billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.106
- Πόντοι
- 5.956
στην Πίζα είναι ,στην Πολωνία!!!!Αχ τι καλα!! Μπράβο Ελενα! Και εμένα πολύ μαρεσει ο πύργος του Άιφελ... αλλά δεν έχω λεφτά να πάω στην Ισπανία...
στην Πίζα είναι ,στην Πολωνία!!!!Αχ τι καλα!! Μπράβο Ελενα! Και εμένα πολύ μαρεσει ο πύργος του Άιφελ... αλλά δεν έχω λεφτά να πάω στην Ισπανία...
ναι αλλα εγω επειδη ειμαι το καλυτερο βαφτιστηρι θελω τσουρεκι σοκολατας απο τον τερκενληνα περάσετε τέλεια !!!!!
Εμενα μαρεσει ο Άιφελ γιατι γέρνει, εκεί γινόντουσαν και οι αγώνες των μονομάχων και από τα πολλά χοροπηδητα στην εξέδρα άρχισε να γέρνει..στην Πίζα είναι ,στην Πολωνία!!!!
ρε φτανει
Ποια είναι η Αννα590?? Είναι παντρεμένη??
εσυ εισαι για πολυ μεσα αδελφακι μου και δεν σε βλεπω να περνεις εξιτηριοΕμενα μαρεσει ο Άιφελ γιατι γέρνει, εκεί γινόντουσαν και οι αγώνες των μονομάχων και από τα πολλά χοροπηδητα στην εξέδρα άρχισε να γέρνει..
Τις θέλω όλες!!ρε φτανει
και για να μην πέσει, αρχίσανε τις παρτουζες (αρχαιστι οργια) στο υπόγειο!!!Εμενα μαρεσει ο Άιφελ γιατι γέρνει, εκεί γινόντουσαν και οι αγώνες των μονομάχων και από τα πολλά χοροπηδητα στην εξέδρα άρχισε να γέρνει..
Από μέσα σας γράφω...εσυ εισαι για πολυ μεσα αδελφακι μου και δεν σε βλεπω να περνεις εξιτηριο
τελος τηλεφωνο αμεσα στον διοικητη του δρομαιτειου να σε μαζεψει τωραΑπό μέσα σας γράφω...
Ναι ναι , τα γνωστά σε όλους όργια του Νέρωνα!!! (Καλιγούλα)!!και για να μην πέσει, αρχίσανε τις παρτουζες (αρχαιστι οργια) στο υπόγειο!!!
σε σκηνοθεσία Mario salieri!!!Ναι ναι , τα γνωστά σε όλους όργια του Νέρωνα!!! (Καλιγούλα)!!
Παραγωγή Αργύρη Σαλιαρελη!σε σκηνοθεσία Mario salieri!!!
έλα ρε,δεν το ξερα!!!!Παραγωγή Αργύρη Σαλιαρελη!
bon appetit
Μεγαλη τιμη για την πολη που φιλοξενει δυο κουκλαρες.Θεσσαλονικη ειναι οι 2 μπουμπουδες !
Ελενα 110 και αννα 590 !!
Εκδρομουλααααα !!
Φοβερό φαγητό
και τρίγωνα μην ξεχάσεις!!!!!1ναι αλλα εγω επειδη ειμαι το καλυτερο βαφτιστηρι θελω τσουρεκι σοκολατας απο τον τερκενλη
Ελεύθερες έχει μονο στα άλλα νηματα που κυκλοφορείς..... Εδώ τέλος, μόνο η 110 όταν σε ξετιμωρήσει θα δούμε
Ποια είναι η Αννα590?? Είναι παντρεμένη??
όπα και ριζότο , σε κυριλέ πιάτο