Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.368
- Πόντοι
- 456
Μπράβο! Δικιά μου είσαι εσύ. Ο κλάδος μου είναι.Πολλά βιβλία διαβάζω τα περισσότερα αφορούν την ψυχολογία του ανθρώπου !!
Διαβάζεις περισσότερο για το συμπεριφορικό;
Μπράβο! Δικιά μου είσαι εσύ. Ο κλάδος μου είναι.Πολλά βιβλία διαβάζω τα περισσότερα αφορούν την ψυχολογία του ανθρώπου !!
Μαύρη αράχνη έμπλεξεςΘα σε καλούσα ρε, μην σκας... το κορίτσι εδώ δεν ξέρω που το πάει... με σαγηνεύει...
Και εγώ εδώ βλέπω το survivor να δούμε πότε επιτέλους θα νικήσουν αυτοί οι μπλε να φάνε κάνα φαγάκι...........Μια χαρά εδώ σπίτι...χουζουρευω στο κρεβάτι
Σκληρή γυναίκα τους μπλέκω στα δίχτυα μου..............Μαύρη αράχνη έμπλεξες
Επειδή τα παληκάρια είναι φρέσκο εδώ μέσα τους δίνω τις συστάσειςΣκληρή γυναίκα τους μπλέκω στα δίχτυα μου..............
Να σου πω την αλήθεια φέτος δεν μου πολυαρέσει το έχουν κάνει πολύ reality..........Αμάν όλοι με το survivor..... εγω ακούω μουσική...
Πες τους ότι είμαι ήσυχο κορίτσι και σοβαροΕπειδή τα παληκάρια είναι φρέσκο εδώ μέσα τους δίνω τις συστάσεις
Άγριο νιατοΝα σου πω την αλήθεια φέτος δεν μου πολυαρέσει το έχουν κάνει πολύ reality..........
Τι να κάνω δεν είμαι στην Αθήνα να γυρνάω στα μπαράκια..........
Εγώ να πω ψέματα...ποτέ νουνα....Πες τους ότι είμαι ήσυχο κορίτσι και σοβαρο
Δεν είσαι Αθήνα? Σε χωριό εγω δεν μένω!Να σου πω την αλήθεια φέτος δεν μου πολυαρέσει το έχουν κάνει πολύ reality..........
Τι να κάνω δεν είμαι στην Αθήνα να γυρνάω στα μπαράκια..........
Ναι πολύ άγριο νιάτο αν ξενυχτήσω μετά θέλω δυο μέρες να συνέλθω!!Άγριο νιατο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ να πω ψέματα...ποτέ νουνα....
Δεν τους μαγειρευεις κατι που το εχεις να το στειλεις με ταπερακι.Και εγώ εδώ βλέπω το survivor να δούμε πότε επιτέλους θα νικήσουν αυτοί οι μπλε να φάνε κάνα φαγάκι...........
Πας για σογαμπρος.... Δεν σε βλέπω να ξεχειμωνιαζειςΔεν είσαι Αθήνα? Σε χωριό εγω δεν μένω!
Καλά παντρέψου με εσύ και θα σε πάρω να πάμε να ζήσουμε στον Άγιο Δομίνικο.............Δεν είσαι Αθήνα? Σε χωριό εγω δεν μένω!
Λόγω κακοκαιρίας Φυσικό είναι Ωχχ αν κοπεί το ρεύμα θα ουρλιάξω δεν μπορώ το σκοτάδι.......Εμμμ... έχει γίνει σίριαλ φάση.. πάντως παιδιά βλέπω να γίνεται blackout κάθε 3 και λίγο τρεμοπαίζουν τα φώτα....
Μάλλον στον Άγιο ΠαντελεήμοναΚαλά παντρέψου με εσύ και θα σε πάρω να πάμε να ζήσουμε στον Άγιο Δομίνικο.............
Ετσι πως θα δει τι κουκλαρα εισαι. Να βρεις κερακια.Λόγω κακοκαιρίας Φυσικό είναι Ωχχ αν κοπεί το ρεύμα θα ουρλιάξω δεν μπορώ το σκοτάδι.......
Έλα να μου κάνεις παρέα
Στην αγκαλιά της Ελενας μωρό μου δεν κρυώνει ποτέ κανένας........Χμμμ ....θα με ζεστάνεις όμως έτσι? γιατί χωρίς ρεύμα θα κρυώνω.......
Σου έχει μείνει θερμότητα από τα πολλά ηλεκτροσόκΣτην αγκαλιά της Ελενας μωρό μου δεν κρυώνει ποτέ κανένας........