πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.293
- Πόντοι
- 12.056
Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν γνωρίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος!
Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν γνωρίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος!
Μεγάλε!!!!Την ώρα που σας γράφω έχω και μια από πάνω μου.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,Έλενα ΜΟΥ!Καλημερααααααα !
Πάντα με θετικη σκέψη!!
Και εγω βαρεθηκα. Απλά εσυ εισαι διανοούμενος κ τα γράφεις αλλιώς. Εγω ειμαι απλό λαϊκό παιδί.Λοιπον παλικαρια , προτεινω να κανουμε μια λιτανεια με τα στεφανα μπροστα-μπροστα και μετα το αστειο , που θα απωθεσει το πουλι του ο αρχοντας να λαβει τελος
Ηταν καλο αστειο για 3-4 σελιδες , αλλα για 20 παρακρυωσε. Αν μη τι αλλο, πεφτει και το πρεστιζ του νηματος, που ειναι πλουραλιστικο
Και εγω βαρεθηκα. Απλά εσυ εισαι διανοούμενος κ τα γράφεις αλλιώς. Εγω ειμαι απλό λαϊκό παιδί.
Καμμια σχεση με διανοουμενος , μη με προσβαλειςΚαι εγω βαρεθηκα. Απλά εσυ εισαι διανοούμενος κ τα γράφεις αλλιώς. Εγω ειμαι απλό λαϊκό παιδί.
Αγαπητέ μου δεν υποχρεωνουμε κανέναν να παρακολουθεί και να διαβάζει το νήμα μου ..Λοιπον παλικαρια , προτεινω να κανουμε μια λιτανεια με τα στεφανα μπροστα-μπροστα και μετα το αστειο , που θα απωθεσει το πουλι του ο αρχοντας να λαβει τελος
Ηταν καλο αστειο για 3-4 σελιδες , αλλα για 20 παρακρυωσε. Αν μη τι αλλο, πεφτει και το πρεστιζ του νηματος, που ειναι πλουραλιστικο
νουνα μου το φυλλο εσυ το ανοιξεςΑγαπητέ μου δεν υποχρεωνουμε κανέναν να παρακολουθεί και να διαβάζει το νήμα μου ..
Αν κουράστηκε η αν βαρέθηκε κάποιος μπορεί να αποχωρήσει!!
Εμείς και χαβαλέ θα κανουμε και τα ίδια και τα ίδια θα λέμε!!
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!!
Την καλημέρα μου !!
Φτιάχνω και πίτεςνουνα μου το φυλλο εσυ το ανοιξες
για αυτο θα σε παντρεψω συντομα και αντι να δωσεις προικα θα παρεις κιολαςΦτιάχνω και πίτες
Γιατί Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά !!
Τι θα πάρω για προίκα??για αυτο θα σε παντρεψω συντομα και αντι να δωσεις προικα θα παρεις κιολας
ωχ παναγια μου τι αλλη συμφορα μπορει να μας βρει μεγαλυτερηΤι θα πάρω για προίκα??
ΚΟΥΝΕΛΙΑ ..
Αν δεν παντρευτώ Κάποτε δεν θα φύγω ποτέ από το site θα με φάτε στη μάπα
Αν δεν βαριέστε και εσείς, εγω μπορώ να το κάνω 10 χρόνια πάντως αυτό..Αγαπητέ μου δεν υποχρεωνουμε κανέναν να παρακολουθεί και να διαβάζει το νήμα μου ..
Αν κουράστηκε η αν βαρέθηκε κάποιος μπορεί να αποχωρήσει!!
Εμείς και χαβαλέ θα κανουμε και τα ίδια και τα ίδια θα λέμε!!
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!!
Την καλημέρα μου !!
Εκτός από πίτες τι άλλο καλό κάνεις???Φτιάχνω και πίτες
Γιατί Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά !!
εγω φιλε μου θα σε πηγαινω ατα μεχρι να μεγαλωσεις μικρο boyΑν δεν βαριέστε και εσείς, εγω μπορώ να το κάνω 10 χρόνια πάντως αυτό..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εκτός από πίτες τι άλλο καλό κάνεις???
ΚΑΛΈΣ πι(Π)ες.....Αν δεν βαριέστε και εσείς, εγω μπορώ να το κάνω 10 χρόνια πάντως αυτό..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εκτός από πίτες τι άλλο καλό κάνεις???
αχ νουνα θα τον κανεις τουρμπο παλι και θα ψαχνει γυρω γυρω μπας και βρει αλλη κουνελοπνιχτρα αφου εσυ τον εχεις στην διαιταΚΑΛΈΣ πι(Π)ες.....
Έτσι είμαι εγώ λέω να τον παιδεψω λίγο πριν του δωθώ ολοκληρωτικά!!αχ νουνα θα τον κανεις τουρμπο παλι και θα ψαχνει γυρω γυρω μπας και βρει αλλη κουνελοπνιχτρα αφου εσυ τον εχεις στην διαιτα