Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.258
Πίνω και ανθρακούχο νερό !!εσυ πουλακι μου μονο εμφιαλωμενο τιποτα αλλο και μεχρι 2 ποτηρια το πολυ
Πίνω και ανθρακούχο νερό !!εσυ πουλακι μου μονο εμφιαλωμενο τιποτα αλλο και μεχρι 2 ποτηρια το πολυ
καταχρησεις πολλες για αυτο μια ημερα θα σε κλεισουμε στο ανω τον 18 που να ξερεις αυτο περιμενει ο δασκαλος να ενηλικιωθειςΠίνω και ανθρακούχο νερό !!
Εγώ της τα έχω πει, όπως και εσύ..στην 110 να τα πεις εγω δεν εχω αλλαξει γουστα πηγαινω μονο με γυναικες
Οι 50 αποχρωσεις του γκρι ???Εσενα σε έχω στην γκρι λίστα!!
Αφου όπου πάω, τσουπ , πεταγεσαι σαν την πορδή και εσύ! Μην τολμήσω να κάνω κάτι!ο γαμπρουλης με εχει κανει διασημο
να παρω λιγο απο την φημη σου μεντορα μου μην εισαι κακοςΑφου όπου πάω, τσουπ , πεταγεσαι σαν την πορδή και εσύ! Μην τολμήσω να κάνω κάτι!
Θα ανοιξουμε ταβέρνα, οι 7 γαμπροί! Ψάχνουμε άλλους 5!!!να παρω λιγο απο την φημη σου μεντορα μου μην εισαι κακος
Τι ταβέρνα με θαλασσινά?Θα ανοιξουμε ταβέρνα, οι 7 γαμπροί! Ψάχνουμε άλλους 5!!!
θα βαλουμε τον μητσο να κανει face controlΘα ανοιξουμε ταβέρνα, οι 7 γαμπροί! Ψάχνουμε άλλους 5!!!
Μόνο θαλασσινά για να έχουμε και εκλεκτές παρουσίες!Τι ταβέρνα με θαλασσινά?
Θα το φουνταρει το μαγαζι αυτός! Εγώ πέρασα 5 συνεντεύξεις μέχρι να δώσει το οκ στην Έλενα!θα βαλουμε τον μητσο να κανει face control
etsi etsi για αυτο θα παει μπροστα το ρεστωραν το μισελενατοΜόνο θαλασσινά για να έχουμε και εκλεκτές παρουσίες!
Ε !ο ένας θα φεσώνει την εφορία...ο άλλος το Εφκα ,κάποιος ΔΕΗ και κάποιος τον ιδιοκτήτη του ακινήτου..Μόνο θαλασσινά για να έχουμε και εκλεκτές παρουσίες!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα το φουνταρει το μαγαζι αυτός! Εγώ πέρασα 5 συνεντεύξεις μέχρι να δώσει το οκ στην Έλενα!
Όχι 69 αποχρώσεις που μου αρέσει και σαν αριθμός!!Οι 50 αποχρωσεις του γκρι ???
Ο καλύτερος αριθμός!Όχι 69 αποχρώσεις που μου αρέσει και σαν αριθμός!!
και με τις μεγαλες και σκληρες ρωγες τι θα γινεται ??Όχι 69 αποχρώσεις που μου αρέσει και σαν αριθμός!!
Ωχ αμαν αμαν!
Κοιταξε , για να πας στα Οσκαρ ειναι καλο. Για κρεβατοκαμαρα , ουκ εν τω πολλω ( εσωρουχο ) το ευ
Αααχχχ!!!!