πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.343
- Πόντοι
- 12.056
Ετσι είμαι εγώ.. χτυπάω εκεί που δεν το περιμένεις!
Ετσι είμαι εγώ.. χτυπάω εκεί που δεν το περιμένεις!
Γειά σου ομορφε μου !!Καλησπέρα ομορφιά μου!
Δεν ήταν στην πρόθεση μου!Μπιλ με προσβάλλεις!
Α αυτόν τον ξέρω, είναι συνάδελφος του Αθανασίου.Δεν ήταν στην πρόθεση μου!
Αλλά μπορείς πάντα να απαντήσεις έτσι!
Α αυτόν τον ξέρω, είναι συνάδελφος του Αθανασίου.
Οχι ρε, και καλά ρωτάει ο Μπιλ... Ποιος είναι ο Αθανασίου? Και απαντώ, εκείνος που σε γαμαγε στην τρίτη γυμνασίου... παιδιαριζω!
ντροπη σου ρε εγω σε εχω για πολυ σοβαρο ατομοΟχι ρε, και καλά ρωτάει ο Μπιλ... Ποιος είναι ο Αθανασίου? Και απαντώ, εκείνος που σε γαμαγε στην τρίτη γυμνασίου... παιδιαριζω!
Δευτέρα σήμερα, δύσκολη μέρα!ντροπη σου ρε εγω σε εχω για πολυ σοβαρο ατομο
πιο κωλοημεραΔευτέρα σήμερα, δύσκολη μέρα!
Χαχαχαχαχα, δεν τσίμπησα!!!!Α αυτόν τον ξέρω, είναι συνάδελφος του Αθανασίου.
ο γαμπρουλης τσιμπαει οτι να ναι αρκει να κατουραει καθισταΧαχαχαχαχα, δεν τσίμπησα!!!!
Οχι ρε φιλε μην είσαι έτσι... οτι μαρεσει τσιμπαω, οχι ότι ναναι..ο γαμπρουλης τσιμπαει οτι να ναι αρκει να κατουραει καθιστα
το προβλημα ειναι οτι σου αρεσουν ολαΟχι ρε φιλε μην είσαι έτσι... οτι μαρεσει τσιμπαω, οχι ότι ναναι..
Ξαναλέω, ότι μαρεσει... και πίστεψε με , είμαι επιλεκτικός! Ότι μου κάνει κλικ μόνο...το προβλημα ειναι οτι σου αρεσουν ολα
.
Πολύζωη ωραίο το περιβολι σου ??.ο γαμπρουλης τσιμπαει οτι να ναι αρκει να κατουραει καθιστα
ο μητσος θα ειναι σε αποστολη για να μην εχει αρχισει ακομη την ανακρισηΠολύζωη ωραίο το περιβολι σου ??.
Φυτεψες αγγουράκια??
Ωχχχχ ...κολησα από τον μητσο και όλο ερωτήσεις κάνω !!
Μήτσαινα..110 να με λέτε
Γεια σας. Είχα πρόβλημα με τους κωδικούς και δεν μπορούσα να μπω. Δεν ξέρω τι ετρεχε.
Μας έλειψες Μήτσο της καρδιάς μαςΓεια σας. Είχα πρόβλημα με τους κωδικούς και δεν μπορούσα να μπω. Δεν ξέρω τι ετρεχε.
Για τα αγγουράκια δεν ρωτώ. Απλά περιμένω το πεσκέσι...
Αύριο η απάντηση απο τον γεωργό, γιατί τω΄ρα θα κοιμάται