πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74.920
- Πόντοι
- 12.056
ναι σε λιγο θα εκδιδει τιμολογιαΠαύλο μου η Έλενα είναι brand name με μεγαλη προστιθέμενη αξία!
ναι σε λιγο θα εκδιδει τιμολογιαΠαύλο μου η Έλενα είναι brand name με μεγαλη προστιθέμενη αξία!
Καριοκες,καρδουλες?,
φιλε μαφιοζε εχει μια φωτογραφια που ειχε βγαλει στην 1η δημοτικου αυτη μπορει να στην στειλειΚαριοκες,καρδουλες?,
βγάλε μια φωτο με τις καρδουλες να κρύβουν τα επίμαχα σημεία!!!
πάλι καλά,μη μου στείλει καμμια από τη μερα της βάφτισης της φοβάμαι!φιλε μαφιοζε εχει μια φωτογραφια που ειχε βγαλει στην 1η δημοτικου αυτη μπορει να στην στειλει
αυτες της κρυβει ρε γιατι ειναι γυμνες θα τις βαλει μολις χιονισειπάλι καλά,μη μου στείλει καμμια από τη μερα της βάφτισης της φοβάμαι!
εγώ θα περιμενω,η Έλενα γυμνη είναι οπτασία!!!αυτες της κρυβει ρε γιατι ειναι γυμνες θα τις βαλει μολις χιονισει
να παρεις μαγιο και αντηλιακοεγώ θα περιμενω,η Έλενα γυμνη είναι οπτασία!!!
μαγιό ποτέ εγώ, γυμνιστής εκ παιδιοθεν!!!!να παρεις μαγιο και αντηλιακο
Ποσοοοο μ ελειψεςΓεια σου αγαπάκι !!
Τα βελούδινα χεράκια σου πολύ ευχαρίστως να μου κάνουνε μασάζ!
Εμένα να δεις πόσο μου έλειψες !!Ποσοοοο μ ελειψες
ο ασπρος σιφουναςΤελικα βρεθηκε καποιος να σου κανει μασαζ ομορφουλα;;;;
νουνα καλημερα μας βλεπω σολο αρκουδα θα το παμε το νημαΤελικά η ζωή είναι πολύ "ειρωνική"
Απαιτεί λείπει για να εκτιμήσεις την ευτυχία......
Θόρυβο για να εκτιμήσεις τη σιωπή.
Και απουσία για να εκτιμήσεις την παρουσία !!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟ Σ/Κ............
Καλημερα γλυκο μου βαφτιστήρι !!νουνα καλημερα μας βλεπω σολο αρκουδα θα το παμε το νημα
αυτος ο γυμναστης φταιει ολη την ημερα σε κουραζει αληθεια ποτε ειναι τα σαραντα τουΚαλημερα γλυκο μου βαφτιστήρι !!
Όταν έρχομαι Αθήνα δεν μπορώ να χορτάσω τον ύπνο !!
Καλημέρα Αγαπημένε μου δάσκαλε αφού περίμενα εσένα και δεν ήρθεςΤελικα βρεθηκε καποιος να σου κανει μασαζ ομορφουλα;;;;
Πολυ συντομα ομως !!αυτος ο γυμναστης φταιει ολη την ημερα σε κουραζει αληθεια ποτε ειναι τα σαραντα του
Έχει σχέδιο νουνα να σε ξεκανει.... Πριν τον στείλεις στο ΔρομοκαΐτειοΠολυ συντομα ομως !!
Εχθες ολη την μερα πονουσε ολο το σωμα μου απο την γυμναστικη !
Ελεοοοοος πια !!
Καλά του λέω χαλάρωσε δεν είμαι 28 χρονών πού είσαι εσύ ειμαι 32
Να είσαι πιο επιεικής........
Καλημερα αγαπημενη μου μαθητρια.Καλημέρα Αγαπημένε μου δάσκαλε αφού περίμενα εσένα και δεν ήρθες