Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.276
Γατούλα η αρνάκι εννοούσε??γαμπρουλη ρισκαρεις πολυ εγω στην θεση σου θα αφηνα τους φιλους μας τα ζωα γιατι βλεπω να σε παραχωνει στον κηπο λιπασμα για τα λουλουδακια της
Γατούλα η αρνάκι εννοούσε??γαμπρουλη ρισκαρεις πολυ εγω στην θεση σου θα αφηνα τους φιλους μας τα ζωα γιατι βλεπω να σε παραχωνει στον κηπο λιπασμα για τα λουλουδακια της
μαλλον θα κανει την παπιαΓατούλα η αρνάκι εννοούσε??
καλού κακού, πες στην 110 να σου θυμίσει τις απαιτήσεις της... Να ξέρεις που παςκαλα καλα μετα θα κλαις την ωρα που θα σε βαλει να καθαριζεις κρεμμυδια... στο μονο που εισαι τυχερος δεν θα πλενεις κιλοτες γιατι δεν φοραει
εμενα μητσο να κοψεις το πολυ νερο πιες και κανα bacardi κολακαλού κακού, πες στην 110 να σου θυμίσει τις απαιτήσεις της... Να ξέρεις που πας
Μια πάπια μα τι πάπια ?? μια πάπια με πάπια....μαλλον θα κανει την παπια
Δεν κατάλαβες. Για τον nothorny ήταν, που πάει γυρεύοινταςεμενα μητσο να κοψεις το πολυ νερο πιες και κανα bacardi κολα
και γιατι απαντας σε εμενα λες τελικα να ειμαστε το ενα και το αυτο με τον γαμπρουλη και για αυτο να τον λενε οι κοπελες ο πολυζωης εσυ δεν εισαιΔεν κατάλαβες. Για τον nothorny ήταν, που πάει γυρεύοιντας
Λάθος , ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου....και γιατι απαντας σε εμενα λες τελικα να ειμαστε το ενα και το αυτο με τον γαμπρουλη και για αυτο να τον λενε οι κοπελες ο πολυζωης εσυ δεν εισαι
υστερα φταιω εγω που σε ονομασα πρακτωρ 000Λάθος , ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου....
Πολυζωη έχεις γίνει διάσημος και όλες οι γυναίκες σε ποθουνυστερα φταιω εγω που σε ονομασα πρακτωρ 000
ο γαμπρουλης με εχει κανει διασημοΠολυζωη έχεις γίνει διάσημος και όλες οι γυναίκες σε ποθουν
Ένας γάμος τελείωσε άδοξα πριν καν αρχίσει!!ο γαμπρουλης με εχει κανει διασημο
δεν νομιζω υπαρχει βαθυ αισθημα φαντασου οτι τον προσελαβαν να δουλεψει για την νεα γραμμη του μετροΈνας γάμος τελείωσε άδοξα πριν καν αρχίσει!!
Ναι ρε παιδια, πιείτε κάνα ποτακιεμενα μητσο να κοψεις το πολυ νερο πιες και κανα bacardi κολα
Καλά, άσε εμένα.. Με τον άλλον τι θα κάνουμε που παντρολογιέται σε άλλο νήμα???υστερα φταιω εγω που σε ονομασα πρακτωρ 000
στην 110 να τα πεις εγω δεν εχω αλλαξει γουστα πηγαινω μονο με γυναικεςΚαλά, άσε εμένα.. Με τον άλλον τι θα κάνουμε που παντρολογιέται σε άλλο νήμα???
Ούτε Μωαμεθανός να ήταν....
Και δεν εγινε και γαμος σε βαφτιση κατεληξε!!!!Ένας γάμος τελείωσε άδοξα πριν καν αρχίσει!!
Εγώ αντί για νερό πίνω βοτκα......Ναι ρε παιδια, πιείτε κάνα ποτακι
εσυ πουλακι μου μονο εμφιαλωμενο τιποτα αλλο και μεχρι 2 ποτηρια το πολυΕγώ αντί για νερό πίνω βοτκα......
Ναι ρε παιδια, πιείτε κάνα ποτακι