billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.106
- Πόντοι
- 5.956
Εφτασαααα!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !
Πρωινός πρωινός βλέπω και εσύ έλα να πιούμε μαζί καφέ !!
Εφτασαααα!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !
Πρωινός πρωινός βλέπω και εσύ έλα να πιούμε μαζί καφέ !!
Αργησες λιγο !!!Εφτασαααα!!!
Καλό ταξίδι Έλενα!
Τα καλα νεα της ημερας.Ευχαριστω πολυ αγορια μου γλυκα !
Δεν θα γλιτώσετε εύκολα από μένα σε 3 μέρες θα μαι πίσω !!
Πιστεύω να είσαστε ήσυχα παιδάκια χωρίς εμένα !!Τα καλα νεα της ημερας.
Θα κανουμε την καρδια μας πετρα και θα περιμενουμε.
Ναιιιιιι!Ευχαριστω πολυ αγορια μου γλυκα !
Δεν θα γλιτώσετε εύκολα από μένα σε 3 μέρες θα μαι πίσω !!
Για πεςνομίζω,άλλη έχει κλέψει την καρδιά του!!!!
ΑΘΗΝΑ φυσικα !!Ναιιιιιι!
πίσω στην Αθήνα ελπίζω!
ΚΑΠΟΥ ΕΧΩ ακουσει οτι ο θεος λυπαται τους καλους ανθρωπους μυθος και αυτοΑΘΗΝΑ φυσικα !!
Έχουμε και υποχρεώσεις... Εδώ είμαι , διαβάζω και θα επανέλθωο μητσος εξαφανιστηκε ακομη θα τρεχει θα τον βρεις στον επομενο μαραθωνιο
Κοντά... Γιαυτό καίγεται... Τι νομίζεις, οτι ερωτεύτηκε.... Για να κληρονομήσει , μέχρι και που θα σταματήσει να μιλά...για δες η ημερομηνια ληξης του πια ηταν
Δεν είναι Αθήνα.. Δεν βλέπεις τι γράφει... Έχουν χτυπησει οι ορμόνες τέτοιες μέρες και θα έρθει φουριόζα..Η αλήθεια είναι είχαμε τσακωθεί γιατί με ζήλευε πολύ !!
Αλλά το ταξίδι μας στον Άγιο Δομίνικο ήταν μία μεγάλη ευκαιρία να τα ξαναβρούμε !!
《Οχι δεν ειμαι αθηνα 》
Αλλά το χερι δεν το βάζει στην τσέπη κατά πως λέει ο έγκυρος ΠολυζώηςΨυχούλα είσαι μωρέ...
Είπαμε , μην προκαλείς.. Μόνο υπόγειο , χωρίς μασέλα, καλά είναιΓια εμένα τίποτα που δεν με ξέρεις? 3 μέρες μιλάμε, παραλίγο να παντρευτούμε, με αφήνεις να κοιμάμαι στο υπόγειο χωρίς βρακι και μου παίρνεις και την μασέλα!!
Κερνάω Έλενα…Σε ευχαριστω πολυ !!
Εισαι πολυ ευγενικος !!
Οχι σαν μερικους μερικους που με απαρνήθηκαν για λίγα σουβλάκια !!
Δεν το βαζω στην τσεπη το βαζω αλλου το χερακι μου !!Αλλά το χερι δεν το βάζει στην τσέπη κατά πως λέει ο έγκυρος Πολυζώης