πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 81.450
- Πόντοι
- 15.931
μητσο εξελισεσαιTo ελενα μπορεί να το ξεχάσεις. Το πραγματικό σου μην ξεχάσεις (αν διαφέρει απο το έλενα)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μητσο εξελισεσαιTo ελενα μπορεί να το ξεχάσεις. Το πραγματικό σου μην ξεχάσεις (αν διαφέρει απο το έλενα)
κυρια κυρια να πω να πωΚαφεδάκι ήπια με μια ύπαρξη γλυκιά που μόνο χαρά έχει φέρει στην ζωή μου !!
Όλοι έχετε καταλάβει σε ποια έχω αδυναμία άλλωστε δεν το έχω κρύψει ποτέ!!
![]()
Αυτό πως σου ξέφυγε,τι σόι πράκτορας είσαι?To ελενα μπορεί να το ξεχάσεις. Το πραγματικό σου μην ξεχάσεις (αν διαφέρει απο το έλενα)
τις προαλες μου εκανε και παραπονοΑυτό πως σου ξέφυγε,τι σόι πράκτορας είσαι?
Ξέχασα πόσο χρονών είμαι...To ελενα μπορεί να το ξεχάσεις. Το πραγματικό σου μην ξεχάσεις (αν διαφέρει απο το έλενα)
Όπως είχε πει και ο μεγάλος Βαμβακούλας, μια τριμελή επιτροπή απο τέσσερα άτομα
αυτο το ξερουν στο ανηλικωνΞέχασα πόσο χρονών είμαι...
ααα δεν κάνω ανάκριση. Δεν ρώτησα πιο είναι το όνομα της . Για να μην υπάρχουν παρερμηνίες . Απλά είπα να μη ξεχάσει το πραγματικό της και ας ξεχάσει το Ελενα.μητσο εξελισεσαιπερασες απο την παρακολουθηση στην ανακριση
![]()
Γλυκιά μου να στο θυμίσω,. Ηταν 26 και έχει γίνει 27.... Δεν θυμάσαι το πάρτυ που κάναμε στα γενέθλια σου??Ξέχασα πόσο χρονών είμαι...
εσενα πως σε λενεααα δεν κάνω ανάκριση. Δεν ρώτησα πιο είναι το όνομα της . Για να μην υπάρχουν παρερμηνίες . Απλά είπα να μη ξεχάσει το πραγματικό της και ας ξεχάσει το Ελενα.
bill δεν μπορώ να εκθέσω πρόσωπα και πράγματα.Αυτό πως σου ξέφυγε,τι σόι πράκτορας είσαι?
Το πραγματικό μου είναι Βίκυ καγια αλλά θα ήθελα να μείνει μεταξύ μας !!ααα δεν κάνω ανάκριση. Δεν ρώτησα πιο είναι το όνομα της . Για να μην υπάρχουν παρερμηνίες . Απλά είπα να μη ξεχάσει το πραγματικό της και ας ξεχάσει το Ελενα.
Εδω δεν θυμάσαι το δικό σου. Αν σου πω το δικό μου , θα το θυμάσαι?? ΟΧΙ, οπότε δεν χρειάζεται... χιχιχιεσενα πως σε λενεεμενα
ιδεα δεν εχω
![]()
Το πραγματικό μου είναι Βίκυ καγια αλλά θα ήθελα να μείνει μεταξύ μας !!
![]()
Πρόσεχε με αυτά που λες. Και κάποια άλλη είπε οτι μοιάζει της belluci και την banαραν.Το πραγματικό μου είναι Βίκυ καγια αλλά θα ήθελα να μείνει μεταξύ μας !!
![]()
ρε μπαγασα το πρακτοριληκι το εχεις στο αιμα σουΠρόσεχε με αυτά που λες. Και κάποια άλλη είπε οτι μοιάζει της belluci και την banαραν.
Δεν ξέρω τι έγινε με την συγκεκριμένη και πριν πεταχτεί ο Πολυζώης και ο bill, λέω οτι δεν ρωτώ τι έγινε
η Μπελούτσι είναι μία χαρά μου έχει πει να σας δώσω τα χαιρετίσματά της και τα φιλιά της !!Πρόσεχε με αυτά που λες. Και κάποια άλλη είπε οτι μοιάζει της belluci και την banαραν.
Δεν ξέρω τι έγινε με την συγκεκριμένη και πριν πεταχτεί ο Πολυζώης και ο bill, λέω οτι δεν ρωτώ τι έγινε
Ναναι καλά το κορίτσι και να περνά καλά. Πραγματικά το λέω,.....η Μπελούτσι είναι μία χαρά μου έχει πει να σας δώσω τα χαιρετίσματά της και τα φιλιά της !!
Έχετε γίνει κολλητές, είμαι σίγουρος!η Μπελούτσι είναι μία χαρά μου έχει πει να σας δώσω τα χαιρετίσματά της και τα φιλιά της !!
Εμενα μου αρέσουν οι πιτσιρίκες και λατρεύω ΕΣΕΝΑ μωρό μου. Και... ξέρεις ότι όταν βρεθούμε, που θα γίνει ΣΙΓΟΥΡΑ, θα περάσουμε και πολύ καλά γιατί είσαι άνθρωπος με ψυχούλα.. και οι ψυχουλες οι καλές, εμένα μαρεσουν περισσότερο από τα 20χρονα.. αυτό θα πω για το συγκεκριμένο θέμα και τίποτα άλλο!Αγαπητέ μου κακιασμενη δεν υπήρξα ποτέ και ούτε με έχει χαρακτηρίσει κανεις Έτσι...
Κακία δεν έχω υπηρξα ούτε με ανθρώπους που με έχουν προσβάλλει στην ζωή μου !
Το παιδί αν του αρέσουν οι πιτσιρίκες δεν με αφορά αλλά βλέπω εσένα σε καίει..
Εσύ βγάζεις κακιουλες
Και δεν καταλαβαίνω τον λόγο..
Δεν θα απολογηθώ σε εσένα
Τι κανω και την δεν κάνω στο νήμα μου !!
Υ..Γ...πιες ένα νερακι να ηρεμήσεις τσιτωμενο σε βλέπω !!
Δεν σε ξέρω!!
ρε μπαγασα το πρακτοριληκι το εχεις στο αιμα σου![]()