Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.758
- Πόντοι
- 5.956
Καληνυχτα μωρακι...
Δεν είναι πολλές.... 110 είναι... για την ακρίβεια, η Ελενα110!!!Ας μείνει με τις πολλές!!
Θα πνίξω τον καημό μου σε ένα... χμμμ.. μεζεδάκι... 20χρονο μάλλον σκέφτομαι!!Μην μου το στεναχώριες το αγόρι είναι και ευαίσθητο....
κρίμα , γιατί η Έλενα κάνει για δύο 20χρονα!Θα πνίξω τον καημό μου σε ένα... χμμμ.. μεζεδάκι... 20χρονο μάλλον σκέφτομαι!!
κρίμα , γιατί η Έλενα κάνει για δύο 20χρονα!
Όχι το παράθυρο !!Δεν με θέλει λεμεεεεε! Τι να κάνω ρε παιδιά? Να πηδηχτω από το παράθυρο?
Από που θες μαναρι μου?Όχι το παράθυρο !!
Υπάρχουν και πόρτες!!Από που θες μαναρι μου?
Ποτε θα ανοίξεις τις δικές σου πόρτες για εμένα??Υπάρχουν και πόρτες!!
Σου έχω ανοίξει τις πόρτες της καρδιάς μου!!Ποτε θα ανοίξεις τις δικές σου πόρτες για εμένα??
Εκκρεμούν η πόρτα της υπογας και η πόρτα του κορμιού σου!Σου έχω ανοίξει τις πόρτες της καρδιάς μου!!
Όποια βρεις ανοιχτή μπες μέσα !!Εκκρεμούν η πόρτα της υπογας και η πόρτα του κορμιού σου!
Don't you ever dare me!Όποια βρεις ανοιχτή μπες μέσα !!
Περαστικος ημουνα , ειδα φως και μπηκα ( by @nothorny )Όποια βρεις ανοιχτή μπες μέσα !!
μπαγασα με τετοιες ατακες αν δεν το ριξεις το ελενακι θα εισαι παραδειγμα προς αποφυγηΕκκρεμούν η πόρτα της υπογας και η πόρτα του κορμιού σου!
Κάνω ότι μπορώ φιλε!μπαγασα με τετοιες ατακες αν δεν το ριξεις το ελενακι θα εισαι παραδειγμα προς αποφυγη
να αλλα τωρα που ειναι ζεστο γιατι αν κρυωσει δεν θα τρωγετεΚάνω ότι μπορώ φιλε!
Κρυώνει η Έλενα!να αλλα τωρα που ειναι ζεστο γιατι αν κρυωσει δεν θα τρωγετε
τον γαμπρουλη τον κοβω ολο μελι και απο τηγανιτα τιποταΚρυώνει η Έλενα!
Πιο θερμή και από τον ήλιο!