πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.320
- Πόντοι
- 12.056
εισαι ικανη να μας τον ξεκανεις τον ντελικανηΈτσι είμαι εγώ λέω να τον παιδεψω λίγο πριν του δωθώ ολοκληρωτικά!!
εισαι ικανη να μας τον ξεκανεις τον ντελικανηΈτσι είμαι εγώ λέω να τον παιδεψω λίγο πριν του δωθώ ολοκληρωτικά!!
και γυναικολόγος....Και εγω βαρεθηκα. Απλά εσυ εισαι διανοούμενος κ τα γράφεις αλλιώς. Εγω ειμαι απλό λαϊκό παιδί.
και πορτοκαλόπιταΦτιάχνω και πίτες
Γιατί Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά !!
Δε χρειαζεται τοση κακια, καλοπροαιρετα το ειπα.Αγαπητέ μου δεν υποχρεωνουμε κανέναν να παρακολουθεί και να διαβάζει το νήμα μου ..
Αν κουράστηκε η αν βαρέθηκε κάποιος μπορεί να αποχωρήσει!!
Εμείς και χαβαλέ θα κανουμε και τα ίδια και τα ίδια θα λέμε!!
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!!
Την καλημέρα μου !!
την ιατρικη την ασκει απο χομπικαι γυναικολόγος....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και πορτοκαλόπιτα
ο συναγωνιστης @nothorny σε εχει βαλει να μιλας αντι αυτου ?Δε χρειαζεται τοση κακια, καλοπροαιρετα το ειπα.
Ο ανθρωπος εχει πει ευθαρσως οτι του αρεσουν τα πιπινια , κανει ραντεβου με πιπινια και με εσενα οχι. Οποτε να μιλατε 20 σελιδες για τη σεξουαλικη σας ελξη , οκ εχουμε διαφορετικη αισθηση περι αστειου, εμενα μου φαινεται οτι χανεις το πρεστιζ σου
Εχεις βγαλει 3 φορες πολλη κακια με εμενα, τη μια μαλιστα το παραδεχτηκες
Εμενα και ας εχω να κοιμηθω απο προχτες η καλημερα μου ειναι καλοπροοαιρετη , εσενα κακιασμενη
Αγαπητέ μου κακιασμενη δεν υπήρξα ποτέ και ούτε με έχει χαρακτηρίσει κανεις Έτσι...Δε χρειαζεται τοση κακια, καλοπροαιρετα το ειπα.
Ο ανθρωπος εχει πει ευθαρσως οτι του αρεσουν τα πιπινια , κανει ραντεβου με πιπινια και με εσενα οχι. Οποτε να μιλατε 20 σελιδες για τη σεξουαλικη σας ελξη , οκ εχουμε διαφορετικη αισθηση περι αστειου, εμενα μου φαινεται οτι χανεις το πρεστιζ σου
Εμενα και ας εχω να κοιμηθω απο προχτες η καλημερα μου ειναι καλοπροοαιρετη , εσενα κακιασμενη
νουνα εγω μονο σουρωτη και perrier πινω να το ξερεις γιατι ικανη σε εχω να μου βαλεις απο την βροχηΑγαπητέ μου κακιασμενη δεν υπήρξα ποτέ και ούτε με έχει χαρακτηρίσει κανεις Έτσι...
Κακία δεν έχω υπάρξα ούτε με ανθρώπους που με έχουν προσβάλλει στην ζωή μου !
Το παιδί αν του αρέσουν οι πιτσιρίκες δεν με αφορά αλλά βλέπω εσένα σε καίει..
Εσύ βγάζεις κακιουλες
Και δεν καταλαβαίνω τον λόγο..
Δεν θα απολογηθώ σε εσένα
Τι κανω και την δεν κάνω στο νήμα μου !!
Υ..Γ...πιες ένα νερακι να ηρεμήσεις τσιτωμενο σε βλέπω !!
Δεν σε ξέρω!!
Και κάτι τελευταίο πιστεύω να μην αναρωτιέσαι γιατί σε έχω μπλοκάρει στο Viber!!Δε χρειαζεται τοση κακια, καλοπροαιρετα το ειπα.
νουνα να κανω μια ερωτηση μου επιτρεπεις πως σε λενε εσενα και σε πιο νημα ειμαστεΚαι κάτι τελευταίο πιστεύω να μην αναρωτιέσαι γιατί σε έχω μπλοκάρει στο Viber!!
Εδώ και πολύ καιρό..
Το site δεν είναι δικό μου αλλά καλώς ή κακώς σε αυτό το νήμα είμαι οικοδέσποινα και φέρει το όνομά μου δεν είσαι δεκτος εδώ εγώ θα σου ευχηθώ καλή συνέχεια!!
Με αυτά που διαβάζω στο τέλος θα ξεχάσω το όνομα μου !!νουνα να κανω μια ερωτηση μου επιτρεπεις πως σε λενε εσενα και σε πιο νημα ειμαστε
το λοιποννννννννννν θα κανω μια εξεταστικη επιτροπη για το αιτημα σας μεσα στο βαθος τις επομενης τριετιας θα σας απαντησωΜε αυτά που διαβάζω στο τέλος θα ξεχάσω το όνομα μου !!
Όταν άνοιξα το νήμα μου που με έβαλαν οι διαχειριστές να είναι καλά οι άνθρωποι και τους ευχαριστώ πολύ δεν το ήξερα ότι πρέπει να ρωτάω τον καθένα τι πρέπει να γράφω!!
Καλά ρε δάσκαλε τώρα περιμενεις να αξιολογήσεις τις προφορικές ικανοτητες της Ελενας?Για να σε δω......
Ας συνεχισω το καφεδάκι μουτο λοιποννννννννννν θα κανω μια εξεταστικη επιτροπη για το αιτημα σας μεσα στο βαθος τις επομενης τριετιας θα σας απαντησω
το καφεδακι μηπως το πινεις στο μπιλ πνιγοντας κανα καημο παλιΑς συνεχισω το καφεδάκι μου
Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα!!
Τα εν οίκω,μη εν δήμω!!!!το καφεδακι μηπως το πινεις στο μπιλ πνιγοντας κανα καημο παλι
To ελενα μπορεί να το ξεχάσεις. Το πραγματικό σου μην ξεχάσεις (αν διαφέρει απο το έλενα)Με αυτά που διαβάζω στο τέλος θα ξεχάσω το όνομα μου !!
Όταν άνοιξα το νήμα μου που με έβαλαν οι διαχειριστές να είναι καλά οι άνθρωποι και τους ευχαριστώ πολύ δεν το ήξερα ότι πρέπει να ρωτάω τον καθένα τι πρέπει να γράφω!!
Όπως είχε πει και ο μεγάλος Βαμβακούλας, μια τριμελή επιτροπή απο τέσσερα άτοματο λοιποννννννννννν θα κανω μια εξεταστικη επιτροπη για το αιτημα σας μεσα στο βαθος τις επομενης τριετιας θα σας απαντησω
Τα εν οίκω,μη εν δήμω!!!!
Στην υγειά της όπου και να το πίνει!
εεεε πόσο καιρό έχεις να μας βάλεις φωτογραφία απο καφέΑς συνεχισω το καφεδάκι μου
Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα!!
Καφεδάκι ήπια με μια ύπαρξη γλυκιά που μόνο χαρά έχει φέρει στην ζωή μου !!το καφεδακι μηπως το πινεις στο μπιλ πνιγοντας κανα καημο παλι