Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.350
Για μια φορά παραφερθηκε και λέω να τον συγχωρήσω!!Μην του μιλάτε κυρία Έλενα ...Είναι αλήτης του δρόμου!!
Για μια φορά παραφερθηκε και λέω να τον συγχωρήσω!!Μην του μιλάτε κυρία Έλενα ...Είναι αλήτης του δρόμου!!
Είσαι μεγάλη καρδιά. Αδυναμία του έχεις.....Για μια φορά παραφερθηκε και λέω να τον συγχωρήσω!!
Για μια φορά παραφερθηκε και λέω να τον συγχωρήσω!!
Καλημέρα αγάπη!!Καλημέρες και καλή Κυριακή!
Ησυχία βλέπω και δεν το περίμενα.., τι έγινε; αλητεύσαμε χτες βράδυ και μας πλάκωσε η κουβέρτα;
Τωρα γυρνάει από εκκλησία μάλλον!Καλημέρα αγάπη!!
Ξενύχτησαμε τα ζωηρά παιδια
Ο πολυζωης δεν ξέρω αγνοείται η τύχη του!!
Μάλλον για ολονυχτια τον κοβω!!!Τωρα γυρνάει από εκκλησία μάλλον!
Να ναι καλά ο χριστιανός!Τωρα γυρνάει από εκκλησία μάλλον!
Άμα συνοδευόταν από τη σωστή κατήχηση .. χαλάλι τουΜάλλον για ολονυχτια τον κοβω!!!
Καλημέρα Έλενα μου!Καλημέρα αγάπη!!
Ξενύχτησαμε τα ζωηρά παιδια
Ο πολυζωης δεν ξέρω αγνοείται η τύχη του!!
Λες να χόρευε στα μπαράκια μέχρι το πρωί???Άμα συνοδευόταν από τη σωστή κατήχηση .. χαλάλι του
O Πολυζώης είναι σταθερός στις απόψεις του.... Υπνος καλός και ΣΚ αποχή απο το site... Μην ανησυχείτε, θα εμφανισθείΚαλημέρα Έλενα μου!
Αυτό είναι το σωστό για τα ζωηρά παιδιά
Δεν τον φοβάμαι τον Πολυζώη, δείχνει δυνατό αλάνι
Εσύ μεγαλοβιομήχανε, πήγες εκκλησία???? ή ...............Άμα συνοδευόταν από τη σωστή κατήχηση .. χαλάλι του
Σκέφτομαι να πραγματοποιήσω έναν εκκλησιασμό νωρίς το βράδυ τώρα που το λεςΕσύ μεγαλοβιομήχανε, πήγες εκκλησία???? ή ...............
Βοήθεια σου...Σκέφτομαι να πραγματοποιήσω έναν εκκλησιασμό νωρίς το βράδυ τώρα που το λες
Ωραίος! Καλή βουτιά λοιπόν!Παρακολουθώ τα πάντα σήμερα την έχω δει αγρότης...περνάω αυτόματο πότισμα στα δεντράκια μου οργωσα και λίγο και τώρα ξαποσταινω... Σε καμία ώρα πάω για την δεύτερη βουτιά στην θάλασσα με ένα παλαβό γείτονα
Το βράδυ στημένη όλοι στα δελτία ειδήσεων... Θα δείξουν την κορμάρα μου να πλατσουριζει και καμμιά 20 αρια θυληκα να χαλβαδιαζουν για ένα μου βλέμμαΩραίος! Καλή βουτιά λοιπόν!
Τα μεσημεριανά δελτία δεν πρόλαβαν??Το βράδυ στημένη όλοι στα δελτία ειδήσεων... Θα δείξουν την κορμάρα μου να πλατσουριζει και καμμιά 20 αρια θυληκα να χαλβαδιαζουν για ένα μου βλέμμα