Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 105.984
Αν με φας να δούμε πώς θα με χωνέψεις μετά !!γλυκυτατα πατουσακια και φαγωμα με την μια κ.Ελενα.
Αν με φας να δούμε πώς θα με χωνέψεις μετά !!γλυκυτατα πατουσακια και φαγωμα με την μια κ.Ελενα.
αφου εισαι ατελειωτη γυναικα.Αν με φας να δούμε πώς θα με χωνέψεις μετά !!
Ραντεβου με οφθαλμίατρο έκλεισες???Μια χαρα εισαι κουκλακι !!
Χαχαχαχαχαχαχα!!
Πρόσεξε μην βαριστομαχιάσεις μετα την νηστείαΑυτή την εβδομάδα είμαι σε περίοδο νηστείας!
2 μέρες χωρίς να έχεις πιεί... Άμα πιεί, άστα.... μέχρι και που παντρεύεταιΝαι πολύ άγριο νιάτο αν ξενυχτήσω μετά θέλω δυο μέρες να συνέλθω!!
Άρα εμείς που αντέχουμε καιρό, πρέπει κάπως να αμειφθούμεΛέω ψέματα να τον κατάφερω να παραμείνει στην παρέα μας γιατί όποιος καινούργιος μπαινει μετά από λίγες μέρες φεύγει δε μας αντέχει για πολύ.............
Σε ευχαριστώ πολύΣε ευχαριστω πολυ !!
Χαρίζω λουλουδακια σήμερα να σου χαρίσω και εσένα ένα.......
Γιατί για γυμνή φωτό δεν με βλεπω
Τι θέλεις????Σε ευχαριστώ πολύ
Και μια γυμνή φωτό σε πρώτη ευκαιρία...!
ακριβώς ετσι,πολύ τυχερές οι γυναίκες σε σχέση με τους άντρες!Η πυκνότητα των υποδοχέων ηδονής στην κλειτορίδα ήταν σε ποικιλία και αριθμό 14 φορές μεγαλύτερη από την αντίστοιχη της βαλάνου .
Αυτό σημαίνει βέβαια καλύτερος πιο εύκολος και πιο έντονος οργασμός.
Επιπλέον μία άλλη έρευνα αναφέρει Πως μία γυναίκα μπορεί να βιώσει τέσσερα διαφορετικά είδη οργασμων κάτι που δεν μπορεί ο άντρας .
Κλειτοριδικο κολπικό ένα συνδυαστικό οργασμό αυτων των δύο και στο τέλος πολλαπλούς οργασμούς......
Καλημερα. Οχι μονο οργασμου αλλα και ανορθωσης......μακρια απο εμας. Αλλα ευτυχως με το κοριτσακι μας δεν προκειται να συμβει ποτε.ακριβώς ετσι,πολύ τυχερές οι γυναίκες σε σχέση με τους άντρες!
άσε που όσο περνάει η ηλικία οι γυναίκες βελτιώνονται στην ικανότητα επίτευξης οργασμού ενώ οι άντρες......άσε!
χιονίζει πολύ!Καλημερα. Οχι μονο οργασμου αλλα και ανορθωσης......μακρια απο εμας. Αλλα ευτυχως με το κοριτσακι μας δεν προκειται να συμβει ποτε.
Χιονιζει μηπως;
Φωτογραφία δεν βλέπωχιονίζει πολύ!
Την εβαλε αλλα μερα απο 15 sec αυτοκαταστραφηκε.Φωτογραφία δεν βλέπω
Κάποτε για μια παραγγελια ο Νίκος Κοεμτζής έφαγε κόσμο ... θέλεις να έχουμε κάνα φονικόΚαλημέρα Ελενάκι από την χιονισμένη Αθήνα κομπινεζον αν φτιάχνει τον άλλον κατά παραγγελία φοράς ?
Σε αυτό είσαι αυθεντία
Καλημερα αγορια μου !!
Κανω την παπια ....χα χα χα χα χα
Καλημέρα αγάπη μου, στο κρεβάτι σε περιμένει το πρωινό σου!
Καλημερα αγορια μου !!
Κανω την παπια ....χα χα χα χα χα
Εσένα τα θέλει ο κωλος σου....Καλημέρα αγάπη μου, στο κρεβάτι σε περιμένει το πρωινό σου!
Ωωωωω !!!Καλημέρα αγάπη μου, στο κρεβάτι σε περιμένει το πρωινό σου!