πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.101
- Πόντοι
- 12.056
Άλλος θα λέει παραμύθια στις πελάτισσεςΕ !ο ένας θα φεσώνει την εφορία...ο άλλος το Εφκα ,κάποιος ΔΕΗ και κάποιος τον ιδιοκτήτη του ακινήτου..
Άλλος θα λέει παραμύθια στις πελάτισσεςΕ !ο ένας θα φεσώνει την εφορία...ο άλλος το Εφκα ,κάποιος ΔΕΗ και κάποιος τον ιδιοκτήτη του ακινήτου..
Η νουνα τρελάθηκε...άκου 2 φωτογραφίες.........2 στα 2 σήμερα!
Απίστευτα sexy!
Πολύ ωραία η φωτογραφία σου,αλλά το σουτιέν δεν χρειαζότανε!!!
Εγω ξερω γιατι αλλά δεν με τουμπαιρνει!Η νουνα τρελάθηκε...άκου 2 φωτογραφίες.........
Αλλες οι απαιτήσεις για γαμπρός και άλλες για πελάτης σε ταβέρνα.Μόνο θαλασσινά για να έχουμε και εκλεκτές παρουσίες!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα το φουνταρει το μαγαζι αυτός! Εγώ πέρασα 5 συνεντεύξεις μέχρι να δώσει το οκ στην Έλενα!
Πολυ Loco η νουνα σου....δεν πιανεται με τιποτα.Η νουνα τρελάθηκε...άκου 2 φωτογραφίες.........
Καλλιτεχνική φωτογραφία, σαν να διαφημίζεις εσώρουχα!!!
Εσυ θα τους ρωτάς ποσα σκοπεύουν να χαλάσουν πριν μπουν!!!Αλλες οι απαιτήσεις για γαμπρός και άλλες για πελάτης σε ταβέρνα.
Τέλειες φωτο... Και 2 μαζί. Είδες η Βοτκα...Καλλιτεχνική φωτογραφία, σαν να διαφημίζεις εσώρουχα!!!
Με τον υμνο του Τουμπαμαρα δεν μας τουμπερνει καμια Τσαπερδωνα....ειναι νομος τελεια και παυλα....καλη ακροαση αλανι μου....Εγω ξερω γιατι αλλά δεν με τουμπαιρνει!
Εισ' ωραίος! Δικός μου είσαι συ!Με τον υμνο του Τουμπαμαρα δεν μας τουμπερνει καμια Τσαπερδωνα....ειναι νομος τελεια και παυλα....καλη ακροαση αλανι μου....
Εμμμμ δεν με ήθελες για γυναίκα σου !!Ωχ αμαν αμαν!
Εχω χάσει την μπάλα! Εγώ δεν σε θέλω ή εσύ δεν με θες τελικά? Μήπως δεν θελενομαστε ή θελενομαστε τρελά τελικά?Εμμμμ δεν με ήθελες για γυναίκα σου !!
Δεν πειράζει έχω πολλές προτάσεις!!
Ααα!! δεν ξέρω έχω μπερδευτεί!!Εχω χάσει την μπάλα! Εγώ δεν σε θέλω ή εσύ δεν με θες τελικά? Μήπως δεν θελενομαστε ή θελενομαστε τρελά τελικά?
Ετσι ειναι η στρατηγικη της Σε κανει να νοιωθεις ενοχος χωρις να φταιςΕχω χάσει την μπάλα! Εγώ δεν σε θέλω ή εσύ δεν με θες τελικά? Μήπως δεν θελενομαστε ή θελενομαστε τρελά τελικά?
Α δεν έχω ενοχές! Το φχαριστιεμαι!Ετσι ειναι η στρατηγικη της Σε κανει να νοιωθεις ενοχος χωρις να φταις
Εγώ ένα ήσυχο κοριτσακι είμαι δεν ξέρω από στρατηγικές!!Ετσι ειναι η στρατηγικη της Σε κανει να νοιωθεις ενοχος χωρις να φταις