Nevio
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 5.863
- Πόντοι
- 1.046
Αχχχ !!
Μην μου λες για ποτάκι γιατί ήπια πριν μια ώρα ένα ποτάκι σε ραντεβού μου που είχα να πιω πάνω από 1 χρόνο και τωρα τα βλέπω όλα ροζ...
Χαχαχαχαχαχα
Αχχχ !!
Μην μου λες για ποτάκι γιατί ήπια πριν μια ώρα ένα ποτάκι σε ραντεβού μου που είχα να πιω πάνω από 1 χρόνο και τωρα τα βλέπω όλα ροζ...
Χαχαχαχαχαχα
Καλημέρα μωρό μου!
Καλημερααααα
EΛΕΟΣ REEEEEEEEEEEEEE θα μας πνιξεις με τον καφε πρωι πρωιΚαλημέρα μωρό μου!
Καλημερα μοναδική μου αγάπη!!Καλημέρα μωρό μου!
εσυ προκειμενου να τον τυλιξεις στο τελος θα μας πεις οτι δεν χαλβαδιαζει αλλου και οτι ολα αυτα ειναι κακοηθειεςΚαλημερα μοναδική μου αγάπη!!
Πόσο χαιρομαι που γύρισες πάλι σε εμένα!!
Να είμαστε καλά και πάντα ευτυχισμένοι!!
λουλουδακι!!
Φήμες λένε ότι φλερτάρει και με άλλες αλλά εγώ δεν θέλω να το πιστέψω νομίζω ότι είμαι η μοναδική στην καρδιά του και στο κρεβάτι του !!εσυ προκειμενου να τον τυλιξεις στο τελος θα μας πεις οτι δεν χαλβαδιαζει αλλου και οτι ολα αυτα ειναι κακοηθειες
μονο ο μητσος μπορει να σου δωσει απαντηση σαν ο απολυτα ειδικοςΦήμες λένε ότι φλερτάρει και με άλλες αλλά εγώ δεν θέλω να το πιστέψω νομίζω ότι είμαι η μοναδική στην καρδιά του και στο κρεβάτι του !!
Λες να μου λέει ψέμματακια
Έχεις δίκιο Εν τω μεταξύ έχω ξεχάσει να ρωτήσω τον Μήτσο αυριο τι ώρα έχω κομμωτήριο???μονο ο μητσος μπορει να σου δωσει απαντηση σαν ο απολυτα ειδικος
Καλημέρα , μάλλον σε χτύπησε η χθεσινή βότκαΦήμες λένε ότι φλερτάρει και με άλλες αλλά εγώ δεν θέλω να το πιστέψω νομίζω ότι είμαι η μοναδική στην καρδιά του και στο κρεβάτι του !!
Λες να μου λέει ψέμματακια
Τα βρήκαμε ρε χθες το βράδυ. Κάναμε αγριο σεξ.... ο καθένας μόνος του αλλά ήταν τέλεια!! ΧαχαχαEΛΕΟΣ REEEEEEEEEEEEEE θα μας πνιξεις με τον καφε πρωι πρωι
Μωρό μου εσύ!!Καλημερα μοναδική μου αγάπη!!
Πόσο χαιρομαι που γύρισες πάλι σε εμένα!!
Να είμαστε καλά και πάντα ευτυχισμένοι!!
λουλουδακι!!
Γλυκιά μου, δεν ασχολούμαι με κομμωτήρια... Μόνο με σοβαρές υποθέσεις... Δεν είμαι γραμματέας. Αν θες, με το αζημίωτο, να το συζητήσουμεΈχεις δίκιο Εν τω μεταξύ έχω ξεχάσει να ρωτήσω τον Μήτσο αυριο τι ώρα έχω κομμωτήριο???
Οκ...Γλυκιά μου, δεν ασχολούμαι με κομμωτήρια... Μόνο με σοβαρές υποθέσεις... Δεν είμαι γραμματέας. Αν θες, με το αζημίωτο, να το συζητήσουμε
mητσο ειχα εναν γνωστο που την ειχε δει ντεντεκτιβ τον βαζει που λες ο συζηγος να παρακολουθησει την συζηγο μετα απο μια εβδομαδα παρακολουθηση του λεει οκ δεν σε κερατωνει τσιμπαει και το χρημα ο τυπος και την ιδια ημερα το απογευμα του λεει η συζηγος θελω διαζυγιο που θα βαλεις να με παρακολουθησουν κιολαςΓλυκιά μου, δεν ασχολούμαι με κομμωτήρια... Μόνο με σοβαρές υποθέσεις... Δεν είμαι γραμματέας. Αν θες, με το αζημίωτο, να το συζητήσουμε
μην ξοδευσαι νουνα θα πεσει εξω το μαγαζιΟκ...
Θέλω ένα γραμματέα ένα ευρώ την ώρα είναι καλά?
Κοίτα, να έχει σύζυγο η 110 απίθανο.mητσο ειχα εναν γνωστο που την ειχε δει ντεντεκτιβ τον βαζει που λες ο συζηγος να παρακολουθησει την συζηγο μετα απο μια εβδομαδα παρακολουθηση του λεει οκ δεν σε κερατωνει τσιμπαει και το χρημα ο τυπος και την ιδια ημερα το απογευμα του λεει η συζηγος θελω διαζυγιο που θα βαλεις να με παρακολουθησουν κιολας
ω ρε βυζο λα βυζο