πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.085
- Πόντοι
- 12.056
Καλημερα αγαπημενη μου μαθητρια.
Μπορει να μην ηρθα χθες αλλα δεν θα σε αφησω παραπονεμενη.
Να εισαι ετοιμη
Καλημερα αγαπημενη μου μαθητρια.
Μπορει να μην ηρθα χθες αλλα δεν θα σε αφησω παραπονεμενη.
Να εισαι ετοιμη
Δεν μπορείς να φανταστείς με έχει φτάσει στα όριά μου !!Έχει σχέδιο νουνα να σε ξεκανει.... Πριν τον στείλεις στο Δρομοκαΐτειο
δικαιως προχθες ποσταριζες το ΠΙ γιαγια ελεναΔεν μπορείς να φανταστείς με έχει φτάσει στα όριά μου !!
Είπαμε να κάνω γυμναστική οχι να πεθάνω!!
Το αστείο ποιο είναι εχθές πήγα για καφέ εκεί μια καφετέρια έχει σκαλιά δεν.μπορείς να φανταστείς τι πέρασα να τα ανεβω με κοιτάζανε όλοι οι σερβιτόροι λες και ήμουνα εκατό χρονων !
Προτιμώ να κάνω ραντεβού περνάω πιο ωραια !!
Την ευχή μου να έχεις γιε μου !!δικαιως προχθες ποσταριζες το ΠΙ γιαγια ελενα
Η γρια η κοτα εχει το ζουμακι.....χαμος θα γινει.δικαιως προχθες ποσταριζες το ΠΙ γιαγια ελενα
καλημέρα Έλενα ΜΟΥ!Τελικά η ζωή είναι πολύ "ειρωνική"
Απαιτεί λείπει για να εκτιμήσεις την ευτυχία......
Θόρυβο για να εκτιμήσεις τη σιωπή.
Και απουσία για να εκτιμήσεις την παρουσία !!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟ Σ/Κ............
φαντάσου να πήγαινες για νύφη χτες και να έπρεπε να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας!Δεν μπορείς να φανταστείς με έχει φτάσει στα όριά μου !!
Είπαμε να κάνω γυμναστική οχι να πεθάνω!!
Το αστείο ποιο είναι εχθές πήγα για καφέ εκεί μια καφετέρια έχει σκαλιά δεν.μπορείς να φανταστείς τι πέρασα να τα ανεβω με κοιτάζανε όλοι οι σερβιτόροι λες και ήμουνα εκατό χρονων !
Προτιμώ να κάνω ραντεβού περνάω πιο ωραια !!
file μαφιοζε σαν κατσικι θα ανεβαινεφαντάσου να πήγαινες για νύφη χτες και να έπρεπε να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας!
Παντρεψου με να δεις αν μπορω να τα ανεβω .....φαντάσου να πήγαινες για νύφη χτες και να έπρεπε να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας!
Είναι στα άμεσα σχέδια μου!!!Παντρεψου με να δεις αν μπορω να τα ανεβω .....
Παντρεψου με να δεις αν μπορω να τα ανεβω .....
Είναι στα άμεσα σχέδια μου!!!
Εγώ τι είμαι κότα η γριά???Η γρια η κοτα εχει το ζουμακι.....χαμος θα γινει.
εσυ εισαι αγριολουλουδο!!Εγώ τι είμαι κότα η γριά???
Τιποτα απο τα 2 εισαι.....ομως θα σου δειξω απο κοντα τι εννοω....συντομα.....και θα καταλαβεις.Εγώ τι είμαι κότα η γριά???
Η ευτυχια διαρκει λιγοΤελικά η ζωή είναι πολύ "ειρωνική"
Απαιτεί λείπει για να εκτιμήσεις την ευτυχία......
Θόρυβο για να εκτιμήσεις τη σιωπή.
Και απουσία για να εκτιμήσεις την παρουσία !!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟ Σ/Κ............
Εισαι γλυκια σαν πανακοτα.Εγώ τι είμαι κότα η γριά???
μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια!Η ευτυχια διαρκει λιγο
The sound of silence ( Depeche Mode )
Εχτες με την απουσια σου , ο μπαξες ειχε απ' ολα
Ο Μπιλ ο αγαπουλης ηταν ατακτουλης. Με ακολουθουσε στα νηματα αλλων κοριτσιων και εκανε like
O Πολυζωης βρηκε την ευκαιρια να βελτιωσει τις εγκυκλοπαιδκες του γνωσεις και εμπαινε σε νηματα ποικιλης υλης
Ο Teacher σταθερος σαν βραχος εδω. Δεν τον κουναει ουτε σεισμος. Μονο πασοκ..... εε μονο Ελενα
Εγω δεν προκειται να φυγω απο εδω εκτος και αν με διωξει η Ελενα.Η ευτυχια διαρκει λιγο
Ο Μπιλ ο αγαπουλης ηταν ατακτουλης. Με ακολουθουσε στα νηματα αλλων κοριτσιων και εκανε like
O Πολυζωης βρηκε την ευκαιρια να βελτιωσει τις εγκυκλοπαιδκες του γνωσεις και εμπαινε σε νηματα ποικιλης υλης
Ο Teacher σταθερος σαν βραχος εδω. Δεν τον κουναει ουτε σεισμος. Μονο πασοκ..... εε μονο Ελενα
Καλησπέρα και από μένα !!Η ευτυχια διαρκει λιγο
Εσυ φιλε μου εισαι στη ρομαντικη εποχη της Αγγλιας του 1800. Απλα προσεχε γιατι τωρα το συστημα ειναι καπιταλιστικο !!Εγω δεν προκειται να φυγω απο εδω εκτος και αν με διωξει η Ελενα.
Οταν μου αρεσει κατι δεν το αλλαζω και η κοπελα τα σπαει. Απλα δεν παιζεται.