nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 11.001
- Πόντοι
- 5.784
Ω να σου γαμ ... δεν σου έχω πει να μην βάζεις το δικό μου μπουρνούζι?
Άμα ξοδεύω τα χρήματά μου τι προίκα θα πάρει ο γαμπρός??μην ξοδευσαι νουνα θα πεσει εξω το μαγαζι
Έλα εσύ να μου το βγάλεις!!Ω να σου γαμ ... δεν σου έχω πει να μην βάζεις το δικό μου μπουρνούζι?
τα σου νουνα θα κρεμαει και το παλτο τουΆμα ξοδεύω τα χρήματά μου τι προίκα θα πάρει ο γαμπρός??
Και θα στο βγάλω, και θα στο βάλω!Έλα εσύ να μου το βγάλεις!!
αντε γαμπρουλη μονο μαγκια κλανια και εξατμιση μου εισαιΈλα εσύ να μου το βγάλεις!!
Πολυζωη με προκαλεί και θα την τιμωρήσω!αντε γαμπρουλη μονο μαγκια κλανια και εξατμιση μου εισαι
μονο στο πιατο δεν στο εδωσε αν το ειχε κανει σε εμενα θα πηγαινα στο ξενοδοχειο και θα την στο μπαλκονι να μας βλεπει ολο το μεταξουργειοΠολυζωη με προκαλεί και θα την τιμωρήσω!
και ειναι και γλυκα και ζουμερα αλοιμονο σε κατι κοτες λυρατεςΜ αρεσει που ηθελες να ερθω να σε σκεπασω χθες και σημερα εχεις βγαλει τα πεπονια σου χυμα σε κοινη θεα!!!!.
θα παει ο γαμπρουλης τωρα ετοιμαζεταιΑμ δεν ειμαι Αθηνα...
Τώρα θα σου δώσω δίκιο...Ανέβα απο το υπόγειο και .......Πολυζωη με προκαλεί και θα την τιμωρήσω!
Για σένα έβαλα τη φώτο Αγάπη μου που είσαι μακριά μας !!Μ αρεσει που ηθελες να ερθω να σε σκεπασω χθες και σημερα εχεις βγαλει τα πεπονια σου χυμα σε κοινη θεα!!!!.
Αχχ φοβήθηκα τώρα!!Πολυζωη με προκαλεί και θα την τιμωρήσω!
Το βλέπετε όλοι! Αλλού τρώει, αλλού πίνει και αλλού πάει και το δίνει!Για σένα έβαλα τη φώτο Αγάπη μου που είσαι μακριά μας !!
Αυτα κανεις και με βασανιζεις......βασανιαρα μου εσυ!!!!!!Για σένα έβαλα τη φώτο Αγάπη μου που είσαι μακριά μας !!
στο διορθωσα λιγοΑυτα κανεις και με βασανιζεις......βυζανιαρα μου εσυ!!!!!!
ΚΑΙΤΙ έχω κρατήσει και για σένα!Το βλέπετε όλοι! Αλλού τρώει, αλλού πίνει και αλλού πάει και το δίνει!