Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.730
- Πόντοι
- 5.956
Δεν εχουν καταλαβει τι χανουν για αυτο. Εμεις που ξερουμε ομως δεν το κουναμε.Εφυγαν νυχτα ........
Δεν εχουν καταλαβει τι χανουν για αυτο. Εμεις που ξερουμε ομως δεν το κουναμε.Εφυγαν νυχτα ........
Τίποτα δεν σου ξεφεύγει ολα τα ξέρεις !!Πολλά βάζεις.... Σε άλλο νήμα τον είδα για καιρό... Εδώνα δούμε ... Και άλλοι εμφανίστηκαν , πήραν λουλούδι και την έκαναν....
Αστυνομος ΜπεκαςΤίποτα δεν σου ξεφεύγει ολα τα ξέρεις !!
Ο αστυνόμος Σαΐνης είσαι??
μάλλον ο Ηρακλής Πουαρω!!!Τίποτα δεν σου ξεφεύγει ολα τα ξέρεις !!
Με κατασκοπευουν Έλενα, προσπαθούν να δουν πως γοητευω τις γυναίκες... το άρωμα μου φταίει και τα μάτια μου τα αλληθωρα !!Τίποτα δεν σου ξεφεύγει ολα τα ξέρεις !!
Μήπως ζήλεψαν το μεγάλο έρωτα μας?????Με κατασκοπευουν Έλενα, προσπαθούν να δουν πως γοητευω τις γυναίκες... το άρωμα μου φταίει και τα μάτια μου τα αλληθωρα !!
Αγαπά με τις ώρες που μπορείς, αγαπά με πότε μην μ'αρνηθεις....Μήπως ζήλεψαν το μεγάλο έρωτα μας?????
Αγαπηθήκαμε Χωρίς να έχουμε συναντηθεί ποτέ......
Τωρα εξυγουνται ολα.....
Όταν ζεσταίνεσαι και κυκλοφορείς στο σπίτι σου με το φανελάκι.....
Οι γυναικες παντα ειναι πιο τυχερες σε ολα !!Τωρα εξυγουνται ολα.....
Από και κλείεται.Οι γυναικες παντα ειναι πιο τυχερες σε ολα !!
Καταρχάς θα σας πω κάτι άλλο που δεν το ξέρετε ο οργασμός της γυναίκας είναι πέντε φορές πιο δυνατός και έντονος από του άντρα!!
Σαίνης ποτέ... Τα γεγονότα μιλούν μόνα τους... Όλο γαμπρούς ακούω αλλά κουφέτα δεν βλέπω..Τίποτα δεν σου ξεφεύγει ολα τα ξέρεις !!
Δάσκαλε φτάσαμε στο σημείο, να σου διδάσκει και εσύ να ακούς!!!!!!!!!!!!!!Οι γυναικες παντα ειναι πιο τυχερες σε ολα !!
Καταρχάς θα σας πω κάτι άλλο που δεν το ξέρετε ο οργασμός της γυναίκας είναι πέντε φορές πιο δυνατός και έντονος από του άντρα!!
Καλά στεφανα..... Και εγώ πάντα διαθέσιμος οδηγός να σε πάω στην εκκλησιά...Μήπως ζήλεψαν το μεγάλο έρωτα μας?????
Αγαπηθήκαμε Χωρίς να έχουμε συναντηθεί ποτέ......
Ε ωραίο. Μην ξεχνάς οτι η μικρή είναι 25-26 χρονών. Δεν την λες πιπίνι αλλά μόλις βγήκε απο την κατηγορία....Δικιά σουΑ εδώ είμαι επισκέπτης απλός τυπε... όπως έχω δηλώσει επανειλημμένα είμαι πιπινολαγνος ... απλά το νήμα της @Ελενα110 είναι το πιο "πολιτισμενο" του site...και χαίρομαι που υπάρχει αυτο το νήμα...
Σε ποιαν αναφέρεσαι? Γενικά το target group μου είναι σίγουρα κάτω των 28... στην ηλικία μου και το 25-26 πιπίνι το λέω...Ε ωραίο. Μην ξεχνάς οτι η μικρή είναι 25-26 χρονών. Δεν την λες πιπίνι αλλά μόλις βγήκε απο την κατηγορία....Δικιά σου
Η πυκνότητα των υποδοχέων ηδονής στην κλειτορίδα ήταν σε ποικιλία και αριθμό 14 φορές μεγαλύτερη από την αντίστοιχη της βαλάνου .Από και κλείεται.
Στην 110 αναφέρομαι... Αν διαβάσεις κάτι σελίδες πίσω, τόσο την έχουμε χωρίς ταυτότητα/...... Ο γαμπρός να προσέχειΣε ποιαν αναφέρεσαι? Γενικά το target group μου είναι σίγουρα κάτω των 28... στην ηλικία μου και το 25-26 πιπίνι το λέω...
Για τα διαφορετικά είδη οργασμών το ξέρω ότι ισχύει. Για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος.Η πυκνότητα των υποδοχέων ηδονής στην κλειτορίδα ήταν σε ποικιλία και αριθμό 14 φορές μεγαλύτερη από την αντίστοιχη της βαλάνου .
Αυτό σημαίνει βέβαια καλύτερος πιο εύκολος και πιο έντονος οργασμός.
Επιπλέον μία άλλη έρευνα αναφέρει Πως μία γυναίκα μπορεί να βιώσει τέσσερα διαφορετικά είδη οργασμων κάτι που δεν μπορεί ο άντρας .
Κλειτοριδικο κολπικό ένα συνδυαστικό οργασμό αυτων των δύο και στο τέλος πολλαπλούς οργασμούς......
Λείπεις, άφησε πάλι το γυμναστήριο και το έριξες στο διάβασμα... Αυτά σου βάζει ο δάσκαλος........Η πυκνότητα των υποδοχέων ηδονής στην κλειτορίδα ήταν σε ποικιλία και αριθμό 14 φορές μεγαλύτερη από την αντίστοιχη της βαλάνου .
Αυτό σημαίνει βέβαια καλύτερος πιο εύκολος και πιο έντονος οργασμός.
Επιπλέον μία άλλη έρευνα αναφέρει Πως μία γυναίκα μπορεί να βιώσει τέσσερα διαφορετικά είδη οργασμων κάτι που δεν μπορεί ο άντρας .
Κλειτοριδικο κολπικό ένα συνδυαστικό οργασμό αυτων των δύο και στο τέλος πολλαπλούς οργασμούς......
Ααα νομιζα οτι αναφέρεσαι σε εμένα και συγκεκριμένο κορίτσι....Στην 110 αναφέρομαι... Αν διαβάσεις κάτι σελίδες πίσω, τόσο την έχουμε χωρίς ταυτότητα/...... Ο γαμπρός να προσέχει
Ρώτα και τον Πολυζώη....