Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 105.988
Κλαιωωωωωω .....Σου έχει μείνει θερμότητα από τα πολλά ηλεκτροσόκ
Χαχαχαχαχα
Τι φταίω εγώ για λίγο με κράτησαν και μετά με αφήσανε δεν με άντεξαν.........
Κλαιωωωωωω .....Σου έχει μείνει θερμότητα από τα πολλά ηλεκτροσόκ
Καρδούλα μου μη δίνεις πολλή σημασία στο βάθος είμαστε σοβαρά παιδιά......(χα χα χα χα,χα χα )Τέλεια μωράκι...θα μείνω στη αγκαλιά σου μέχρι να λιώσουν τα χιόνια!
Τώρα ψάχνεις το κορόιδακι της δεσποινίδαςΚλαιωωωωωω .....
Χαχαχαχαχα
Τι φταίω εγώ για λίγο με κράτησαν και μετά με αφήσανε δεν με άντεξαν.........
Πάλι ψέματα λεςΚαρδούλα μου μη δίνεις πολλή σημασία στο βάθος είμαστε σοβαρά παιδιά......(χα χα χα χα,χα χα )
Λέω ψέματα να τον κατάφερω να παραμείνει στην παρέα μας γιατί όποιος καινούργιος μπαινει μετά από λίγες μέρες φεύγει δε μας αντέχει για πολύ.............Τώρα ψάχνεις το κορόιδακι της δεσποινίδας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάλι ψέματα λες
Το νήμα είναι ειδικών δυνάμεων....στην καλύτερη οι μόνιμοι έχουμε κάνει 1διαβολοεβδομαδα και 2 σχολές πολεμουΛέω ψέματα να τον κατάφερω να παραμείνει στην παρέα μας γιατί όποιος καινούργιος μπαινει μετά από λίγες μέρες φεύγει δε μας αντέχει για πολύ.............
Γιατι τι εχουμε. Ειμαστε μια ομορφη παρεα.Λέω ψέματα να τον κατάφερω να παραμείνει στην παρέα μας γιατί όποιος καινούργιος μπαινει μετά από λίγες μέρες φεύγει δε μας αντέχει για πολύ.............
Εγώ είμαι η αρχηγός σας και σας εκπαιδεύω............Το νήμα είναι ειδικών δυνάμεων....στην καλύτερη οι μόνιμοι έχουμε κάνει 1διαβολοεβδομαδα και 2 σχολές πολεμου
Εσύ νουνα ούτε μια ημέρα δεν θα αντέξεις κρύο πείνα και πολύ μπιχλαΕγώ είμαι η αρχηγός σας και σας εκπαιδεύω............
Τέτοια εκπαιδεύτρια θέλουμεΕγώ είμαι η αρχηγός σας και σας εκπαιδεύω............
Εσύ στο πέταμα έχεις ειδικότητα
Εδώ που μένω δεν χιονίζει ποτέ γιατί δεν το έχει ούτε ο χάρτης !!Έλενα ακόμα δεν χιόνισε στο χωριό? Στο χωριό στις Μαλδίβες ζεις?
Άρχοντα θα σε έχει...με ιδιόκτητο κοπάδιΈλενα ακόμα δεν χιόνισε στο χωριό? Στο χωριό στις Μαλδίβες ζεις?
Σε ευχαριστω πολυ !!Τέτοια εκπαιδεύτρια θέλουμε
Οι συναντήσεις γίνονται με χαρτί πειρατικού θησαυρού.. 69 άτομα έχουν χαθεί μέχρι τώρα..Εδώ που μένω δεν χιονίζει ποτέ γιατί δεν το έχει ούτε ο χάρτης !!
Χα χα χα χα χα χα
Εγω που ειμαι στον χαρτη η πανεμορφη φατσουλα μουΟι συναντήσεις γίνονται με χαρτί πειρατικού θησαυρού.. 69 άτομα έχουν χαθεί μέχρι τώρα..
Κρύβεσαι κάτω από το ΧΕγω που ειμαι στον χαρτη η πανεμορφη φατσουλα μου
γλυκυτατα πατουσακια και φαγωμα με την μια κ.Ελενα.
Κάποια έβαψε νυχάκια σήμερα!!