πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.085
- Πόντοι
- 12.056
Να σου κάνω δώρο μια τραπεζαρία με 6 καρέκλεςΟύτε εμένα μου αρέσουν τα κρεβάτια προτιμώ τα τραπέζια!
Να σου κάνω δώρο μια τραπεζαρία με 6 καρέκλεςΟύτε εμένα μου αρέσουν τα κρεβάτια προτιμώ τα τραπέζια!
Όχι βέβαια,τρώγοντας αγοράκια όλων των ηλικιών!!!Εμμμμ !!
Πώς νομίζεις διατηρώ το κορμί μου τρώγοντας χαλβά Φαρσάλων???
Δώρο μου τις έχουνε φέρει δεν τις έχω αγοράσει.........Καταξοδευτηκες πάλι... Σοκολάτα Σκλαβενίτης η τσιγγοια σου είναι πιο άσπρη από το χιόνι
3 σοκολατες σου πηρε. Θα χιονισει.Καταξοδευτηκες πάλι... Σοκολάτα Σκλαβενίτης η τσιγγουνια σου είναι πιο άσπρη από το χιόνι
Εγω ερχομαι αλλα δεν ξερω να θα βγαλουμε τελικα φωτογραφια. Μαλλον για αλλα μας βλεπω.
κάπως έτσι?Επειδή εμενα δεν μαρεσουν τα κρεβάτια, γίνεται να φοράς μόνο την ποδια όταν το φτιάχνεις? Και θα δεις τι γλυκό θα σου φτιάξω εγώ..
Το περίμενα εσύ να βγάλεις έξω το πορτοφόλι σου...προτιμάς να βγάλεις το βρακί σουΔώρο μου τις έχουνε φέρει δεν τις έχω αγοράσει.........
έρχομαι τώρα με παγωτό σοκολάτα!
εγώ βάζω ιδέες,εσυ θα ποζάρεις για μενα?Ωραια φωτο !!
Βαζε μου ιδεες !!
Εεεε !! ..πως σήμερα το εβγαλα μια βόλτα το πρωί το πορτοφόλι μου!!Το περίμενα εσύ να βγάλεις έξω το πορτοφόλι σου...προτιμάς να βγάλεις το βρακί σου
Από ιδέες είσαι φουλ .. δεν βλέπω να ξεβρακωνεσαιΩραια φωτο !!
Βαζε μου ιδεες !!
Από σήμερα παίρνεις προαγωγή θα εισαι ο προσωπικός μου φωτογράφος!!εγώ βάζω ιδέες,εσυ θα ποζάρεις για μενα?
Σπαγγοραμενη... τσιγγουνα... καβούρια έχεις στην τσάντα σουΕεεε !! ..πως σήμερα το εβγαλα μια βόλτα το πρωί το πορτοφόλι μου!!
Μαζεύω την προίκα μου χωρίς προίκα ποιος θα με παντρευτεί ??Σπαγγοραμενη... τσιγγουνα... καβούρια έχεις στην τσάντα σου
Ωωωωωω!!Από σήμερα παίρνεις προαγωγή θα εισαι ο προσωπικός μου φωτογράφος!!
Πρέπει να πάρεις σβαρνα τα ψυχιατρικά ιδρύματα όλης της Ελλάδας....μόνο ο Έλληνας μέγας Ναπολέων θα επερνε τέτοιο ρίσκοΜαζεύω την προίκα μου χωρίς προίκα ποιος θα με παντρευτεί ??
Αστεφανωτη με βλέπω κυρία κοκοβίκου...........
Καλα θα περασουμε μου φαίνεται...Ούτε εμένα μου αρέσουν τα κρεβάτια προτιμώ τα τραπέζια!
Ξέρεις πόσες προτάσεις γάμου έχω??Πρέπει να πάρεις σβαρνα τα ψυχιατρικά ιδρύματα όλης της Ελλάδας....μόνο ο Έλληνας μέγας Ναπολέων θα επερνε τέτοιο ρίσκο