nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 11.010
- Πόντοι
- 5.784
Άπαπα... βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου , κι αυτό ειναι μείον μου, κι αυτό είναι μείον μου!
Πριν λίγο έφτιαξα χαλβά Φαρσάλων ελάτε να σας κεράσω!
Άπαπα... βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου , κι αυτό ειναι μείον μου, κι αυτό είναι μείον μου!
Πριν λίγο έφτιαξα χαλβά Φαρσάλων ελάτε να σας κεράσω!
Σας καλοπιανω με το γλυκό ή Πονηρούλα για να μη μου ζητήσετε καμιά γυμνή φωτό...........WOW!!!
πόσα ταλέντα έχεις!!!!
πόσο τυχεροί που σε έχουμε!!!
έλα μωρέ, τι ψυχή έχει μια φωτο!Σας καλοπιανω με το γλυκό ή Πονηρούλα για να μη μου ζητήσετε καμιά γυμνή φωτό...........
Δάσκαλε πάλι μερολιπτης...Σε βρηκαν μικρη και προσπαθουν να σε εκμεταλευτουν. Χαρα θεου ειναι εξω. Οριστε οι αποδειξεις.
Πού ήσουν εσύ παιδί μου τώρα ξύπνησες ???Δάσκαλε πάλι μερολιπτης...
Η αδυναμιες δεν κρυβονται..τι να κανω.Δάσκαλε πάλι μερολιπτης...
Άμα σου αρέσει τόσο πολύ αγόρι μου να σου φτιάξω ένα χαλβά τσάκα τσάκα.........Άπαπα... βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου , κι αυτό ειναι μείον μου, κι αυτό είναι μείον μου!
Ψεκαζει για να χιονησει.Πού ήσουν εσύ παιδί μου τώρα ξύπνησες ???
Δεν νομίζω να πήγες πάλι καμιά βολτίτσα χωρίς εμένα??
Έχω λουφαξει μια χιονίζει μια σταματάειΠού ήσουν εσύ παιδί μου τώρα ξύπνησες ???
Δεν νομίζω να πήγες πάλι καμιά βολτίτσα χωρίς εμένα??
Επειδή εμενα δεν μαρεσουν τα κρεβάτια, γίνεται να φοράς μόνο την ποδια όταν το φτιάχνεις? Και θα δεις τι γλυκό θα σου φτιάξω εγώ..Άμα σου αρέσει τόσο πολύ αγόρι μου να σου φτιάξω ένα χαλβά τσάκα τσάκα.........
Στο μυαλό μου είσαιΨεκαζει για να χιονησει.
Σαν την σοκολάτα που μου αγόρασες από το περίπτερο τόσο γρήγοραΆμα σου αρέσει τόσο πολύ αγόρι μου να σου φτιάξω ένα χαλβά τσάκα τσάκα.........
Έρχομαι νοικιασα ελικόπτερο
εμένα μου αρέσουν οι τηγανητές πατάτες!!!Άμα σου αρέσει τόσο πολύ αγόρι μου να σου φτιάξω ένα χαλβά τσάκα τσάκα.........
το κορμί το διαθέτεις,πρέπει βέβαια να προσέξεις τον φωτογράφο, δύσκολα θα συγκρατηθεί έχοντας σε έτσι απέναντι του!
Ούτε εμένα μου αρέσουν τα κρεβάτια προτιμώ τα τραπέζια!Επειδή εμενα δεν μαρεσουν τα κρεβάτια, γίνεται να φοράς μόνο την ποδια όταν το φτιάχνεις? Και θα δεις τι γλυκό θα σου φτιάξω εγώ..
Καταξοδευτηκες πάλι... Σοκολάτα Σκλαβενίτης η τσιγγουνια σου είναι πιο άσπρη από το χιόνι
Εμμμμ !!το κορμί το διαθέτεις,πρέπει βέβαια να προσέξεις τον φωτογράφο, δύσκολα θα συγκρατηθεί έχοντας σε έτσι απέναντι του!