pablo stamos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 4.769
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα ή καλησπέρα ότι θέτε..
Χρόνια Πολλά σε όλους/ες!!
Κακιά μάγισσα μέρα που είναι θα αφήσεις πιο νωρίς το γαμπρουλη από το υπόγειοΣε ευχαριστώ που με έκανες και γελασα πρωί-πρωί...
Να πω κι εγώ κάτι στις 5 τα ξημερώματα ένας κύριος πιθανόν της γειτονιάς τραγούδησε τον εθνικό ύμνο. Με αποτέλεσμα να βγούμε όλοι στο μπαλκόνι να τον χειροκροτησουμε ας είναι καλά ο άνθρωπος!!
Ρε γιαουρτοβιομηχανε τόσο σπαγγος.... Δεν θα κεράσεις καμμία μουσταλευριά...Καλημέρα ή καλησπέρα ότι θέτε..
Αφού δε νυστεύετε ρε συ.. από πιτσιρίκα σε πιτσιρίκα πετάτε..Ρε γιαουρτοβιομηχανε τόσο σπαγγος.... Δεν θα κεράσεις καμμία μουσταλευριά...
Έτοιμη την έχεις την απάντηση....σε έχει κάνει ξεφτερι η νουνα.... Έχεις πάρει πτυχίο η χρωστάς ακόμη μαθήματαΑφού δε νυστεύετε ρε συ.. από πιτσιρίκα σε πιτσιρίκα πετάτε..
Άσε αυτή που σου είχα κρατήσει την έφαγε η νουνά σου
Ωωωχχχ....τον ξέχασα εντελώς. Θα πάω σε λίγο να του δώσω λίγο νερακι και λίγο φαγητό!!Κακιά μάγισσα μέρα που είναι θα αφήσεις πιο νωρίς το γαμπρουλη από το υπόγειο
Στο μεταπτυχιακό γράφτηκα φέτος αλλά τα ιδιαίτερα μου τα κάνει η νουνάΈτοιμη την έχεις την απάντηση....σε έχει κάνει ξεφτερι η νουνα.... Έχεις πάρει πτυχίο η χρωστάς ακόμη μαθήματα
Τελικά η νονά σας είναι η δασκάλα όλων σας !!Στο μεταπτυχιακό γράφτηκα φέτος αλλά τα ιδιαίτερα μου τα κάνει η νουνά
και πάλι μέσα..... Τα μέτρα δεν πρέπει να χαλαρώνουν ποτέ...Ωωωχχχ....τον ξέχασα εντελώς. Θα πάω σε λίγο να του δώσω λίγο νερακι και λίγο φαγητό!!
Πολλοί περνούν ότι τους αξίζει.
Και πριν γαμησεις φορά προφυλακτικό! Σορρυ για το "γαμησεις"!!Είμαι πάντα ευτυχισμένη ξέρετε γιατί ??... γιατί δεν περιμένω τίποτα από κανέναν.. οι προσδοκίες πάντα πληγώνουν ..Η ζωή είναι μικρή γι αυτό αγαπά την ζωή σου και συνέχισε να χαμογελάς ...ζήσε για σένα και πριν μιλήσεις άκου πριν γράψεις σκέψου πριν ξοδέψεις δούλεψε πριν προσευχηθείς συγχωρεσε πριν πληγωθείς νιωσε πριν μισήσεις αγαπά πριν τα παρατήσεις προσπάθησε....
ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΖΗΣΕ !
Ούτε ημέρες γιορτινες δεν κάνεις στοπ.. . Η DurexΚαι πριν γαμησεις φορά προφυλακτικό! Σορρυ για το "γαμησεις"!!
Μου φαίνεται πρέπει να μείνεις και αλλο στο υπογειο !Και πριν γαμησεις φορά προφυλακτικό! Σορρυ για το "γαμησεις"!!
Ποιες παρέες?? Τον Πολυζωη λες μάτια μου??Μου φαίνεται πρέπει να μείνεις και αλλο στο υπογειο !
Σε χάλασαν οι παρέες!!
Μην του μιλάτε κυρία Έλενα ...Είναι αλήτης του δρόμου!!Μου φαίνεται πρέπει να μείνεις και αλλο στο υπογειο !
Σε χάλασαν οι παρέες!!
Αλήτη μ' είπεσ μια βραδιάΜην του μιλάτε κυρία Έλενα ...Είναι αλήτης του δρόμου!!
Είναι όμως καλός στο κρεβάτι!Μου φαίνεται πρέπει να μείνεις και αλλο στο υπογειο !
Σε χάλασαν οι παρέες!!