Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.350
Ο ταχυδρόμος είναι σε άδεια!Να μας γράφει η οχι
Ο ταχυδρόμος είναι σε άδεια!Να μας γράφει η οχι
Ο ταχυδρόμος είναι σε άδεια!
Δεν σου μιλάω πολυζωη γιατί είμαι κακιά!!
Κακιά μάγισσα..... Μαγειρεύεις τα αγοράκια και μετά τα αποθηκεύεις στο κελάριΔεν σου μιλάω πολυζωη γιατί είμαι κακιά!!
Πάντα στο σπίτι μου έχω αποθηκευτικό χώρο για απρόσκλητους επισκέπτες!!Κακιά μάγισσα..... Μαγειρεύεις τα αγοράκια και μετά τα αποθηκεύεις στο κελάρι
Σε ευχαριστώ πολυ είσαι πολύ γλυκός!!Εμενα μου αρέσουν οι πιτσιρίκες και λατρεύω ΕΣΕΝΑ μωρό μου. Και... ξέρεις ότι όταν βρεθούμε, που θα γίνει ΣΙΓΟΥΡΑ, θα περάσουμε και πολύ καλά γιατί είσαι άνθρωπος με ψυχούλα.. και οι ψυχουλες οι καλές, εμένα μαρεσουν περισσότερο από τα 20χρονα.. αυτό θα πω για το συγκεκριμένο θέμα και τίποτα άλλο!
Κολλητή μου είναι η μία και μοναδική ΑΝΝΑ ...οι άλλες είναι απλά γνωστές μου !!Έχετε γίνει κολλητές, είμαι σίγουρος!
H 590 είναι η πρώτη και καλύτερη. Η άλλη τι γίνεται??? Χάθηκε??Κολλητή μου είναι η μία και μοναδική ΑΝΝΑ ...οι άλλες είναι απλά γνωστές μου !!
Εκανα μια επανεξεταση για να δω αν το κατεχει ακομη και τελικα. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ.Καλά ρε δάσκαλε τώρα περιμενεις να αξιολογήσεις τις προφορικές ικανοτητες της Ελενας?
Τόσο καιρό τι κάνεις?
Κανένας δεν χάνεται σε αυτήν την ζωή όταν βρει τον σωστό δρόμο!!H 590 είναι η πρώτη και καλύτερη. Η άλλη τι γίνεται??? Χάθηκε??
΄Νάχεις ενα όμορφο ΣΚ , να περάσεις καλά.Κανένας δεν χάνεται σε αυτήν την ζωή όταν βρει τον σωστό δρόμο!!
Γειτόνισσα μου!Σήμερα γιορτάζει η Κέλλυ.... Από το Βαγγέλης
Σε ευχαριστώ που με έκανες και γελασα πρωί-πρωί...Σήμερα γιορτάζει η Κέλλυ.... Από το Βαγγέλης
Χρόνια πολλά κουκλαρα!
Χρόνια πολλά αδυναμία μου !!Χρόνια πολλά κουκλαρα!