πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.827
- Πόντοι
- 12.056
το μονο που δεν χρειαζεται ειναι δικηγορο σε εναν καινουργιο ζουρλομανδυα δεν θα ελεγε οχιΕίπε ο Αλέξης Κούγιας!!!
το μονο που δεν χρειαζεται ειναι δικηγορο σε εναν καινουργιο ζουρλομανδυα δεν θα ελεγε οχιΕίπε ο Αλέξης Κούγιας!!!
Δεν τον χρειάζομαι τον δικηγόρο Είμαι η δικηγόρος του εαυτού μου !το μονο που δεν χρειαζεται ειναι δικηγορο σε εναν καινουργιο ζουρλομανδυα δεν θα ελεγε οχι
ποδιτσα ομως θελεις εεεΔεν τον χρειάζομαι τον δικηγόρο Είμαι η δικηγόρος του εαυτού μου !
Γυμνή στην κουζίνα φορώντας μόνο μία ποδίτσα !!ποδιτσα ομως θελεις εεε
ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΓυμνή στην κουζίνα φορώντας μόνο μία ποδίτσα !!
Α μπα, ΚΑΙ εδω είσαι Πολυζώη φιλε μου???ποδιτσα ομως θελεις εεε
Αααα !! είσαι καινούργιος στην παρεα και δεν το ξέρεις!!Α μπα, ΚΑΙ εδω είσαι Πολυζώη φιλε μου???
Φυσικά σε εσένα είναι.... Να μην ξέρουμε που θα δώσουμε το κορίτσι....Το μυαλό σου σε εμένα ειναι...παραδέξου το..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είμαι ρομαντικός εγω αγάπη μου δεν με νοιαζουν τα χωράφια ... πρόβατα έχεις??
Τα σιγανά ποταμάκια μα φοβάσαι...Πέρα από την πλάκα, δεν μπορώ να σε φανταστώ λυκαινα...μου βγάζεις μια ήρεμη αυρα... ρομαντική και τέτοια... η μας δουλεύεις ψιλό γαζί...
Μήτσο το βλέπω στο τέλος εσένα θα παντρευτώ είτε το θέλεις είτε όχι !!Φυσικά σε εσένα είναι.... Να μην ξέρουμε που θα δώσουμε το κορίτσι....
Μην ξεχνάς 25-26 πιπίνι είναι
Φτου κακα,Μήτσο το βλέπω στο τέλος εσένα θα παντρευτώ είτε το θέλεις είτε όχι !!
Με το ζορι ...........
το εξεθεσες το κοριτσι και θα το παρεις γιατι εμεις στην μανη καθαριζουμε με κλινεξΦτου κακα,
Δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι!!1
Έλα τώρα που μου κάνεις και το δύσκολο !!Φτου κακα,
Δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι!!1
ειδικα αυτο το τελευταιο Η ΕΛΕΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣΈλα τώρα που μου κάνεις και το δύσκολο !!
Είμαι καλό κορίτσι
νοικοκυροκόριτσο!!
Και προπάντων δεν μιλάω καθόλου στόμα έχω και μιλιά δεν έχω !
Ασε ξέρω... όλα τα ξερω εγω... μέχρι που μένει ξέρω...Φυσικά σε εσένα είναι.... Να μην ξέρουμε που θα δώσουμε το κορίτσι....
Μην ξεχνάς 25-26 πιπίνι είναι
κανε μια επαφη ποτε δεν ξερεις η μαλλον ολα τα ξερειςΑσε ξέρω... όλα τα ξερω εγω... μέχρι που μένει ξέρω...
ο μητσος εξαφανιστηκε ακομη θα τρεχει θα τον βρεις στον επομενο μαραθωνιο
Ακουσε για γαμο με την Ελενα 110 και έτρεξε να σωθει !!ο μητσος εξαφανιστηκε ακομη θα τρεχει θα τον βρεις στον επομενο μαραθωνιο