρθεις στου Βασίλη να κοιμηθούμε αγκαλιά !!
Νά σου στείλω;Ομορφιά μου εσύ!! Έλα Viber να τά πούμε να σου στείλω;
ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΟΤΑΝ Ο ΑΕΡΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΙ ΟΤΑΝ ΝΥΧΤΩΝΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΖΕΙΣ ΠΡΩΙΝΑ !
Άγαλμα...![]()
Εχω αυπνιες δεν μου αρεσει ο υπνος καθολου !Εγώ έλεγα να έρθεις στου Βασίλη να κοιμηθούμε αγκαλιά !!
Για αυτό σου να εκμεταλλευτούμε τον χρόνο σε συνάντηση ;Εχω αυπνιες δεν μου αρεσει ο υπνος καθολου !
Βάζω ποτό βάζεις παρέα;Εχω αυπνιες δεν μου αρεσει ο υπνος καθολου !
Δεν μου αρεσει το ποτο !Βάζω ποτό βάζεις παρέα;
Αν η συνάντηση έχει και πρόταση γάμου !Για αυτό σου να εκμεταλλευτούμε τον χρόνο σε συνάντηση ;
Καλά βάλε την παρέα.Δεν μου αρεσει το ποτο !
Όντος;;;; Να το που βρήκαμε ακόμη εναν άνθρωπο που δεν του αρέσει ο ύπνος! Συμβαίνει συχνα;;Εχω αυπνιες δεν μου αρεσει ο υπνος καθολου !
Ούτε αυτό;Καλά βάλε την παρέα.
Δυστυχώς οι αυπνιες ταλαιπωρουν πολυ κοσμο !Όντος;;;; Να το που βρήκαμε ακόμη εναν άνθρωπο που δεν του αρέσει ο ύπνος! Συμβαίνει συχνα;;
Τώρα με αυτό το θέαμα με βλεπω να το ξενυχτάω![]()
Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μονάχοι, αφιερωμένο.
Το καταλαβαίνω.. να κάνεις όμως πράγματα που να σε χαλαρώνουν...βοηθάει..Δυστυχώς οι αυπνιες ταλαιπωρουν πολυ κοσμο !
Μόνη σε διπλο κρεβάτι δεν μπορώ να κλεισω μάτι !
![]()
Λές καί έχω κάνει κάτι.Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μονάχοι, αφιερωμένο.
Πολλοι με αγάπησαν λίγοι με αντεξαν ....χαχαχαχαΤο καταλαβαίνω.. να κάνεις όμως πράγματα που να σε χαλαρώνουν...βοηθάει..
Αλλάαα..τέτοια κοριτσάρα μόνη σε διπλό κρεβάτι; Γιατί; Αμαρτία
![]()
Κοίτα να δεις που έχουμε πολλά κοινά!! χαχαΠολλοι με αγάπησαν λίγοι με αντεξαν ....χαχαχαχα![]()
Την μοναξιά όταν δεν την φοβάσαι είναι απολαυση !Κοίτα να δεις που έχουμε πολλά κοινά!! χαχα
Οι αετοί να ξέρεις αγαπάνε την μοναξιά, γι αυτό εν συμβιβάζονται με τα πουλερικα!!!
Τι με κάνεις και λεω τέτοια ώρα χαχα
Αυτό ξανα πες το..όταν δεν την φοβάσαι γίνεται ο καλύτερος δάσκαλος!Την μοναξιά όταν δεν την φοβάσαι είναι απολαυση !