πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.706
- Πόντοι
- 12.056
για δες η ημερομηνια ληξης του πια ητανΑκουσε για γαμο με την Ελενα 110 και έτρεξε να σωθει !!
Όπου φύγει φύγει .............
για δες η ημερομηνια ληξης του πια ητανΑκουσε για γαμο με την Ελενα 110 και έτρεξε να σωθει !!
Όπου φύγει φύγει .............
Μητσε μητσε εισαι εδω ??Φτου κακα,
Δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι!!1
ξεχασε τον πηρε τα γρηγορα τρενα του κουλη και πρεπει να εχει φτασει ηδη λιανοκλαδι και να τρωει σουβλακιαΜητσε μητσε εισαι εδω ??
Βάζω την καμπαρντίνα μου και σε ακολουθώ !!!
Οπου και να παει οσα σουβλακια και να φαει παλι σε εμενα θα γυρισει !!ξεχασε τον πηρε τα γρηγορα τρενα του κουλη και πρεπει να εχει φτασει ηδη λιανοκλαδι και να τρωει σουβλακια
Οπου και να παει οσα σουβλακια και να φαει παλι σε εμενα θα γυρισει !!
Είμαι το λιμανάκι του !!
Υ..Γ... Υπάρχει άντρας που προτιμάει τα σουβλάκια από μένα ???
Μπορούμε να φαμε και μαζί σουβλάκια για να μην γίνεται σύγκρισηΟπου και να παει οσα σουβλακια και να φαει παλι σε εμενα θα γυρισει !!
Είμαι το λιμανάκι του !!
Υ..Γ... Υπάρχει άντρας που προτιμάει τα σουβλάκια από μένα ???
Σε ευχαριστω πολυ !!Μπορούμε να φαμε και μαζί σουβλάκια για να μην γίνεται σύγκριση
Ευτυχως που τόνισα το "σοβαρα".. αφου με τον Βασσαλο έχετε μαλώσει, με κοροϊδεύεις??
Η αλήθεια είναι είχαμε τσακωθεί γιατί με ζήλευε πολύ !!Ευτυχως που τόνισα το "σοβαρα".. αφου με τον Βασσαλο έχετε μαλώσει, με κοροϊδεύεις??
Απο τα αγαπημενα μουΚάνοντας παρέα στη μοναξιά μου κρύβω την ψυχή μου πίσω από το δικό μου χάρτινο κάστρο.
Μιλω με τα αστέρια που με κοιτούν και μέσα από τη λάμψη τους καθρέφτιζουν τη μορφή σου.
Ακούω τον παφλασμό των κυμάτων τη φωνή σου και δεν είμαι μόνη.
Η μοναξιά δίπλα σε ανθρώπους πονάει γίνεται αφόρητη... Μα μου αρέσει η δική μου μοναξιά.
Η μοναξιά που ξενυχτάει μαζί μου που γεμίζει τις άδειες μου μέρες που μου κάνει παρέα όταν είμαι πραγματικά μόνη ..
Μοναξιά μου σε ευχαριστώ!
Και δικο μου αγαπημενο τραγουδιΑπο τα αγαπημενα μου
Πυξ Λαξ το αγαπημενο μου συκροτημα.Και δικο μου αγαπημενο τραγουδι
Όντως καταπληκτικό συγκρότημα και πολύ ωραία φωνή !!Πυξ Λαξ το αγαπημενο μου συκροτημα.
Εμένα αγαπημένος μου τραγουδιστής είναι ο Αλκίνοος Ιωαννίδης !!Πυξ Λαξ το αγαπημενο μου συκροτημα.
Αυτο ειναι το αγαπημενο μου απο τον Ιωαννιδη. Θυμαμαι φοιτητης. Ομορφα χρονια.Εμένα αγαπημένος μου τραγουδιστής είναι ο Αλκίνοος Ιωαννίδης !!
Καταπληκτική φωνή και εξαιρετικά τραγούδια!!
Με πολύ αγάπη!Κάνοντας παρέα στη μοναξιά μου κρύβω την ψυχή μου πίσω από το δικό μου χάρτινο κάστρο.
Μιλω με τα αστέρια που με κοιτούν και μέσα από τη λάμψη τους καθρέφτιζουν τη μορφή σου.
Ακούω τον παφλασμό των κυμάτων τη φωνή σου και δεν είμαι μόνη.
Η μοναξιά δίπλα σε ανθρώπους πονάει γίνεται αφόρητη... Μα μου αρέσει η δική μου μοναξιά.
Η μοναξιά που ξενυχτάει μαζί μου που γεμίζει τις άδειες μου μέρες που μου κάνει παρέα όταν είμαι πραγματικά μόνη ..
Μοναξιά μου σε ευχαριστώ!
Εμένα αγαπημένος μου τραγουδιστής είναι ο Αλκίνοος Ιωαννίδης !!
Καταπληκτική φωνή και εξαιρετικά τραγούδια!!