nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 10.993
- Πόντοι
- 5.784
Μια χαρα τρώγετε και κρύο το φαγητό... αγάλι αγάλι γίνεται η αγουριδα μέλι!να αλλα τωρα που ειναι ζεστο γιατι αν κρυωσει δεν θα τρωγετε
Μια χαρα τρώγετε και κρύο το φαγητό... αγάλι αγάλι γίνεται η αγουριδα μέλι!να αλλα τωρα που ειναι ζεστο γιατι αν κρυωσει δεν θα τρωγετε
λες και το ηξερα ο πουστης ολο μελι εισαι θα φας τηγανιταΜια χαρα τρώγετε και κρύο το φαγητό... αγάλι αγάλι γίνεται η αγουριδα μέλι!
Η σκέψη μου ωρίμασε, όταν ωριμάσει και η τσέπη μου, θα φάω και το μέλι της Ελενίτσας!λες και το ηξερα ο πουστης ολο μελι εισαι θα φας τηγανιτα
Στο έχω πει, εσυ ελπίζεις και η 110 σε έχει πάρει χαμπάρι..... Αποτο υπόγειο δεν βγαίνεις. Όλο η πόρτα είναι ανοιχτεί διαβάζω, αλλά μέσα είσαι...Μια χαρα τρώγετε και κρύο το φαγητό... αγάλι αγάλι γίνεται η αγουριδα μέλι!
Θα βγωωωω... και θα ξαναμπώ, θα ξαναβγώ, θα ξαναμπώ πολλές φορές..!!!Στο έχω πει, εσυ ελπίζεις και η 110 σε έχει πάρει χαμπάρι..... Αποτο υπόγειο δεν βγαίνεις. Όλο η πόρτα είναι ανοιχτεί διαβάζω, αλλά μέσα είσαι...
απο ωριμοτητα δεν το εχεις οσον αφορα την τσεπη εχεις γινει ......Η σκέψη μου ωρίμασε, όταν ωριμάσει και η τσέπη μου, θα φάω και το μέλι της Ελενίτσας!
Νομίζεις....... Σαν τον γυμναστή σς βλέπωΘα βγωωωω... και θα ξαναμπώ, θα ξαναβγώ, θα ξαναμπώ πολλές φορές..!!!
Να το φας δυσκολο,οταν το γλυψεις ομως πρόσεξε μη πάθεις ζαχαρο!Η σκέψη μου ωρίμασε, όταν ωριμάσει και η τσέπη μου, θα φάω και το μέλι της Ελενίτσας!
Τόσο γλυκό πχια? Έλενα πρόσεχε ε? Αυτοί θα εκτεθούν!!Να το φας δυσκολο,οταν το γλυψεις ομως πρόσεξε μη πάθεις ζαχαρο!
H 110 ξέρει και προσέχει... Εσύ να προσέχεις την υγρασία στο υπόγειο. Μεγαλώνεις και σιγά σιγα θα εμφανισθούν και τα θεματάκια...Τόσο γλυκό πχια? Έλενα πρόσεχε ε? Αυτοί θα εκτεθούν!!
Μου έχει πάρει αφυγραντηρα το κορίτσι. Με προσέχει.H 110 ξέρει και προσέχει... Εσύ να προσέχεις την υγρασία στο υπόγειο. Μεγαλώνεις και σιγά σιγα θα εμφανισθούν και τα θεματάκια...
Ασε τις εξυπνάδες και ψάξε την πόρτα που οδηγεί στο 2ο υπόγειο. Εκεί θα καταντήσεις μόνιμα, και ουτε αφυγραντήρας δεν σε σώζει....Μου έχει πάρει αφυγραντηρα το κορίτσι. Με προσέχει.
Καλό αυτό αλλά κάπως να το εξηγήσεις στον nothorny. Δεν προλαβαίνει να σκεφτεί. Μέσα στα νήματα γράφει όλη την μέρα. Που χρόνος για την όποια σκέψηΚαλημερααααααα !
Πάντα με θετικη σκέψη!!
Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν γνωρίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος!Ασε τις εξυπνάδες και ψάξε την πόρτα που οδηγεί στο 2ο υπόγειο. Εκεί θα καταντήσεις μόνιμα, και ουτε αφυγραντήρας δεν σε σώζει....
Νομίζεις.....Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν γνωρίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος!
Καλημέρα γυναικάρα μου ατελείωτη! Άστους άλλους να σκουζουν!Καλημερααααααα !
Πάντα με θετικη σκέψη!!
Είμαι πολυμηχανημα Μήτσο!Καλό αυτό αλλά κάπως να το εξηγήσεις στον nothorny. Δεν προλαβαίνει να σκεφτεί. Μέσα στα νήματα γράφει όλη την μέρα. Που χρόνος για την όποια σκέψη
Αν θεωρείς το γράφειν σε νήματα ως μηχάνημα, τότε είσαι... Απο έργα δεν ξέρω πως πας...Καλημέρα γυναικάρα μου ατελείωτη! Άστους άλλους να σκουζουν!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είμαι πολυμηχανημα Μήτσο!
Την ώρα που σας γράφω έχω και μια από πάνω μου.Αν θεωρείς το γράφειν σε νήματα ως μηχάνημα, τότε είσαι... Απο έργα δεν ξέρω πως πας...