πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 81.450
- Πόντοι
- 15.931
τιποτα αλλο σου ειπεη Μπελούτσι είναι μία χαρά μου έχει πει να σας δώσω τα χαιρετίσματά της και τα φιλιά της !!

τιποτα αλλο σου ειπεη Μπελούτσι είναι μία χαρά μου έχει πει να σας δώσω τα χαιρετίσματά της και τα φιλιά της !!
μπαγασα τελικα σε καλο σου βγηκε ολο αυτοΕμενα μου αρέσουν οι πιτσιρίκες και λατρεύω ΕΣΕΝΑ μωρό μου. Και... ξέρεις ότι όταν βρεθούμε, που θα γίνει ΣΙΓΟΥΡΑ, θα περάσουμε και πολύ καλά γιατί είσαι άνθρωπος με ψυχούλα.. και οι ψυχουλες οι καλές, εμένα μαρεσουν περισσότερο από τα 20χρονα.. αυτό θα πω για το συγκεκριμένο θέμα και τίποτα άλλο!
Ο αλλού πατώ και αλλού βρίσκομαι! Πολυζωης, ο Number 1!!νουνα να κανω μια ερωτηση μου επιτρεπειςπως σε λενε εσενα και σε πιο νημα ειμαστε
![]()
Ο αλλού πατώ και αλλού βρίσκομαι! Πολυζωης, ο Number 1!!
![]()
Ξεκινα και προεκλογική περίοδος... λες να κατέβω υποψήφιος? Μόνο τις νυφες να βάλεις, βγαίνω χαλαρά πρώτος Α' Αθήνας !μπαγασα τελικα σε καλο σου βγηκε ολο αυτο![]()
Εσυ οριζεις τη δικια σου ζωη και εγω οριζω τη δικια μουΚαι κάτι τελευταίο πιστεύω να μην αναρωτιέσαι γιατί σε έχω μπλοκάρει στο Viber!!
Εδώ και πολύ καιρό..
Το site δεν είναι δικό μου αλλά καλώς ή κακώς σε αυτό το νήμα είμαι οικοδέσποινα και φέρει το όνομά μου δεν είσαι δεκτος εδώ εγώ θα σου ευχηθώ καλή συνέχεια!!
Ωχουουουου!! γιαντα δωσε πολυζωη πονο,να καουνε ολα τα τριβολια και τα διαβολια
Πρωτος και με μεγαλη διαφορα θα βγεις θα το δεις να βαλεις.....ετσι ετσι και απο εκεινο το υπογειο σιγα σιγα να ξενοικιασεις, εσυ εισαι για μεγαλεια για υπουργεια και να κερδισεις και την πρωθυπουργια......Ξεκινα και προεκλογική περίοδος... λες να κατέβω υποψήφιος? Μόνο τις νυφες να βάλεις, βγαίνω χαλαρά πρώτος Α' Αθήνας !
Α όλα κι όλα! Την υπογα δεν την αποχωρίζομαι... χώρια που αν με βρει καμία μέρα με 4-5 πιτσιρίκες η Έλενα, θα της πω ότι κάνουμε προεκλογική συγκέντρωση!!Πρωτος και με μεγαλη διαφορα θα βγεις θα το δεις να βαλεις.....ετσι ετσι και απο εκεινο το υπογειο σιγα σιγα να ξενοικιασεις, εσυ εισαι για μεγαλεια για υπουργεια και να κερδισεις και την πρωθυπουργια......![]()
Ε άρπατην τότενες.......Α όλα κι όλα! Την υπογα δεν την αποχωρίζομαι... χώρια που αν με βρει καμία μέρα με 4-5 πιτσιρίκες η Έλενα, θα της πω ότι κάνουμε προεκλογική συγκέντρωση!!
Ντροπή. Ενα τέτοιο στέλεχος, η μόνη θέση που του αξίζει είναι 1ος στο επικρατείας. Ακου εκεί να κυνηγαμε σταυρό...Ξεκινα και προεκλογική περίοδος... λες να κατέβω υποψήφιος? Μόνο τις νυφες να βάλεις, βγαίνω χαλαρά πρώτος Α' Αθήνας !
Εμενα μου αρέσουν οι πιτσιρίκες και λατρεύω ΕΣΕΝΑ μωρό μου. Και... ξέρεις ότι όταν βρεθούμε, που θα γίνει ΣΙΓΟΥΡΑ, θα περάσουμε και πολύ καλά γιατί είσαι άνθρωπος με ψυχούλα.. και οι ψυχουλες οι καλές, εμένα μαρεσουν περισσότερο από τα 20χρονα.. αυτό θα πω για το συγκεκριμένο θέμα και τίποτα άλλο!
Στο καλό!Εσυ οριζεις τη δικια σου ζωη και εγω οριζω τη δικια μου
Προφανως και δεν με πειραξε για το viber σου ( δικαιωμα σου ) γι' αυτο συνεχισαμε να μιλαμε μια χαρα
Για το νημα σου ,ειναι δικια σου υποθεση, εννοειται οτι αποφασισα να αποχωρησω οταν απαντησα στο "πεσιμο" που μου εκανες σημερα
Ειχα καποιες αποριες, μου λυθηκανε , οποτε ολα καλα και αντε γεια
Να μας γράφει η οχιΣτο καλό!
Έτοιμα τα έχεις όλα σχεδιασμένα ρε κουφαλιτσαΑ όλα κι όλα! Την υπογα δεν την αποχωρίζομαι... χώρια που αν με βρει καμία μέρα με 4-5 πιτσιρίκες η Έλενα, θα της πω ότι κάνουμε προεκλογική συγκέντρωση!!
ΧαχαχαχαχαΝα μας γράφει η οχι![]()
Έχουμε πρόγραμμα, προεκλογικό!Έτοιμα τα έχεις όλα σχεδιασμένα ρε κουφαλιτσα![]()
με΄γα λαμόγιο.. Έτοιμος για βουλευτήςΈτοιμα τα έχεις όλα σχεδιασμένα ρε κουφαλιτσα![]()
Με τιμάτε!με΄γα λαμόγιο.. Έτοιμος για βουλευτής